35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:ehh, rozmawiamy przez młodszego:
- zapytaj mamę czy pojedzie z nami do Panewnik
- może mama zgodzi się ...
Pojechaliśmy i po drodze podobna rozmowa, ale tym razem zapytaj tatę...
ze taż ci się chce...
twarda jesteś,
ja tak nie umiem, poza tym dzieci mi by było szkodamoremi, Aasiula, iwcia77, Iwone, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a czytałam, czytałam
Swoją drogą, to jak się zakończyła historia z siostrą?Aasiula, macduska, iwcia77, Iwone, Mega, Arwena, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Mega wrote:A kartki tez sobie piszecie?
Typu: obudź mnie jutro o 7.
Wstawaj już 7
Każde ma swój budzik i jeśli potrzebuje, to nastawia swój. Jak zrobię kawę, to zaniosę na stolik i oczywiste jest że nie wypiję dwóch na raz. Tak samo obiad, też przecież nie zjem dwóch
iwcia77, moremi, macduska, Mega, Aasiula, kkisia, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Yyyyy koty nie znam tematu
iwcia77, Heretyczka, Mega, malgos741, Iwone, Aasiula, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No. Ciesz się zatem z torebki
Swoją drogą, to jak się zakończyła historia z siostrą?
nijak,
tzn. nie wracała do tematu, ja też nie
ale torebkę podłożyła pod choinkę bez opakowania tylko z dolepioną karteczką ze to dla mnie...
dno
za rok obiecałam solennie zrezygnować z tych pseudo-prezentów
mijają się z celem o lata świetlneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 22:59
moremi, Mega, iwcia77, malgos741, Iwone, Aasiula, kkisia, Dorka1979, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:nijak,
tzn. nie wracała do tematu, ja też nie
ale torebkę podłożyła pod choinkę bez opakowania tylko z dolepioną karteczką ze to dla mnie...
dno
za rok obiecałam solennie zrezygnować z tych pseudo-prezentów
mijają się z celem o lata świetlnemacduska, Aasiula, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Bo to było w czasie jak tu dołączyłam i była burzliwa dyskusja z Andżejem. Prawie każda przeszła falę. Teraz to rozluznienie dyscypliny... Ech...
Ciiiii..
nie wywołuj wilka z lasu...iwcia77, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bo to było w czasie jak tu dołączyłam i była burzliwa dyskusja z Andżejem. Prawie każda przeszła falę. Teraz to rozluznienie dyscypliny... Ech...
dobrze, ze mi fali nie zrobilachoc znajac moj charakter - nie wnikalabym w dyskusje , ignorujac pewnie posty
moremi, Mega, Iwone, Aasiula, malgos741, kkisia, macduska, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:morek ale tys tu sto lat!
dobrze, ze mi fali nie zrobilachoc znajac moj charakter - nie wnikalabym w dyskusje , ignorujac pewnie posty
iwcia77, Iwone, Aasiula, Mega, kkisia, macduska, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:ze taż ci się chce...
twarda jesteś,
ja tak nie umiem, poza tym dzieci mi by było szkoda
Zaparłam się, bo problem występuje od lat, właściwie odkąd się tu wprowadziłam, a chodzi głównie o teściową i o to, że kiedy się tu wprowadzałam, to miałam obiecywane, że będziemy tu mieszkać max dwa lata i się stąd wyprowadzimy. Mieszkam tu już o 6 lat za dużoiwcia77, malgos741, Mega, kkisia, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość