X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ćwiczysz spanie na zapas przed nocnymi dyżurami ? ;)
    Tak odsypiam na zapas, żeby po porodzie móc nie spać ;)

ania.g, kkisia, moremi, malgos741, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Tak odsypiam na zapas, żeby po porodzie móc nie spać ;)
    Mój już na szczęście przesypia w nocy ciągiem 6 godzin potem jedzonko i jeszcze 3 godzinki :)

Sabina, kkisia, moremi, Dorka1979, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega narobiłaś mi smaka na KFC i co wsiadłam w auto i pojechałam po żarcie
    Teraz ledwo się ruszam ;)

ania.g, Dorka1979, malgos741, Aasiula, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mój już na szczęście przesypia w nocy ciągiem 6 godzin potem jedzonko i jeszcze 3 godzinki :)
    Jak ja czyta coś takiego to mam wrażenie że ti bajki ;-)

moremi, ania.g, kkisia, malgos741, Aasiula, Dorka1979, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wez ty mnie Dorka nie zalamuj, bo ja mam tylko 2 razy tyle co Ty, a jeszcze nawet sie za bardzo w ciazy nie czuje odkad przestalam rzygac.. Na tych wyprzedazach wlazlam do przeogromnego sklepu dzieciecego i sie zalamalam- chmary ludzi z wrzeszczacymi dzieciakami, nadmiar wyboru, a ja nawet nie mam pojecia, co potrzebuje ;) Uciekalam po 5 minutach, nawet nie znalazlam czesci sklepu z rzeczami dla niemowlakow..
    A potem w Carrefour znalazlam slitasne bodziaki na wyprzedazy, ale byly z Kubusiem Puchatkiem i nie kupilam ;)

Chyba czas zaczac jakis listy robic, bo za 3 tygodnie zaczynam ostatni trymestr. Abstrakcja jakas..
    Paszczakinku ja jeszcze tydzień temu to się wyśmienicie czułam, a co do kupowania, to jak by Ci tu powiedzieć, mam tylko jedne bodziaki dla małej. A i ostatnio stwierdziłam że niech sobie wszyscy na około gadają co chcą ale małej damy jednak na imię Henia, nie Henryka bo jewzcze okaże się że tak będą nauczyciele w szkole do niej mówić tylko Henia. Ponprostu przyzwyczaiłam się jak M i syn chodzą i do brzucha mówią Heńka.

moremi, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Sabina, Pusurek, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No nie gadaj ze dopiero wstałaś ;)
    No nie teraz tylko o 16

moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    U mnie tak zawsze, córki też tak wcześnie ładnie noce przesypiały :)

Dorka1979, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Moje dzieciaki gdzieś po miesiącu przesypiały całą nockę tj.od 23 do 8 i potem po jedzeniu dalej w kimono, ale one na butli nie na cycku. To jest różnica.

Mega, ania.g, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Mega narobiłaś mi smaka na KFC i co wsiadłam w auto i pojechałam po żarcie
    Teraz ledwo się ruszam ;)
    No powiem ci ze tez mi dzisiaj smakowało :)

kkisia lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz będzie na cycku, no chyba że znowu nie będę miała pokarmu, ale znowu wtedy byłam młoda i głupia i nikt mi nie powiedział że pokarm mogę dostać później żebym nie rezygnowała z dostawiania dzieci do cycka.

ania.g, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina, Iwone, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Moje dzieciaki gdzieś po miesiącu przesypiały całą nockę tj.od 23 do 8 i potem po jedzeniu dalej w kimono, ale one na butli nie na cycku. To jest różnica.
    Dokładnie. Moje też szybko na butli a taki pokarm zasyca na dłużej.

Dorka1979, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No powiem ci ze tez mi dzisiaj smakowało :)
    A ja wyjątkowo wczoraj jak byliśmy na Hobbicie to odmowiłam pójścia do Maka. M był w szoku że mi się nie chce

kkisia, Mega, iwcia77, Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dokładnie. Moje też szybko na butli a taki pokarm zasyca na dłużej.
    Moja była na cycku i w nocy ja ja musiałam budzić na jedzenie bo miałam takie pełne balony ze nie mogłam spać, a ona luzik :)

Dorka1979, Sabina, Iwone, kkisia, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Iwcia jak Ty się trzymasz w tym dwupaku, bo ja mam jeszcze 7 tygodni i nie wiem jak to zniosę, coraz gorzej się czuję, chodzę jak kaczka bo wszystko mnie boli na poziomie bioder
    no ja to zaluje , ze w Stanach nie mieszkam ...surogatka moglabym byc ;D tez troszke kaczkuje i bola mnie zebra ( korpus) , cos mnie kluje w szyjce macicy ale to sa rzeczy do zniesienia :).

Mega, Dorka1979, malgos741, Iwone, kkisia, Pusurek, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta wspieram <3

Mega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny trzymajcie kciuki jesyem na porodówce:-)rozwarcie na 6skurcze jeszcze w miarę znośne

Mega, iwcia77, macduska, Dorka1979, malgos741, Mango, Iwone, Sabina, Bozia3, kkisia, ania.g, Pusurek, Heretyczka, Aasiula, gretka, Arwena, moremi, gosia7122, paszczakin, Reni, caffe, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Hej dziewczyny trzymajcie kciuki jesyem na porodówce:-)rozwarcie na 6skurcze jeszcze w miarę znośne
    Powodzenia i daj znać :)

macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, mama78 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nową forumowiczke, mam nadzieje, że się jeszcze pojawi.

Mega ja też uwielbiam M&Msy - szczególnie te z orzeszkami.

Pepa- też czytając zastanawiałam sie co to jest juhanie ;-)

Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:

Trzymamy :-)

To się nazywa solidna firma !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:29

Mega, Dorka1979, Iwone, kkisia, iwcia77, Aasiula, gretka, moremi, paszczakin, caffe, mama78 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    jezu, jezu juz!!! mamuniu urodz szybko!!! <3 <3 wdech , wydech, oddychaj tam miarowo :)

Mega, Dorka1979, Iwone, kkisia, Aasiula, Arwena, moremi, mama78, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 6406 6407 6408 6409 6410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ