35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jak to skad ?? malo to chlopow po swiecie chodzi???
zapomniałas chyba ze chłopy tera rozpasane som połowa z nich to geje a pozostała połowa z połowy to ukryci geje, reszte podniecajom dzieciArwena, iwcia77, Aasiula, Mega, moremi, kapturnica, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:i co tak sie rzucą myslisz od razu na stare krowy?
zapomniałas chyba ze chłopy tera rozpasane som połowa z nich to geje a pozostała połowa z połowy to ukryci geje, reszte podniecajom dzieciiwcia77, Aasiula, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/030353607bcb.jpg
Heretyczka wrote:swoją drogą ciekawe jak taki palec wyglada?Heretyczka, iwcia77, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Arwena z tego co u Ciebie zaobserwowałam to problemy z długością cykli masz od początku pobytu na forum. Od dawna tak masz?
Iwone, Aasiula, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie nerwuj się tak. Samuela jest już mityczna
Heretyczka, Iwone, macduska, Dorka1979, Arwena, Aasiula, Mega, moremi, Pusurek, kkisia, kapturnica, SolarPolar, gretka, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:no właśnie od ponad 2 lat wcześniej było ok ,teraz jest najgorzej,są najdłuższe przerwy między @ ,i to się pogłębiło jak przytyłam 15kg
Arwena lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:i co tak sie rzucą myslisz od razu na stare krowy?
zapomniałas chyba ze chłopy tera rozpasane som połowa z nich to geje a pozostała połowa z połowy to ukryci geje, reszte podniecajom dzieciAasiula, Mega, Dorka1979, kkisia, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a mi się bardziej podoba samuela
możesz zmieniać nicka ile wlezie a i tak juz zostaniesz samuelą
nic na to nie poradzisz
a obecny nick mi się podoba i nie chcę być Samuelą bo jestem Arweną i już
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ile?
Arwena, Mega, moremi, kkisia, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jak torebka Waci, Jak koty w zamrazalce, jak kolonie z Wojtkiem, jak zamek w owuli, palec bozy, swiete krzeslo..itp ..stworzylysmy nasz wlasny slang 35+
jestem dopiero od sierpnia 2014 i już mam własną legendęArwena, iwcia77, Iwone, Mega, moremi, Pusurek, kkisia, kapturnica, SolarPolar, gretka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:i co tak sie rzucą myslisz od razu na stare krowy?
zapomniałas chyba ze chłopy tera rozpasane som połowa z nich to geje a pozostała połowa z połowy to ukryci geje, reszte podniecajom dzieci
a twój mąż do której grupy sie zalicza ?
iwcia77, Mega, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość