X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Dodra dobra bo nam się tu kolejka zmniejsza. Iwcia Ty już druga jesteś. ;)

omg133.gif

Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak do kraka wysylaja dlatego chce to jakos przyspieszyc..czekanie w zawiesze3niu 2do 3tygodni to paranoja jakas...Mysle , ze jest na tyle inteligentny ze podejrzewa..Nie mowilammu nic procz tego ,ze czekamy na wyniki....Ale na bank sie domysla skoro wie ,ze chce widziec sie z ordynatoremw poniedzialek...
    Ja bym nie myślała tak pozytywnie, ze dasz radę coś przyspieszyć, chyba,że znasz szefa patologii
    Generalnie kiepsko :-( Współczuję :-(

moremi lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    omg133.gif
    Hehehe :D
    Nie wywiniesz sie :P

iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kurka zapomniałam o filmie Sylwester w Nowym Jorku :(
    A ja wlasnie oglądam

Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama czekamy na obszerne relacje

iwcia77, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Biorę bez pytania!
    ja to mam taki pomysl : niech Alojz z Twoim Adonisem zamieszkaja razem w palacu brylantowym a ja sie wprowadze do Ciebie i bedziemy sobie rzadzily w naszym schludnym domku ;D bedzie fajnie :D

Mega, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama trzymam kciuki zeby szybko było ;)
    Iwcia spokojnie , spokojnie , wdech wydech bo zaraz i Ty na porodówkę pojedziesz :)

Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A ja wlasnie oglądam
    Aaaa se obejrzę na komputrze w poniedziałek ... :)

Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jest 8:-D

Mega, Aasiula, anna maria, iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, Iwone, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, Reni, caffe, SolarPolar, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Hehehe :D
    Nie wywiniesz sie :P
    Hehe co wlazło musi wyjsć ;)

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to teraz opowiem Wam historyjkę. Na urodzinach Oliwii był taki jej kolega no i inni też ale do czego zmierzam, otóż kilka dni po tych urodzinach Oliwia mówi mi, że ten kolega powiedział jej, że jego ojciec stwierdził że oni na tych urodzinach chyba coś jarali, bo on długo spał i zjadł na śniadanie 4 parówki a zazwyczaj je tylko 2. Potem nie pozwolił mu przyjść do Oliwii na sylwestra, co zresztą mnie wkurwiło. Po tym wszystkim dzieciaki pisały sobie na Skype i trochę tego ojca obgadały tzn Oliwia z tym kolegą. A ten głupi rudy chuj poczekał aż jego syn uśnie i przeczytał o czym oni pisali i zabrał mu komputer. Śmiać mi się chciało jak Oliwia o tym mi opowiedziała i mówię do niej że szkoda że nie napisała tam też tego co sadzimy o ojcu tego kolegi, że to rudy chuj itp.

Mega, anna maria, ania.g, Aasiula, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Szybko idzie :)

iwcia77, Aasiula, Iwone, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja bym nie myślała tak pozytywnie, ze dasz radę coś przyspieszyć, chyba,że znasz szefa patologii
    Generalnie kiepsko :-( Współczuję :-(
    no jak juz Ty tak mowisz to jestem troszke przerazona :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale idziesz jak burza:-)
    mama78 wrote:

Mega, Iwone, ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znow trzeba pic :)
    Mama super oby tak dalej :)

Mega, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, Iwone, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    szybko Ci to idzie ;)

iwcia77, Mega, anna maria, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    idziesz jak tornado !!! super!!!

Mega, Iwone, anna maria, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale emocje dzisiaj! :)

anna maria, iwcia77, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nieźle Mama jak Ty przy 8 jeszcze do nas piszesz :)

nick nieaktualny, Mega, anna maria, Aasiula, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia Tobie tez tak szybko pojdzie:-)
    iwcia77 wrote:
    idziesz jak tornado !!! super!!!

Mega, Iwone, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 6408 6409 6410 6411 6412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ