35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:mi sie wydaje ze chyba mozna, zalezy od powagi i stadium choroby...i lekarza prowadzacego , ktory moze zlecic natychmiatowy wynik ...tak jest w italii. np, ktos laduje w szpitalu , wykrywaja nowotwor, pobieraja probke i to ona jest najwazniesza do badania a jak np ktos idzie wyciac pieprzyka, oddaje go do badania hist-pat a lekarz na skierowaniu nie napisze , ze Urgent to sie czeka ponad miesiac...tak naprawde chyba lekarze moga zadecydowac o powadze badania i jego wynikow..
iwcia77, Aasiula, ania.g, malgos741, peppapig, Mega, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko które ma dopiero 10 tyg pcha rączki do buzi i ślini się na maxa. na ile przed wychodzącymi zębami zaczynają się objawy? Córki pierwsze ząbki miały w wieku 4 mc. ale nie pamiętam kiedy zaczynały się jakieś objawy.
Aasiula, malgos741, Sabina, Heretyczka, Mega, Pusurek, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Moje dziecko które ma dopiero 10 tyg pcha rączki do buzi i ślini się na maxa. na ile przed wychodzącymi zębami zaczynają się objawy? Córki pierwsze ząbki miały w wieku 4 mc. ale nie pamiętam kiedy zaczynały się jakieś objawy.
Bardzo szybkomoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a dziekuje za mily komplement
Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dokladnie...Dlatego ide w pon do ordynatora i nie wyjde poki nie zadzwoni do krakowa by przyspieszyc wyniki....
kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Kaptur, pzykro mi bardzo. Ale to, ze wujek ma 65 lat to jeszczce nie znaczy, ze nie beda probowac nowatorskich metod. Kurcze, spoleczenstwo sie teraz duzo pozniej starzeje, 65 (oczywiscie z zaleznosci od tryby zycia) to jeszcze kurcze super wiek..
Mojemu ojcu pyklo w tym roku 65, a nawet z wygladu i trybu zycia sie jeszcze na dziadka nie kwalifikuje..kapturnica, malgos741, Pusurek, Mega, kkisia, moremi, Aasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Iwcia jak Ty się trzymasz w tym dwupaku, bo ja mam jeszcze 7 tygodni i nie wiem jak to zniosę, coraz gorzej się czuję, chodzę jak kaczka bo wszystko mnie boli na poziomie bioder
wez ty mnie Dorka nie zalamuj, bo ja mam tylko 2 razy tyle co Ty, a jeszcze nawet sie za bardzo w ciazy nie czuje odkad przestalam rzygac.. Na tych wyprzedazach wlazlam do przeogromnego sklepu dzieciecego i sie zalamalam- chmary ludzi z wrzeszczacymi dzieciakami, nadmiar wyboru, a ja nawet nie mam pojecia, co potrzebujeUciekalam po 5 minutach, nawet nie znalazlam czesci sklepu z rzeczami dla niemowlakow..
A potem w Carrefour znalazlam slitasne bodziaki na wyprzedazy, ale byly z Kubusiem Puchatkiem i nie kupilam
Chyba czas zaczac jakis listy robic, bo za 3 tygodnie zaczynam ostatni trymestr. Abstrakcja jakas..ania.g, Mango, malgos741, Pusurek, kkisia, Sabina, moremi, Dorka1979, Aasiula, SolarPolar, macduska, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Paszcza ale ten czas leci
Mega, kkisia, Sabina, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Moje dziecko które ma dopiero 10 tyg pcha rączki do buzi i ślini się na maxa. na ile przed wychodzącymi zębami zaczynają się objawy? Córki pierwsze ząbki miały w wieku 4 mc. ale nie pamiętam kiedy zaczynały się jakieś objawy.
Mega, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Moje dziecko które ma dopiero 10 tyg pcha rączki do buzi i ślini się na maxa. na ile przed wychodzącymi zębami zaczynają się objawy? Córki pierwsze ząbki miały w wieku 4 mc. ale nie pamiętam kiedy zaczynały się jakieś objawy.
ania.g, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Paszczak z doświadczenia Ci powiem że: najwygodniejsze są bodziaki rozpinane po całej długości, czyli takie co nie trzeba ich przez głowę zakładać, pajace do spania też rozpinane po całości ale najlepiej takie bez stóp bo nie każde dziecko lubi mieć stópki zakryte a i na dłużej taka piżama starczy ( w sensie że możesz wziąć większy rozmiar). Jeśli bluzy to bez kaptura, bo maluchom on tylko przeszkadza. Spodnie najlepsze typu dres, mięciutkie i nie krępujące ruchów. Na tak wczesnym etapie odpuść sobie ogrodniczki bo może maluch słodko w nich wygląda ale górna część zawsze podjeżdża do góry.
Mega, SolarPolar, kkisia, Sabina, moremi, Dorka1979, malgos741, iwcia77, Bozia3, Heretyczka, Pusurek, paszczakin lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Adas tez tak sie slinil juz na pocz 3 miesiaca. Zaraz ma 5 i zebow nie widac.
ania.g, kkisia, Sabina, moremi, malgos741, Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość