35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:no fakt że zajebista jest
i nie mam wyrzutów bo mnie koniowata wykonczyłanajlepiej z lodami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 00:48
Iwone, Mega, moremi, Heretyczka, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:ale to nie chodzi o masaż szyjki a rozciąganie mięśni wejścia do pochwy aby uniknąć cięcia czy pęknięcia krocza ,to zupełnie co innego !!
jeszcze jest coś takiego jak balonik epino (też położna nam pokazywała) fajna rzecz ,pomocna ale drogaiwcia77, Arwena, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Pusur porodówkę trza zaktualizować!
Zaraz sie tak goraczkowac trza??
Matko, co za baby, no...moremi, iwcia77, Iwone, Mega, kkisia, kapturnica, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oo własnej roboty.
ja znowu upiekę makowce mniam .. yyhh czy jest mi potrzebny mak? kupiłam wszystko ale o maku zapomniałamiwcia77, Iwone, Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja to wiem , bo na kursie rodzenia to bylo, ale ja nie robie tego masazu...jakos mi sie nie chce
a jeszcze jest taki żel do porodu ,tez super sprawa http://www.dianatal.eu/poland/why-dianatal-obstetric-gel.html (są tez inne ale ten ma aż 3 aplikatory) a inne po 1 ...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:a ten nigdy się nie zorientuje,
może jakby mu dupsko przymarzło do wanny to wtedy...
wczoraj wyszedł z domu bez czapki i w rozpiętej kurtcemoremi, macduska, kkisia, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:co tak hahasz? miałas kiedyś w pizdzie murzyna? nie hahałabys wtedy , badz pewna
nie rajcują mnie takie duże męskie przyrodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 00:53
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:a szkoda
a jeszcze jest taki żel do porodu ,tez super sprawa http://www.dianatal.eu/poland/why-dianatal-obstetric-gel.html (są tez inne ale ten ma aż 3 aplikatory) a inne po 1 ...teraz to juz "pozamiatane" rozerwie mi dupsko i tyle
moremi, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Jakie słodziaki
Reni musiałaś? Tak na noc? Muszę znowu zęby umyć po takiej ilości słitaśności
Iwone, Reni, Mega, Pusurek, Dorka1979, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Jezu no, bzykalam sie, no. Uzupelnie, ale danych nie ma i tak.
Zaraz sie tak goraczkowac trza??
Matko, co za baby, no...
Dogadaliście sie?moremi, caffe, Pusurek, Arwena, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:a ty ?? wiesz z doświadczenia ze nie hahasz ?
nie rajcują mnie takie duże męskie przyrodzeniaHeretyczka, Mega, Arwena, kkisia, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość