X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gretka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tez musze sobie zaaplikować kawę...
    Kurde ale wieje na dworze :(

ja juz pije :-)
    u mnie tez wieje ale na polu ;-)

Aasiula, anna maria, Sabina, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze cos Bozi nie ma... tak ostro zabalowala czy co?
    a mam pytanie bo zdaje sie ze chodzila do Ludwinow i tam tez droznosc, czy sie myle?
    mnie moj gin zalecil do Macierzynstwa ale poczytalam i wychodz ze to naciagacze...hm

anna maria, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieje,pada . Dobry wszystkim,milego dnia:-)

Aasiula, Sabina, gretka, Mega, kkisia, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia co u Ciebie ,jak sie czujesz?;D

Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tradycyjnie łeb napierala. Jeszcze się od tabletek przeciwbólowych uzaleznie :-O

Aasiula, Mega, kkisia, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A to może chodzić w butach na koturnie???
    Szpital twierdzi, że nie chodziła, a rodzice twierdzą, że chodziła. Jeżeli nie nagrali tego, to nie sądzę, by udowodnili, która wersja jest prawdziwa.

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello z wyra. Dziec przy cycku, corka spi, chlop rozpala w kominku. Seks w stringach i kurewskim szlafroczku zdecydowanie udany, czeka nas teraz jeszcze rozmowa, a to zdecydowanie gorzej nam sie ostatnio udaje. Poza tym jest sztorm i pizga jak na Uralu.
    Milego dzionka.

Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, moremi, peppapig, Iwone, Sabina, Arwena, iwcia77, Parka, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Test negatywny. Wczoraj widocznie mieliśmy oboje widzenie życzeniowe.
    Oby zatem jak najszybciej ta @ nadeszła. W tamtym roku 3 stycznia rozpoczął się mój cykl ciążowy...
    Moremi <3 nooo ja zachodziłam w ciąże w tamtym roku o tej porze..

moremi, Sabina, Arwena, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ello z wyra. Dziec przy cycku, corka spi, chlop rozpala w kominku. Seks w stringach i kurewskim szlafroczku zdecydowanie udany, czeka nas teraz jeszcze rozmowa, a to zdecydowanie gorzej nam sie ostatnio udaje. Poza tym jest sztorm i pizga jak na Uralu.
    Milego dzionka.
    No niestety bez rozmowy sie nie da, spróbuj na spokojnie, bez nerwów, wiem ze to sie tak łatwo mówi.... Trzymam kciuki :)

Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, Arwena, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kawę wypiłam, posililam sie pieczonym boczkiem, idę obrać ziemniaki na zalewajkę :)

Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wymiekam dzisiaj ,leb napierdziela,kawa nie pomaga,za oknem totalna masakra.
    Cisnienie polecialo na doł i spie na siedzaco...
    ijeszcze qzwa pada deszcz a własciwie leje
    cud malina ,az chce sie myslec pozytywnie 0sad.gif

Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja już kawę wypiłam, posililam sie pieczonym boczkiem, idę obrać ziemniaki na zalewajkę :)
    a przeis wstawiłaś na ta zalewajkję ?:)
    Moze bym tez ugotowała :)

Mega, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zalewajkaaaa :) mniam

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a przeis wstawiłaś na ta zalewajkję ?:)
    Moze bym tez ugotowała :)
    Bierzesz jakąś mięsną kostkę i gotujesz tak jak wywar na zupę, mozna wrzucić kawałek wędzonego boczku, dodaje przyprawy - typu kucharek, obieram ziemniaki, kroje w kostkę, jak sie wywar zagotuje wrzucam ziemniaki, jak bedą miękkie dolewam żurek, śmietanę, a na koniec mozna dodać stopione skwarki :) pycha

Aasiula, Sabina, Iwone, kkisia, gretka, iwcia77, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bierzesz jakąś mięsną kostkę i gotujesz tak jak wywar na zupę, mozna wrzucić kawałek wędzonego boczku, dodaje przyprawy - typu kucharek, obieram ziemniaki, kroje w kostkę, jak sie wywar zagotuje wrzucam ziemniaki, jak bedą miękkie dolewam żurek, śmietanę, a na koniec mozna dodać stopione skwarki :) pycha
    o jacie mniammm ,lece do sklepu i bede gotować :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Milego dzionka.
    U mnie nie ma sexu i nie ma rozmowy i nie wiem kiedy będzie. Wczoraj powiedzieliśmy sobie dobranoc i mąż poszedł spać. Ja jeszcze siedziałam w necie. Rano kiedy wstałam jego już nie było, poszedł do pracy.
    Nie wiem dlaczego, ale im dłużej to trwa, to mi z tym lepiej. Nie wiem czy nadal chcę żeby to małżeństwo trwało.

Pusurek lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby,
    wpadam sie tylko odhaczyc, atmosfera u mnie chujowa, wiec sie nie udzielam. za dobrze bylo w swieta, wiec teraz musi sie wyrownac..
    Morek, przepraszam, ze nie odpisywalam o aranzacjach dziecia we snie. Ogolnie fajny pomysl, juz kiedys widzialam, niemniej stylistyka nie moja. Za kolorowo.. No i mogla sie babka troche postarc i wyprasowac te przesciaeradla w tle..

moremi, macduska, Mega, kkisia, Pusurek, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta jak wyniki?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Miałam nie piasać żeby nie psuć nastroju ale u mnie też tak sobie-:-(
    Wczoraj młody rzygał, brzych go bolał - chciał, zeby ktoś z nim poleżał- mówie do meza o tym - a on że nie pójdzie bo film oglada ....
    30 raz ten sam

edit. dzisiaj lepiej- stara się bo wie że przegiął

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 12:30

Mega, kkisia, Sabina, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Hej Baby,
    wpadam sie tylko odhaczyc, atmosfera u mnie chujowa, wiec sie nie udzielam. za dobrze bylo w swieta, wiec teraz musi sie wyrownac..
    Morek, przepraszam, ze nie odpisywalam o aranzacjach dziecia we snie. Ogolnie fajny pomysl, juz kiedys widzialam, niemniej stylistyka nie moja. Za kolorowo.. No i mogla sie babka troche postarc i wyprasowac te przesciaeradla w tle..
    Paszczaczku co sie dzieje???

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 6375 6376 6377 6378 6379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ