X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ćwiczysz spanie na zapas przed nocnymi dyżurami ? ;)
    Tak odsypiam na zapas, żeby po porodzie móc nie spać ;)

ania.g, kkisia, moremi, malgos741, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Tak odsypiam na zapas, żeby po porodzie móc nie spać ;)
    Mój już na szczęście przesypia w nocy ciągiem 6 godzin potem jedzonko i jeszcze 3 godzinki :)

Sabina, kkisia, moremi, Dorka1979, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega narobiłaś mi smaka na KFC i co wsiadłam w auto i pojechałam po żarcie
    Teraz ledwo się ruszam ;)

ania.g, Dorka1979, malgos741, Aasiula, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mój już na szczęście przesypia w nocy ciągiem 6 godzin potem jedzonko i jeszcze 3 godzinki :)
    Jak ja czyta coś takiego to mam wrażenie że ti bajki ;-)

moremi, ania.g, kkisia, malgos741, Aasiula, Dorka1979, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wez ty mnie Dorka nie zalamuj, bo ja mam tylko 2 razy tyle co Ty, a jeszcze nawet sie za bardzo w ciazy nie czuje odkad przestalam rzygac.. Na tych wyprzedazach wlazlam do przeogromnego sklepu dzieciecego i sie zalamalam- chmary ludzi z wrzeszczacymi dzieciakami, nadmiar wyboru, a ja nawet nie mam pojecia, co potrzebuje ;) Uciekalam po 5 minutach, nawet nie znalazlam czesci sklepu z rzeczami dla niemowlakow..
    A potem w Carrefour znalazlam slitasne bodziaki na wyprzedazy, ale byly z Kubusiem Puchatkiem i nie kupilam ;)

Chyba czas zaczac jakis listy robic, bo za 3 tygodnie zaczynam ostatni trymestr. Abstrakcja jakas..
    Paszczakinku ja jeszcze tydzień temu to się wyśmienicie czułam, a co do kupowania, to jak by Ci tu powiedzieć, mam tylko jedne bodziaki dla małej. A i ostatnio stwierdziłam że niech sobie wszyscy na około gadają co chcą ale małej damy jednak na imię Henia, nie Henryka bo jewzcze okaże się że tak będą nauczyciele w szkole do niej mówić tylko Henia. Ponprostu przyzwyczaiłam się jak M i syn chodzą i do brzucha mówią Heńka.

moremi, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Sabina, Pusurek, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No nie gadaj ze dopiero wstałaś ;)
    No nie teraz tylko o 16

moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    U mnie tak zawsze, córki też tak wcześnie ładnie noce przesypiały :)

Dorka1979, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Moje dzieciaki gdzieś po miesiącu przesypiały całą nockę tj.od 23 do 8 i potem po jedzeniu dalej w kimono, ale one na butli nie na cycku. To jest różnica.

Mega, ania.g, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Mega narobiłaś mi smaka na KFC i co wsiadłam w auto i pojechałam po żarcie
    Teraz ledwo się ruszam ;)
    No powiem ci ze tez mi dzisiaj smakowało :)

kkisia lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz będzie na cycku, no chyba że znowu nie będę miała pokarmu, ale znowu wtedy byłam młoda i głupia i nikt mi nie powiedział że pokarm mogę dostać później żebym nie rezygnowała z dostawiania dzieci do cycka.

ania.g, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina, Iwone, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Moje dzieciaki gdzieś po miesiącu przesypiały całą nockę tj.od 23 do 8 i potem po jedzeniu dalej w kimono, ale one na butli nie na cycku. To jest różnica.
    Dokładnie. Moje też szybko na butli a taki pokarm zasyca na dłużej.

Dorka1979, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No powiem ci ze tez mi dzisiaj smakowało :)
    A ja wyjątkowo wczoraj jak byliśmy na Hobbicie to odmowiłam pójścia do Maka. M był w szoku że mi się nie chce

kkisia, Mega, iwcia77, Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dokładnie. Moje też szybko na butli a taki pokarm zasyca na dłużej.
    Moja była na cycku i w nocy ja ja musiałam budzić na jedzenie bo miałam takie pełne balony ze nie mogłam spać, a ona luzik :)

Dorka1979, Sabina, Iwone, kkisia, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Iwcia jak Ty się trzymasz w tym dwupaku, bo ja mam jeszcze 7 tygodni i nie wiem jak to zniosę, coraz gorzej się czuję, chodzę jak kaczka bo wszystko mnie boli na poziomie bioder
    no ja to zaluje , ze w Stanach nie mieszkam ...surogatka moglabym byc ;D tez troszke kaczkuje i bola mnie zebra ( korpus) , cos mnie kluje w szyjce macicy ale to sa rzeczy do zniesienia :).

Mega, Dorka1979, malgos741, Iwone, kkisia, Pusurek, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta wspieram <3

Mega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny trzymajcie kciuki jesyem na porodówce:-)rozwarcie na 6skurcze jeszcze w miarę znośne

Mega, iwcia77, macduska, Dorka1979, malgos741, Mango, Iwone, Sabina, Bozia3, kkisia, ania.g, Pusurek, Heretyczka, Aasiula, gretka, Arwena, moremi, gosia7122, paszczakin, Reni, caffe, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Hej dziewczyny trzymajcie kciuki jesyem na porodówce:-)rozwarcie na 6skurcze jeszcze w miarę znośne
    Powodzenia i daj znać :)

macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, mama78 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nową forumowiczke, mam nadzieje, że się jeszcze pojawi.

Mega ja też uwielbiam M&Msy - szczególnie te z orzeszkami.

Pepa- też czytając zastanawiałam sie co to jest juhanie ;-)

Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:

Trzymamy :-)

To się nazywa solidna firma !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:29

Mega, Dorka1979, Iwone, kkisia, iwcia77, Aasiula, gretka, moremi, paszczakin, caffe, mama78 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    jezu, jezu juz!!! mamuniu urodz szybko!!! <3 <3 wdech , wydech, oddychaj tam miarowo :)

Mega, Dorka1979, Iwone, kkisia, Aasiula, Arwena, moremi, mama78, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 6406 6407 6408 6409 6410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ