35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:No nieźle Mama jak Ty przy 8 jeszcze do nas piszesz
Mega, Aasiula, iwcia77, anna maria, ania.g, malgos741, Arwena, kkisia, macduska, gretka, moremi, Dorka1979, kapturnica, mama78 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mama przez to że pisze do nas na forum, rozluźnia się i dlatego tak szybko jej to idzie
Iwone, anna maria, Aasiula, iwcia77, malgos741, macduska, kkisia, gretka, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A ja znow sie poryczalam
Jakas niestabilna emocjonalnie jestemIwone, Aasiula, anna maria, iwcia77, malgos741, kkisia, moremi, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja to mam taki pomysl : niech Alojz z Twoim Adonisem zamieszkaja razem w palacu brylantowym a ja sie wprowadze do Ciebie i bedziemy sobie rzadzily w naszym schludnym domku
bedzie fajnie
iwcia77, Aasiula, Mega, macduska, kkisia, moremi, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ej, byłoby zajebiscie. Czysto, ale nie sterylnie, ciucha sobie rzucimy gdzieś raz na jakiś czas, będziemy sobie dobrze gotować i fajnie się bawić!
Mega, Aasiula, Pusurek, malgos741, kkisia, moremi, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no patrz...! a ja juz zamowilam mlotek, patyk i kolysanke
NFZ?
iwcia77, Aasiula, malgos741, macduska, kkisia, moremi, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mamy lajf z porodowki!! Lubie tak!!
Pusurek, Iwone, Mega, Aasiula, malgos741, Arwena, anna maria, macduska, kkisia, gretka, moremi, Dorka1979, kapturnica, mama78, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kurka zapomniałam o filmie Sylwester w Nowym Jorku
Mega, Aasiula, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:A ja znow sie poryczalam
Jakas niestabilna emocjonalnie jestemMega, Arwena, anna maria, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:To Twój pierworodny wacik odważny, bo moja w tym samym wieku i nie odważyła by się pyskować ani do mnie ani do M
ale ze co?
ma swoje zdanie i akurat dużo racji
to ojciec w tym wypadku okazał się niedojrzały
ja wacika od zawsze ucze ze w sposób kulturalny można a nawet należy bronic swojego zdania
nie mówię tu o pyskowaniu - nie miało miejscaMega, Iwone, malgos741, Arwena, iwcia77, anna maria, kkisia, Aasiula, moremi, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ej, byłoby zajebiscie. Czysto, ale nie sterylnie, ciucha sobie rzucimy gdzieś raz na jakiś czas, będziemy sobie dobrze gotować i fajnie się bawić!
to twój chłop by ze mna ani minuty nie wytrzymał, prasowanie mi już od tygodnia na sofie leży, już nie mówiąc o wszechobecnych przewalajacych sie papierach szkolnychMega, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi, Pusurek, Bozia3 lubią tę wiadomość