35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moze budę
ahhaha
mój własnie śpi na moim miejscu w sypialni
eh znowu muszę spać w salonie
caffe wrote:kupiłas se legowisko w kakadu?Arwena, Mega, moremi, iwcia77, Dorka1979, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ni znasz młodego Wacika...
Iwone, iwcia77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mama gratuluję
Reni, cały czas trzymam kciuki
Ewa, bzykałaś się właśnie, czy to tak te pjerdziochy pod wykresem na Ciebie działają, że rozsyłasz uśmiechy na prawo i lewo?
To ja codziennie będę do Ciebie zaglądać
Zeby to nie była cisza przed burzą.Iwone, iwcia77, moremi, Mega, Heretyczka, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:caffe dobrze prawi ,mi o tym położna mówiła jak byłam na białej Sobocie kiedyś u nowego gina
masować wejście do pochwy dwoma palcami rozciągając tam mięśnie ,pomóc oliwka dla dzieci lub Bio oilArwena, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, kapturnica, SolarPolar, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nasze forumowe dzieciaczki mają już powyżej roku
Angeli córcia? ma rok, 2 m-c,1 tydz i 1 dzień
Megan8 córcia ma rok i 6 dniiwcia77, moremi, Arwena, Mega, Dorka1979, kkisia, kapturnica, malgos741, Bozia3, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:jeśli się boisz, to idź go czymś nasmarować zeby się rozgrzał.
to już załatwione,
myślałas, że tu siedzę i piszę a on tam siny z zimna siedzi???
aż taka chujowa nie jestem , mimo wszystkoiwcia77, moremi, Iwone, Mega, Dorka1979, kkisia, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:to już załatwione,
myślałas, że tu siedzę i piszę a on tam siny z zimna siedzi???
aż taka chujowa nie jestem , mimo wszystkoBoszzzze co za matka... nasmarować dziecko butelką...
macduska, Iwone, Mega, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mama gratuluję
Reni, cały czas trzymam kciuki
Ewa, bzykałaś się właśnie, czy to tak te pjerdziochy pod wykresem na Ciebie działają, że rozsyłasz uśmiechy na prawo i lewo?
To ja codziennie będę do Ciebie zaglądaćArwena, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Spryciula mówisz? Moja zawsze jazgota jak jej w tyłek zimno
a ten nigdy się nie zorientuje,
może jakby mu dupsko przymarzło do wanny to wtedy...
wczoraj wyszedł z domu bez czapki i w rozpiętej kurtceIwone, caffe, iwcia77, Mega, moremi, Dorka1979, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:no chyba, ze chuop ma większy sprzęt niż dwa palce iwci, to lepiej tym sprzętem niż se palce nadwyrężać
caffe, iwcia77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:ale jego miałąś nasmarować a nie siebie
Boszzzze co za matka... nasmarować dziecko butelką...
pierwsze miejsce mi się należy jak psu budaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 00:38
Arwena, caffe, Heretyczka, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymama78 wrote:Urodziłam:-)powitałam Nadię o 23.52 teraz leży na mnie:-)pozniej ją zważa i zmierzą dzieki za kciuki pozniej napiszę więcej
Iwone, Mega, macduska, kkisia, kapturnica, mama78, Sabina lubią tę wiadomość