35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaka impreza o 1 am

Na mnie już pora. Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 01:03
nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Kurde, kaszel mamArwena wrote:o i znów na plus ...zatoki i gardło wyleczone

Ale małża zabrałam na lody, wprawdzie to nie aż taaaki rozmiar ale może co pomoże
nick nieaktualny, iwcia77, caffe, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnym u s i c i ePusurek wrote:Probujemy. W lozku jest zajebiscie jak zawsze, w dzien gorzej, ale mam nadzieje, ze damy rade.
Dobrze, ze mnie w lozku kreci, bo tak by nie bylo zadnego punktu zaczepienia.
dla Adamka
iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
bo "nie liczy sie dlugosc magicznej pa£eczki lecz jej tajemna moc"Mega wrote:Kurde, kaszel mam

Ale małża zabrałam na lody, wprawdzie to nie aż taaaki rozmiar ale może co pomoże
nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wszystkie już dziesiątki razy mówią dobranoc a dalej siedzą na ovu, to uzależnia
iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieboszczykowi loda? Lo matko, robota na lataiwcia77 wrote:no wiesz Mega nie "wyglada " na nekrofilke...zimne to tylko u nieboszczyka sa

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny