35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:może schudnij 15kg to samo ci sie jakos wyreguluje?
poza tym czytałam właśnie o tym ze często wystarczy pozbyć się nadwagi żeby cykle się unormowały i wrócił nawet śluz płodnyMega, Heretyczka, Iwone, moremi, Dorka1979, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUrodziłam:-)powitałam Nadię o 23.52 teraz leży na mnie:-)pozniej ją zważa i zmierzą dzieki za kciuki pozniej napiszę więcej
Arwena, Heretyczka, iwcia77, Reni, Mega, macduska, Iwone, caffe, moremi, Dorka1979, Pusurek, kkisia, kapturnica, SolarPolar, gretka, Aasiula, malgos741, Bozia3, anna maria, gosia7122, Bursztyn, Sabina, Mango, Viv78, Mala79, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymama78 wrote:Urodziłam:-)powitałam Nadię o 23.52 teraz leży na mnie:-)pozniej ją zważa i zmierzą dzieki za kciuki pozniej napiszę więcej
GRATULUJĘ I BUZIAKI DLA WAS ŚLĘ :*Mega, Iwone, moremi, Dorka1979, mama78, kkisia lubią tę wiadomość
-
GRATULACJEmama78 wrote:Urodziłam:-)powitałam Nadię o 23.52 teraz leży na mnie:-)pozniej ją zważa i zmierzą dzieki za kciuki pozniej napiszę więcej
Arwena, Iwone, moremi, mama78, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i zapomniałam wcześniej...
Zgłaszam swoją kandydaturę do tytułu Chuj Nie Matki miesiąca - dzisiaj mój młody Wacik kąpał się przy uchylonym oknie....
wysłałam go do łazienki na śmierć zapominając o oknie, a przecież on raczej go nie zobaczył i nie zorientował się , że zimno ...
Mega, Arwena, iwcia77, Iwone, moremi, Dorka1979, Pusurek, kkisia, kapturnica, gretka, malgos741, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Urodziłam:-)powitałam Nadię o 23.52 teraz leży na mnie:-)pozniej ją zważa i zmierzą dzieki za kciuki pozniej napiszę więcej
Iwone, Arwena, Dorka1979, mama78, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mama78 wrote:Urodziłam:-)powitałam Nadię o 23.52 teraz leży na mnie:-)pozniej ją zważa i zmierzą dzieki za kciuki pozniej napiszę więcej
, buziaki dla coreczki, odpoczywajcie
Iwone, Mega, Arwena, moremi, Dorka1979, mama78, kkisia, kapturnica, gretka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:
jestes bezkonkurencyjnaiwcia77, moremi, macduska, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:niewiedziałaś??
w dupie bylam i gowno widzialam ...ale szybko sie ucze , wiec zapamietam
Iwone, Heretyczka, Mega, moremi, macduska, Dorka1979, Pusurek, kkisia, kapturnica, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:hurra!!! bylas swietna i szybka !!! super - zazdroszcze , ze masz to juz z glowy
, buziaki dla coreczki, odpoczywajcie
Mega, Iwone, iwcia77, moremi, Dorka1979, kkisia, Aasiula, mama78 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
Iwone, iwcia77, moremi, macduska, Dorka1979, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość