35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze cos Bozi nie ma... tak ostro zabalowala czy co?
a mam pytanie bo zdaje sie ze chodzila do Ludwinow i tam tez droznosc, czy sie myle?
mnie moj gin zalecil do Macierzynstwa ale poczytalam i wychodz ze to naciagacze...hmanna maria, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
Mega wrote:A to może chodzić w butach na koturnie???
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyEllo z wyra. Dziec przy cycku, corka spi, chlop rozpala w kominku. Seks w stringach i kurewskim szlafroczku zdecydowanie udany, czeka nas teraz jeszcze rozmowa, a to zdecydowanie gorzej nam sie ostatnio udaje. Poza tym jest sztorm i pizga jak na Uralu.
Milego dzionka.Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, moremi, peppapig, Iwone, Sabina, Arwena, iwcia77, Parka, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Test negatywny. Wczoraj widocznie mieliśmy oboje widzenie życzeniowe.
Oby zatem jak najszybciej ta @ nadeszła. W tamtym roku 3 stycznia rozpoczął się mój cykl ciążowy...nooo ja zachodziłam w ciąże w tamtym roku o tej porze..
moremi, Sabina, Arwena, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ello z wyra. Dziec przy cycku, corka spi, chlop rozpala w kominku. Seks w stringach i kurewskim szlafroczku zdecydowanie udany, czeka nas teraz jeszcze rozmowa, a to zdecydowanie gorzej nam sie ostatnio udaje. Poza tym jest sztorm i pizga jak na Uralu.
Milego dzionka.Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, Arwena, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja już kawę wypiłam, posililam sie pieczonym boczkiem, idę obrać ziemniaki na zalewajkę
Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:a przeis wstawiłaś na ta zalewajkję ?
Moze bym tez ugotowałapycha
Aasiula, Sabina, Iwone, kkisia, gretka, iwcia77, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bierzesz jakąś mięsną kostkę i gotujesz tak jak wywar na zupę, mozna wrzucić kawałek wędzonego boczku, dodaje przyprawy - typu kucharek, obieram ziemniaki, kroje w kostkę, jak sie wywar zagotuje wrzucam ziemniaki, jak bedą miękkie dolewam żurek, śmietanę, a na koniec mozna dodać stopione skwarki
pycha
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ello z wyra. Dziec przy cycku, corka spi, chlop rozpala w kominku. Seks w stringach i kurewskim szlafroczku zdecydowanie udany, czeka nas teraz jeszcze rozmowa, a to zdecydowanie gorzej nam sie ostatnio udaje. Poza tym jest sztorm i pizga jak na Uralu.
Milego dzionka.
Nie wiem dlaczego, ale im dłużej to trwa, to mi z tym lepiej. Nie wiem czy nadal chcę żeby to małżeństwo trwało.Pusurek lubi tę wiadomość
-
Hej Baby,
wpadam sie tylko odhaczyc, atmosfera u mnie chujowa, wiec sie nie udzielam. za dobrze bylo w swieta, wiec teraz musi sie wyrownac..
Morek, przepraszam, ze nie odpisywalam o aranzacjach dziecia we snie. Ogolnie fajny pomysl, juz kiedys widzialam, niemniej stylistyka nie moja. Za kolorowo.. No i mogla sie babka troche postarc i wyprasowac te przesciaeradla w tle..
moremi, macduska, Mega, kkisia, Pusurek, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
Miałam nie piasać żeby nie psuć nastroju ale u mnie też tak sobie-
Wczoraj młody rzygał, brzych go bolał - chciał, zeby ktoś z nim poleżał- mówie do meza o tym - a on że nie pójdzie bo film oglada ....
30 raz ten sam
edit. dzisiaj lepiej- stara się bo wie że przegiąłWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 12:30
Mega, kkisia, Sabina, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hej Baby,
wpadam sie tylko odhaczyc, atmosfera u mnie chujowa, wiec sie nie udzielam. za dobrze bylo w swieta, wiec teraz musi sie wyrownac..
Morek, przepraszam, ze nie odpisywalam o aranzacjach dziecia we snie. Ogolnie fajny pomysl, juz kiedys widzialam, niemniej stylistyka nie moja. Za kolorowo.. No i mogla sie babka troche postarc i wyprasowac te przesciaeradla w tle..