35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no bo wlasnie dobrze mysliszmalgos741 wrote:a ja myślałam że tak się nasza Iwcia przejęła że nadal zaciska, bo nie chce wpychać się po za kolejkę

malgos741, Iwone, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fa468dbaa37.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff4de23aa1e5.jpgIwone wrote:to może i ja do Was dołączę? Też już mam spory zbiór magnesów

Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
za chwilę braknie mi miejsca na lodówce i już mówiłam mojemu mężowi, że trzeba będzie kupić nową lodówkę, ale tym razem taką podwójnąAasiula wrote:OOOO i to spory

moremi, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Torebka to sama słodycz. U mnie koty były w zamrażarcemacduska wrote:Mówisz?
Mam nadzieję, że Ewka myśli to samo.
Byłoby dobrze.
iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pod koniec marca powinny dojechać magnesy z Australiiiwcia77 wrote:Iw, z takim posagiem to mozesz dolaczyc do naszego sielankowego schludnego gniazdka

moremi, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
A jak dzisiaj u Was?Iwone wrote:za chwilę braknie mi miejsca na lodówce i już mówiłam mojemu mężowi, że trzeba będzie kupić nową lodówkę, ale tym razem taką podwójną

Aasiula, iwcia77, Mega, Iwone, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I dobrze zawsze to większa lodówka bedzie heheIwone wrote:za chwilę braknie mi miejsca na lodówce i już mówiłam mojemu mężowi, że trzeba będzie kupić nową lodówkę, ale tym razem taką podwójną

Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Statystyka statystyka ale wiesz...tutaj ostatnie zdanie nalezy do Ivoiwcia77 wrote:statystyka musi sie zgadzac

Aasiula, moremi, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Jakoś mi tak pozytywnie dzisiaj Iwone wygląda i pisze, że mam wrażenie, że zlodowacenie mija i idzie ocieplenie klimatuAasiula wrote:No wlasnie

Aasiula, Mega, Iwone, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ehh, rozmawiamy przez młodszego:moremi wrote:A jak dzisiaj u Was?
- zapytaj mamę czy pojedzie z nami do Panewnik
- może mama zgodzi się ...
Pojechaliśmy i po drodze podobna rozmowa, ale tym razem zapytaj tatę...
Jutro wszystkie moje chłopaki jadą do Ustronia na narty
Mega, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A kartki tez sobie piszecie?Iwone wrote:ehh, rozmawiamy przez młodszego:
- zapytaj mamę czy pojedzie z nami do Panewnik
- może mama zgodzi się ...
Pojechaliśmy i po drodze podobna rozmowa, ale tym razem zapytaj tatę...
Jutro wszystkie moje chłopaki jadą do Ustronia na narty
Typu: obudź mnie jutro o 7.
Wstawaj już 7
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość