35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Matko Iwone, skąd Ty takie rzeczy bierzesz?
Ja chyba niewiele dłużej. Chyba gdzieś po poronieniu się zjawiłam.moremi, Mega, Aasiula, malgos741, Arwena, kkisia, Pusurek, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Moremi pojawiłaś się u nas na forum 23 grudnia 2013, 09:11
Aasiula, malgos741, Iwone, kkisia, iwcia77, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:U nas tylko dla dzieci robimy prezenty, a reszta dostaje jakieś czekoladki.
u nas tak było że każdy coś dostawał
i pewnie tak będzie
wolę sobie sama coś podłożyć niż sie wkurwiać znowu
a w tym roku pierworodny nam zrobił prezenty, z własnej woli i za swoje kieszonkowe ( młodszy wacik też się dołożył)
BEZCENNEIwone, moremi, Aasiula, Heretyczka, Arwena, iwcia77, kkisia, Mega, caffe, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Hmmm wykresy mam od 13 listopada. Ponad miesiąc Was podczytywałam.
moremi wrote:Cześć dziewczyny
witałam się już w innym wątku, a tutaj przeczytałam, że Psurek ma upragnione dwie kreseczki
Nie znam Was, ale bardzo emocjonalnie podchodzę do takich wiadomości i cieszę się jakby to mnie dotyczyło
Psurek powodzenia Waszej trójce i niech fasolka się pięknie rozwijaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 23:19
malgos741, iwcia77, Aasiula, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mega Ty 26 marca 2014, 23:47
Iwone, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ja nie mogę naprawdę Pani detektyw
Ty przyszłaś do nas chwilę po mnie
8 września 2013, 10:44
malgos741 wrote:Witam dziewczyny ja biorę lek na wysoką prolaktynę, jestem po monitoringu piątkowym no i pęcherzyków nie miałam ani śluzu płodnego ale zaczął mi się dziś ten śluz, jutro idę na następny monitoring. W poprzednim miesiącu miałam cykl bez owu doktor powiedział za dużo pracy- fakt miałam dużo roboty. Mierzę codziennie temp. no i od wczoraj skoczyła a jestem przed owu wykres pokazuje mi że wczesniej miałam owu ale to niemożliwe co o tym sądzicie?Arwena, kkisia, moremi, iwcia77, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Kurna Iwone strach sie bac
Swoja droga ciekawe jak to sprawdzasz ?
Chyba nie doczekam wiesci od Mamy bo mi sie juz oczy zamykajaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 23:29
Aasiula, Iwone, Dorka1979, kkisia, macduska, Reni lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ja forum podczytywałam od 2 miesięcy i w końcu się ujawniłam. Było to 9 sierpnia 2013, 22:37
i wogole rekonesans robilam.
fajna data - 9 sierpienmalgos741, Iwone, moremi, kkisia, Mega, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurna Iwone strach sie bac
Swoja droga ciekawe jak to sprawdzasz ?
Chyba nie doczekam wiesci od Mamy bo mi sie juz oczy zamykaja
mi też się zamykają ...dobranoc dziewczynkiIwone, iwcia77, kkisia, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017