35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyi co tak sie rzucą myslisz od razu na stare krowy?iwcia77 wrote:jak to skad ?? malo to chlopow po swiecie chodzi???

zapomniałas chyba ze chłopy tera rozpasane som połowa z nich to geje a pozostała połowa z połowy to ukryci geje, reszte podniecajom dzieci
nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, Mega, moremi, kapturnica, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość
-
Ewa Ty nawet nie wiesz ile chłopów leci na starsze babki, a i na rówieśniczki teżHeretyczka wrote:i co tak sie rzucą myslisz od razu na stare krowy?
zapomniałas chyba ze chłopy tera rozpasane som połowa z nich to geje a pozostała połowa z połowy to ukryci geje, reszte podniecajom dzieci
iwcia77, Aasiula, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/030353607bcb.jpg
Heretyczka wrote:swoją drogą ciekawe jak taki palec wyglada?
nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, Mega, moremi, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie od ponad 2 lat wcześniej było ok ,teraz jest najgorzej,są najdłuższe przerwy między @ ,i to się pogłębiło jak przytyłam 15kgIwone wrote:Arwena z tego co u Ciebie zaobserwowałam to problemy z długością cykli masz od początku pobytu na forum. Od dawna tak masz?
Iwone, Aasiula, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
jak torebka Waci, Jak koty w zamrazalce, jak kolonie z Wojtkiem, jak zamek w owuli, palec bozy, swiete krzeslo..itp ..stworzylysmy nasz wlasny slang 35+moremi wrote:Nie nerwuj się tak. Samuela jest już mityczna

nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, SolarPolar, gretka, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
musiałabyś trafić do dobrego lekarza który wyreguluje Ci cykle. Jak tu u Ciebie planować przy takich długich?Arwena wrote:no właśnie od ponad 2 lat wcześniej było ok ,teraz jest najgorzej,są najdłuższe przerwy między @ ,i to się pogłębiło jak przytyłam 15kg
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
no to zostaniemy lesbijkami..tez moze byc miloHeretyczka wrote:i co tak sie rzucą myslisz od razu na stare krowy?
Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni nica nie dam rady zmienić ,chyba ze znów zlikwidowałabym konto a tego nie zrobięReni wrote:a mi się bardziej podoba samuela
możesz zmieniać nicka ile wlezie a i tak juz zostaniesz samuelą
nic na to nie poradzisz
a obecny nick mi się podoba i nie chcę być Samuelą bo jestem Arweną i już
Aasiula lubi tę wiadomość
-
ja nie jestem taką laską jak wiele z Was, a nie miałam problemów żeby sobie chłopa znaleźć. Mogłam wybierać, a że byłam uparta i długo nie chciałam, to inna historia.Heretyczka wrote:ile?
nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jak torebka Waci, Jak koty w zamrazalce, jak kolonie z Wojtkiem, jak zamek w owuli, palec bozy, swiete krzeslo..itp ..stworzylysmy nasz wlasny slang 35+

jestem dopiero od sierpnia 2014 i już mam własną legendę
nick nieaktualny, iwcia77, Iwone, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, SolarPolar, gretka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:i co tak sie rzucą myslisz od razu na stare krowy?
a twój mąż do której grupy sie zalicza ?
iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość