35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moze budę

ahhaha
mój własnie śpi na moim miejscu w sypialni
eh znowu muszę spać w salonie
caffe wrote:kupiłas se legowisko w kakadu?
nick nieaktualny, Mega, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Spryciula mówisz? Moja zawsze jazgota jak jej w tyłek zimnomacduska wrote:ni znasz młodego Wacika...

Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mama gratuluję

Reni, cały czas trzymam kciuki
Ewa, bzykałaś się właśnie, czy to tak te pjerdziochy pod wykresem na Ciebie działają, że rozsyłasz uśmiechy na prawo i lewo?
To ja codziennie będę do Ciebie zaglądać
Zeby to nie była cisza przed burzą.
Iwone, iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no chyba, ze chuop ma większy sprzęt niż dwa palce iwci, to lepiej tym sprzętem niż se palce nadwyrężaćArwena wrote:caffe dobrze prawi ,mi o tym położna mówiła jak byłam na białej Sobocie kiedyś u nowego gina
masować wejście do pochwy dwoma palcami rozciągając tam mięśnie ,pomóc oliwka dla dzieci lub Bio oil
nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, SolarPolar, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nasze forumowe dzieciaczki mają już powyżej roku

Angeli córcia? ma rok, 2 m-c,1 tydz i 1 dzień
Megan8 córcia ma rok i 6 dni
iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:jeśli się boisz, to idź go czymś nasmarować zeby się rozgrzał.
to już załatwione,
myślałas, że tu siedzę i piszę a on tam siny z zimna siedzi???
aż taka chujowa nie jestem , mimo wszystko
iwcia77, moremi, Iwone, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
ty a moze on sie zapomnial rozebrac do kapieli..dlatego nie poczul...sprawdzilas czy jest umyty ?macduska wrote:ni znasz młodego Wacika...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ale jego miałąś nasmarować a nie siebiemacduska wrote:to już załatwione,
myślałas, że tu siedzę i piszę a on tam siny z zimna siedzi???
aż taka chujowa nie jestem , mimo wszystko
Boszzzze co za matka... nasmarować dziecko butelką...
nick nieaktualny, Iwone, Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywpierdalam szarlotke na goracomoremi wrote:Mama gratuluję

Reni, cały czas trzymam kciuki
Ewa, bzykałaś się właśnie, czy to tak te pjerdziochy pod wykresem na Ciebie działają, że rozsyłasz uśmiechy na prawo i lewo?
To ja codziennie będę do Ciebie zaglądać
nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Spryciula mówisz? Moja zawsze jazgota jak jej w tyłek zimno

a ten nigdy się nie zorientuje,
może jakby mu dupsko przymarzło do wanny to wtedy...
wczoraj wyszedł z domu bez czapki i w rozpiętej kurtce
Iwone, caffe, iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyta ale tym sprzetem nie rozciągnie ,bo juz się jedno do drugiego dostosowało,zostają palce jednakcaffe wrote:no chyba, ze chuop ma większy sprzęt niż dwa palce iwci, to lepiej tym sprzętem niż se palce nadwyrężać

caffe, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:ale jego miałąś nasmarować a nie siebie
Boszzzze co za matka... nasmarować dziecko butelką...
pierwsze miejsce mi się należy jak psu buda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 00:38
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje, szybko się uwinęłaś. Oczywiście zdjęcia tu zapodajmama78 wrote:Urodziłam:-)powitałam Nadię o 23.52 teraz leży na mnie:-)pozniej ją zważa i zmierzą dzieki za kciuki pozniej napiszę więcej
Iwone, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
od psich legowisk to jest Arewna, Ty możesz być na drugim miejscumacduska wrote:pierwsze miejsce mi się należy jak psu buda

moremi, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość