35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea77670759a1.png
Sabina, moremi, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Robote odwale, a potem wypad do sklepow, sa ogromne wyprzedaze
Co za konsumpcjonizm, wiem, tylko szkoda nie skorzystacale od poniedzialku- zgodnie z postanowieniem noworocznym- zmieniam swoje zycie
Mega, Sabina, Reni, Aasiula, moremi, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Zleci szybko, nawet sie nie obejrzysz
a jak samopoczucie po hsg, boli cie coś? Odzyskałas już 100% świadomość?
Nic juz nie boli , swiadoma na bank
Tylko plamie jeszcze , ale nie duzo to ze sluzem schodzi
A wogole to mam taki sluz jakiego dawno nie mialam
Ale do niczego mi on nie potrzebny niestety
Nie wiem ale jakos jednak mnie to podlamalo wszystko
Plodne sie zaczely a ja totalna olewka
Mega, malgos741, Sabina, Aasiula, Arwena, iwcia77, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Robote odwale, a potem wypad do sklepow, sa ogromne wyprzedaze
Co za konsumpcjonizm, wiem, tylko szkoda nie skorzystacale od poniedzialku- zgodnie z postanowieniem noworocznym- zmieniam swoje zycie
Bursztyn, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nic juz nie boli , swiadoma na bank
Tylko plamie jeszcze , ale nie duzo to ze sluzem schodzi
A wogole to mam taki sluz jakiego dawno nie mialam
Ale do niczego mi on nie potrzebny niestety
Nie wiem ale jakos jednak mnie to podlamalo wszystko
Plodne sie zaczely a ja totalna olewkamalgos741, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaa i to jest zajebiste hahahahah
kurwa nie wierzę, że babom po urodzeniu się pierdzieli w mózgu!
https://www.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/869370669762075/?type=1&theaterSabina, moremi, Arwena, kkisia, kapturnica, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
coś mi strona nie chciała chodzić, czekałam czekałam aż w końcu weszła chyba coś adm robi.
Sabina, Mega, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
a wiesz, że też się na tym złapałam
ostatnio często mówię mojemy M, że jak zacznie mi odpierdalać to ma mi przypomnieć jak myślałam przed ciążą
ja zacznę dziubdziować ma prawo dać mi w twarz na otrzeźwienie
Bursztyn wrote:Reni, a propos pierdolca, podczytywalam czasem Kalitrie bo zabawnie pisala, ale pewnego dnia odrzucilo mnie skutecznie od jej pamietnika...otoz wtedy- gdy zamiescila zdjecie gila dzieckowego, a potem obsrane ubranko...pomyslalam, ze ze jej mozg ulegl degeneracji....peppapig, Bursztyn, Aasiula, Mega, moremi, Arwena, Sabina, Pusurek, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny witam w nowym roku,dopiero zaskoczyłam bo musiałam wstać do roboty!
No i kawę pije, ludzie mało się kręcą więc mam spokój.
Mogę ponadrabiać co przegapiłam.malgos741, Mega, moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale to, że położna upuściła noworodka to żadna nie zauważyła..i to w Krakowie!
eh zmieniłyście się!Sabina, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie upusciła, tylko poleciała razem z nim. Spadła z koturn. Czytałam i tak sobie pomyślałam, że matki też padają z dziećmi i jakoś nikt o tym w gazecie nie pisze.
-
malgos741 wrote:coś mi strona nie chciała chodzić, czekałam czekałam aż w końcu weszła chyba coś adm robi.
u mnie to samo-chcialam sie juz witac godzine wczesniej niz wyszlo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 10:26
Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka