35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak do kraka wysylaja dlatego chce to jakos przyspieszyc..czekanie w zawiesze3niu 2do 3tygodni to paranoja jakas...Mysle , ze jest na tyle inteligentny ze podejrzewa..Nie mowilammu nic procz tego ,ze czekamy na wyniki....Ale na bank sie domysla skoro wie ,ze chce widziec sie z ordynatoremw poniedzialek...
Generalnie kiepskoWspółczuję
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Biorę bez pytania!
bedzie fajnie
Mega, Aasiula, Dorka1979, Bozia3, kkisia, Pusurek, malgos741, macduska, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to teraz opowiem Wam historyjkę. Na urodzinach Oliwii był taki jej kolega no i inni też ale do czego zmierzam, otóż kilka dni po tych urodzinach Oliwia mówi mi, że ten kolega powiedział jej, że jego ojciec stwierdził że oni na tych urodzinach chyba coś jarali, bo on długo spał i zjadł na śniadanie 4 parówki a zazwyczaj je tylko 2. Potem nie pozwolił mu przyjść do Oliwii na sylwestra, co zresztą mnie wkurwiło. Po tym wszystkim dzieciaki pisały sobie na Skype i trochę tego ojca obgadały tzn Oliwia z tym kolegą. A ten głupi rudy chuj poczekał aż jego syn uśnie i przeczytał o czym oni pisali i zabrał mu komputer. Śmiać mi się chciało jak Oliwia o tym mi opowiedziała i mówię do niej że szkoda że nie napisała tam też tego co sadzimy o ojcu tego kolegi, że to rudy chuj itp.
Mega, anna maria, ania.g, Aasiula, iwcia77, Bozia3, Arwena, kkisia, moremi lubią tę wiadomość