X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    lubisz cipy?
    no raczej nie, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;D trzeba byc elastycznym w dzisiejszych czasach ;D, dostosowac sie trza ;D

Mega, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    może schudnij 15kg to samo ci sie jakos wyreguluje?
    łatwo powiedzieć.... :-/

Arwena, Iwone, moremi, Dorka1979, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a twój mąż do której grupy sie zalicza ?
    ;-)
    pisałysmy o seksie nie obowiązku małżenskim ;)

Arwena, iwcia77, Mega, macduska, moremi, kkisia, kapturnica, Aasiula, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    może schudnij 15kg to samo ci sie jakos wyreguluje?
    masz rację ,powinnam i właśnie biorę się za dietę i ćwiczenia(to drugie jak mi noga wyzdrowieje)

poza tym czytałam właśnie o tym ze często wystarczy pozbyć się nadwagi żeby cykle się unormowały i wrócił nawet śluz płodny

Mega, Heretyczka, Iwone, moremi, Dorka1979, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urodziłam:-)powitałam Nadię o 23.52 teraz leży na mnie:-)pozniej ją zważa i zmierzą dzieki za kciuki pozniej napiszę więcej

Arwena, Heretyczka, iwcia77, Reni, Mega, macduska, Iwone, caffe, moremi, Dorka1979, Pusurek, kkisia, kapturnica, SolarPolar, gretka, Aasiula, malgos741, Bozia3, anna maria, gosia7122, Bursztyn, Sabina, Mango, Viv78, Mala79, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no raczej nie, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;D trzeba byc elastycznym w dzisiejszych czasach ;D, dostosowac sie trza ;D
    tylko po butelce tekili na pusty żołądek

iwcia77, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Urodziłam:-)powitałam Nadię o 23.52 teraz leży na mnie:-)pozniej ją zważa i zmierzą dzieki za kciuki pozniej napiszę więcej
    no i na ta wiadomość czekałam
    GRATULUJĘ I BUZIAKI DLA WAS ŚLĘ :* <3

Mega, Iwone, moremi, Dorka1979, mama78, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRATULACJE
    mama78 wrote:

Arwena, Iwone, moremi, mama78, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    tylko po butelce tekili na pusty żołądek
    a to jakis afrodyzjak ? ;D

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zapomniałam wcześniej...
    Zgłaszam swoją kandydaturę do tytułu Chuj Nie Matki miesiąca - dzisiaj mój młody Wacik kąpał się przy uchylonym oknie....
    wysłałam go do łazienki na śmierć zapominając o oknie, a przecież on raczej go nie zobaczył i nie zorientował się , że zimno ...:-/

0dash2.gif

Mega, Arwena, iwcia77, Iwone, moremi, Dorka1979, Pusurek, kkisia, kapturnica, gretka, malgos741, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Gratulacje i całusy dla małej :)

Iwone, Arwena, Dorka1979, mama78, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a to jakis afrodyzjak ? ;D
    niewiedziałaś??

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    hurra!!! bylas swietna i szybka !!! super - zazdroszcze , ze masz to juz z glowy :D <3 , buziaki dla coreczki, odpoczywajcie :)

Iwone, Mega, Arwena, moremi, Dorka1979, mama78, kkisia, kapturnica, gretka, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jak twój piesek się trzyma ?? jak się czuje po chemii

Mega, Reni, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Zgłaszam swoją kandydaturę do tytułu Chuj Nie Matki miesiąca - dzisiaj mój młody Wacik kąpał się przy uchylonym oknie....
    wysłałam go do łazienki na śmierć zapominając o oknie, a przecież on raczej go nie zobaczył i nie zorientował się , że zimno ...:-/

0dash2.gif
    wygrałaś!
    jestes bezkonkurencyjna ;)

iwcia77, moremi, macduska, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    niewiedziałaś??
    a niby skad? ja prosta baba z gdanska jestem :) w dupie bylam i gowno widzialam ...ale szybko sie ucze , wiec zapamietam ;D

Iwone, Heretyczka, Mega, moremi, macduska, Dorka1979, Pusurek, kkisia, kapturnica, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    G R A T U L U J Ę!!!!!!!!!!!!!!

Mega, Dorka1979, mama78, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    hurra!!! bylas swietna i szybka !!! super - zazdroszcze , ze masz to juz z glowy :D <3 , buziaki dla coreczki, odpoczywajcie :)
    nieubłaganie zbliża sie twoja kolejeczka

Mega, Iwone, iwcia77, moremi, Dorka1979, kkisia, Aasiula, mama78 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

0dash2.gif
    Powiedz mi jak mozna sie nie zorientować, ze zimno? Rozumiem ze nie widział, ale nie czuł ze po dupie zimno ciągnie? ;)

Iwone, iwcia77, moremi, macduska, Dorka1979, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję MAMO ;)

Mega, Arwena, Iwone, iwcia77, Dorka1979, mama78, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 6419 6420 6421 6422 6423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ