X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gretka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tez musze sobie zaaplikować kawę...
    Kurde ale wieje na dworze :(

ja juz pije :-)
    u mnie tez wieje ale na polu ;-)

Aasiula, anna maria, Sabina, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze cos Bozi nie ma... tak ostro zabalowala czy co?
    a mam pytanie bo zdaje sie ze chodzila do Ludwinow i tam tez droznosc, czy sie myle?
    mnie moj gin zalecil do Macierzynstwa ale poczytalam i wychodz ze to naciagacze...hm

anna maria, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieje,pada . Dobry wszystkim,milego dnia:-)

Aasiula, Sabina, gretka, Mega, kkisia, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia co u Ciebie ,jak sie czujesz?;D

Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tradycyjnie łeb napierala. Jeszcze się od tabletek przeciwbólowych uzaleznie :-O

Aasiula, Mega, kkisia, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A to może chodzić w butach na koturnie???
    Szpital twierdzi, że nie chodziła, a rodzice twierdzą, że chodziła. Jeżeli nie nagrali tego, to nie sądzę, by udowodnili, która wersja jest prawdziwa.

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello z wyra. Dziec przy cycku, corka spi, chlop rozpala w kominku. Seks w stringach i kurewskim szlafroczku zdecydowanie udany, czeka nas teraz jeszcze rozmowa, a to zdecydowanie gorzej nam sie ostatnio udaje. Poza tym jest sztorm i pizga jak na Uralu.
    Milego dzionka.

Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, moremi, peppapig, Iwone, Sabina, Arwena, iwcia77, Parka, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Test negatywny. Wczoraj widocznie mieliśmy oboje widzenie życzeniowe.
    Oby zatem jak najszybciej ta @ nadeszła. W tamtym roku 3 stycznia rozpoczął się mój cykl ciążowy...
    Moremi <3 nooo ja zachodziłam w ciąże w tamtym roku o tej porze..

moremi, Sabina, Arwena, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ello z wyra. Dziec przy cycku, corka spi, chlop rozpala w kominku. Seks w stringach i kurewskim szlafroczku zdecydowanie udany, czeka nas teraz jeszcze rozmowa, a to zdecydowanie gorzej nam sie ostatnio udaje. Poza tym jest sztorm i pizga jak na Uralu.
    Milego dzionka.
    No niestety bez rozmowy sie nie da, spróbuj na spokojnie, bez nerwów, wiem ze to sie tak łatwo mówi.... Trzymam kciuki :)

Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, Arwena, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kawę wypiłam, posililam sie pieczonym boczkiem, idę obrać ziemniaki na zalewajkę :)

Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wymiekam dzisiaj ,leb napierdziela,kawa nie pomaga,za oknem totalna masakra.
    Cisnienie polecialo na doł i spie na siedzaco...
    ijeszcze qzwa pada deszcz a własciwie leje
    cud malina ,az chce sie myslec pozytywnie 0sad.gif

Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja już kawę wypiłam, posililam sie pieczonym boczkiem, idę obrać ziemniaki na zalewajkę :)
    a przeis wstawiłaś na ta zalewajkję ?:)
    Moze bym tez ugotowała :)

Mega, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zalewajkaaaa :) mniam

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a przeis wstawiłaś na ta zalewajkję ?:)
    Moze bym tez ugotowała :)
    Bierzesz jakąś mięsną kostkę i gotujesz tak jak wywar na zupę, mozna wrzucić kawałek wędzonego boczku, dodaje przyprawy - typu kucharek, obieram ziemniaki, kroje w kostkę, jak sie wywar zagotuje wrzucam ziemniaki, jak bedą miękkie dolewam żurek, śmietanę, a na koniec mozna dodać stopione skwarki :) pycha

Aasiula, Sabina, Iwone, kkisia, gretka, iwcia77, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bierzesz jakąś mięsną kostkę i gotujesz tak jak wywar na zupę, mozna wrzucić kawałek wędzonego boczku, dodaje przyprawy - typu kucharek, obieram ziemniaki, kroje w kostkę, jak sie wywar zagotuje wrzucam ziemniaki, jak bedą miękkie dolewam żurek, śmietanę, a na koniec mozna dodać stopione skwarki :) pycha
    o jacie mniammm ,lece do sklepu i bede gotować :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Milego dzionka.
    U mnie nie ma sexu i nie ma rozmowy i nie wiem kiedy będzie. Wczoraj powiedzieliśmy sobie dobranoc i mąż poszedł spać. Ja jeszcze siedziałam w necie. Rano kiedy wstałam jego już nie było, poszedł do pracy.
    Nie wiem dlaczego, ale im dłużej to trwa, to mi z tym lepiej. Nie wiem czy nadal chcę żeby to małżeństwo trwało.

Pusurek lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby,
    wpadam sie tylko odhaczyc, atmosfera u mnie chujowa, wiec sie nie udzielam. za dobrze bylo w swieta, wiec teraz musi sie wyrownac..
    Morek, przepraszam, ze nie odpisywalam o aranzacjach dziecia we snie. Ogolnie fajny pomysl, juz kiedys widzialam, niemniej stylistyka nie moja. Za kolorowo.. No i mogla sie babka troche postarc i wyprasowac te przesciaeradla w tle..

moremi, macduska, Mega, kkisia, Pusurek, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta jak wyniki?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Miałam nie piasać żeby nie psuć nastroju ale u mnie też tak sobie-:-(
    Wczoraj młody rzygał, brzych go bolał - chciał, zeby ktoś z nim poleżał- mówie do meza o tym - a on że nie pójdzie bo film oglada ....
    30 raz ten sam

edit. dzisiaj lepiej- stara się bo wie że przegiął

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 12:30

Mega, kkisia, Sabina, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Hej Baby,
    wpadam sie tylko odhaczyc, atmosfera u mnie chujowa, wiec sie nie udzielam. za dobrze bylo w swieta, wiec teraz musi sie wyrownac..
    Morek, przepraszam, ze nie odpisywalam o aranzacjach dziecia we snie. Ogolnie fajny pomysl, juz kiedys widzialam, niemniej stylistyka nie moja. Za kolorowo.. No i mogla sie babka troche postarc i wyprasowac te przesciaeradla w tle..
    Paszczaczku co sie dzieje???

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 6375 6376 6377 6378 6379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ