35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Jak zajdę to przysięgam tez będziecie miały lajf
Mega, Iwone, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wacia a nie da sie ze starym Waciakiem pogadać? To trochę chore jest takie gnojenie własnego dziecka, sory ale tak to odebrałam...
Iwone, iwcia77, Aasiula, macduska, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Pusur! znalazlam jeszcze jedno "za" moim pomyslem : powiekszy sie nasz zbior magnesow !!!
kumasz to!
kkisia, iwcia77, Iwone, Arwena, gretka, macduska, Aasiula, moremi, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Pusur! znalazlam jeszcze jedno "za" moim pomyslem : powiekszy sie nasz zbior magnesow !!!
kumasz to!
Mega, kkisia, Arwena, iwcia77, Aasiula, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Wacia a nie da sie ze starym Waciakiem pogadać? To trochę chore jest takie gnojenie własnego dziecka, sory ale tak to odebrałam...
a myślisz, ze co robiłam przez cały wieczor?
dokładnie tak to ujęłam jak napisałas
to mi powiedział, że się naczytałam książek z psychologii i się wymądrzam...
wkurwił mnie i juz
przyznać do błędu tp się nie przyzna choćby skonał ale mam nadzieję, że coś tam w rozumku zaskoczy
Mega, iwcia77, anna maria, Iwone, Aasiula, paszczakin, Pusurek, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Mało powiedziane
mówiłam że popcorn potrzebny na poródIwone, anna maria, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jezuu i znow takie emocje
Toz to na zawał mozna zejść albo na marskosc wątrobyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 22:24
iwcia77, kkisia, anna maria, Iwone, moremi, dorbie, Arwena, Dorka1979, kapturnica, mama78 lubią tę wiadomość
-
Mama trzymaj się!
Ja dołączam do klubu niestabilnych emocjonalnieanna maria, Aasiula, Iwone, kkisia, Mega, macduska, malgos741, Arwena, Dorka1979, kapturnica, mama78, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!