35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to sie modl zeby zapalenia pluc nie dostal ..oj Wacia , Wacia...
Mega, Iwone, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
a dziękuję na razie odpukać dobrze, zastrzyk przeciwwymiotny działa więc jest ok
na razie miał dopiero dwie..z każdą kolejną objawy mogą się nasilić, niestety te alergiczne też
ale wierzę, że będzie ok
przed każdą chemią ma pobieraną krew i póki co wyniki sie poprawiły
Arwena wrote:Reni jak twój piesek się trzyma ?? jak się czuje po chemiiMega, Arwena, iwcia77, moremi, Iwone, macduska, kkisia, kapturnica, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:a dziękuję na razie odpukać dobrze, zastrzyk przeciwwymiotny działa więc jest ok
na razie miał dopiero dwie..z każdą kolejną objawy mogą się nasilić, niestety te alergiczne też
ale wierzę, że będzie ok
Reni lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:a dziękuję na razie odpukać dobrze, zastrzyk przeciwwymiotny działa więc jest ok
ale wierzę, że będzie ok
przed każdą chemią ma pobieraną krew i póki co wyniki sie poprawiłyIwone, Arwena, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:a dziękuję na razie odpukać dobrze, zastrzyk przeciwwymiotny działa więc jest ok
ale wierzę, że będzie ok
mój Monti zwinął się w kulkę i śpiocha a ja idę w jego ślady zaraziwcia77, moremi, Mega, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a dziękuję na razie odpukać dobrze, zastrzyk przeciwwymiotny działa więc jest ok
ale wierzę, że będzie ok
przed każdą chemią ma pobieraną krew i póki co wyniki sie poprawiłyMega, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama gratuluję
Reni, cały czas trzymam kciuki
Ewa, bzykałaś się właśnie, czy to tak te pjerdziochy pod wykresem na Ciebie działają, że rozsyłasz uśmiechy na prawo i lewo?
To ja codziennie będę do Ciebie zaglądaćmacduska, Reni, Mega, Iwone, iwcia77, Dorka1979, mama78, kkisia, kapturnica, SolarPolar, gretka, malgos741, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...nie...
to niedobrze? domyslam sie...
masować wejście do pochwy dwoma palcami rozciągając tam mięśnie ,pomóc oliwka dla dzieci lub Bio oiliwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość