35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nerwuj się tak. Samuela jest już mitycznaArwena wrote:ta to ja tak mówiłma

ARWENA JESTEM WRRR...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 23:50
nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja też tak często piszę do CiebiePusurek wrote:A Moremi mnie wspomniała w swoim pierwszym poście. Psurek... Się wzruszylam...

Ktoras na mnie jeszcze regularnie mówiła Pasurek, chyba Samuela.
iwcia77, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wacia, Wacia!!! ho no!! widzisz !!! a nie mowilam!???!!! to sympatia jest!!!!Heretyczka wrote:osoba która kupuje taka torebke może wszystko
nick nieaktualny, moremi, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba Sabcia albo Malgos ...tablet im podpowiedzialArwena wrote:a mi się nie podoba ,i byłam Samira nie Samuela a Samuela któraś powiedziała przypadkiem tylko

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArwena wrote:a mi się nie podoba ,i byłam Samira nie Samuela a Samuela któraś powiedziała przypadkiem tylko

Jak ja zostałam Wacią to ty mozesz być Samuela.
nick nieaktualny, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArwena wrote:nie i koniec kropka
ja do ciebie nie mówię W....
ale możesz mi to nie przeszkadza, sama już o sobie tak myślę, i o swoich dzieciach WacikiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 00:05
Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, moremi, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a mi się bardziej podoba samuela
możesz zmieniać nicka ile wlezie a i tak juz zostaniesz samuelą
nic na to nie poradzisz
Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, SolarPolar, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość