35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Kurna Iwone strach sie bac
Swoja droga ciekawe jak to sprawdzasz ?
Chyba nie doczekam wiesci od Mamy bo mi sie juz oczy zamykajaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 23:32
iwcia77, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co za beka, po poscie Ewki o starych krowach sie rozesmialam w glos a alojz : co tam smiesznego pisza na forum ? no to mu przetlumaczylam a on zapytal : a jak sie mowi po polsku "vacca" - no ja mu " krowa"- powtorzyl bezblednie i oto nauczyl sie nowego slowa
oprocz : " poprosze piwo"
Iwone, Heretyczka, Arwena, kkisia, Pusurek, macduska, moremi, Dorka1979, Aasiula, Mega, caffe, kapturnica, gretka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:To tak jak ja. Najpierw z partyzanta, a potem tadaaaam!
wychodzi, że tylko ja wyskoczyłam jak Filip z konopi od razu na głęboką wodę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 23:59
Iwone, Pusurek, moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:a co ze mną? ja też mam spory zbiór magnesów
Iwone, moremi, kkisia, iwcia77, macduska, Aasiula, Mega, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A Moremi mnie wspomniała w swoim pierwszym poście. Psurek... Się wzruszylam...
Ktoras na mnie jeszcze regularnie mówiła Pasurek, chyba Samuela.
ARWENA JESTEM WRRR...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 23:49
iwcia77, Aasiula, Mega, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dajesz! Komunę zrobimy. Będziemy wyzwolone i szczęśliwe, tylko my i dzieci. Do seksu będziemy brały ochotników albo naszych chlopow, jak się nam zachce.
iwcia77, Aasiula, Mega, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A Moremi mnie wspomniała w swoim pierwszym poście. Psurek... Się wzruszylam...
Ktoras na mnie jeszcze regularnie mówiła Pasurek, chyba Samuela.
Ale chyba muszę wrócić i poprawić tego PsurkaIwone, kkisia, macduska, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Arwena wrote:mój pierwszy post tutaj 30.12.2012r. godz. 23:34
a i znalazłam Ewy.T (heretyczki) 5.12.2012 godz. 23:23
Samirka ja znalazłam Twój wcześniejszy post:
30 grudnia 2012, 20:06
blondynka wrote:Dziewczyny jak to jest z dufastonem ????? Kazała mi brać go od 16 dc, ale dopiero dziś (15 dc) jest skok temp. Czy wstrzymać się do 3 dnia skoku, czy brać 16 dc. Gdzieś czytałam, że potrafi wstrzymać owu...Samira wrote:witam ,jestem tu nowa ,potem napiszę coś o sobiepozdrawiam
blondynka wiem ze po czasie ale jeśli mogę coś powiedzieć ,duphaston najlepiej brać jak gin przepisał czyli w tym przypadku od 16dc z tego co mi wiadomo nie wstrzymuje owulacji w przeciwieństwie do luteiny a tu przykład cytat pochodzi z wypowiedzi lekarza ...
cyt : " Ponieważ sama zażywam Duphaston i wyczytałam o nim wszystko zacytuję Wam prosto z Indeksu Leków wydanego przez Medycynę Praktyczną (który jest bazą informacji o wszystkich lekach dostępnych na polskim rynku)- co pisze o Duphastonie:
DUPHASTON czyli Dydrogesteron:
"Progestagen otrzymyway syntetycznie, wykazujący wielokierunkowe działanie podobne do naturalnego progesteronu. Działa 10-30 razy silniej niz podawany doustnie progesteron (czyli popularna luteina- moja własna uwaga)). Nie wywołuje efektów androgenizacji i wirylizacji, nie hamuje owulacji i nie zwiększa podstawowej temperatury ciała. Wchłania sie szybko po podaniu doustnie, szybko osiaga stężenie lecznicze w surowicy. Ulega biotransformacji w wątrobie i jest całkowicie wydalany przez nerki w ciągu 10h"Arwena, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość