35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Tak odsypiam na zapas, żeby po porodzie móc nie spać
Sabina, kkisia, moremi, Dorka1979, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Mój już na szczęście przesypia w nocy ciągiem 6 godzin potem jedzonko i jeszcze 3 godzinki
moremi, ania.g, kkisia, malgos741, Aasiula, Dorka1979, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:wez ty mnie Dorka nie zalamuj, bo ja mam tylko 2 razy tyle co Ty, a jeszcze nawet sie za bardzo w ciazy nie czuje odkad przestalam rzygac.. Na tych wyprzedazach wlazlam do przeogromnego sklepu dzieciecego i sie zalamalam- chmary ludzi z wrzeszczacymi dzieciakami, nadmiar wyboru, a ja nawet nie mam pojecia, co potrzebuje
Uciekalam po 5 minutach, nawet nie znalazlam czesci sklepu z rzeczami dla niemowlakow..
A potem w Carrefour znalazlam slitasne bodziaki na wyprzedazy, ale byly z Kubusiem Puchatkiem i nie kupilam
Chyba czas zaczac jakis listy robic, bo za 3 tygodnie zaczynam ostatni trymestr. Abstrakcja jakas..moremi, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Sabina, Pusurek, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jak ja czyta coś takiego to mam wrażenie że ti bajki
Mega, ania.g, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Mega narobiłaś mi smaka na KFC i co wsiadłam w auto i pojechałam po żarcie
Teraz ledwo się ruszamkkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz będzie na cycku, no chyba że znowu nie będę miała pokarmu, ale znowu wtedy byłam młoda i głupia i nikt mi nie powiedział że pokarm mogę dostać później żebym nie rezygnowała z dostawiania dzieci do cycka.
ania.g, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina, Iwone, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Moje dzieciaki gdzieś po miesiącu przesypiały całą nockę tj.od 23 do 8 i potem po jedzeniu dalej w kimono, ale one na butli nie na cycku. To jest różnica.
Dorka1979, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Dokładnie. Moje też szybko na butli a taki pokarm zasyca na dłużej.
Dorka1979, Sabina, Iwone, kkisia, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Iwcia jak Ty się trzymasz w tym dwupaku, bo ja mam jeszcze 7 tygodni i nie wiem jak to zniosę, coraz gorzej się czuję, chodzę jak kaczka bo wszystko mnie boli na poziomie bioder
tez troszke kaczkuje i bola mnie zebra ( korpus) , cos mnie kluje w szyjce macicy ale to sa rzeczy do zniesienia
.
Mega, Dorka1979, malgos741, Iwone, kkisia, Pusurek, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny trzymajcie kciuki jesyem na porodówce:-)rozwarcie na 6skurcze jeszcze w miarę znośne
Mega, iwcia77, macduska, Dorka1979, malgos741, Mango, Iwone, Sabina, Bozia3, kkisia, ania.g, Pusurek, Heretyczka, Aasiula, gretka, Arwena, moremi, gosia7122, paszczakin, Reni, caffe, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Hej dziewczyny trzymajcie kciuki jesyem na porodówce:-)rozwarcie na 6skurcze jeszcze w miarę znośne
macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymama78 wrote:Hej dziewczyny trzymajcie kciuki jesyem na porodówce:-)rozwarcie na 6skurcze jeszcze w miarę znośne
Trzymamy
To się nazywa solidna firma !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:29
Mega, Dorka1979, Iwone, kkisia, iwcia77, Aasiula, gretka, moremi, paszczakin, caffe, mama78 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Hej dziewczyny trzymajcie kciuki jesyem na porodówce:-)rozwarcie na 6skurcze jeszcze w miarę znośne
wdech , wydech, oddychaj tam miarowo
Mega, Dorka1979, Iwone, kkisia, Aasiula, Arwena, moremi, mama78, Parka lubią tę wiadomość