WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Paszczak z doświadczenia Ci powiem że: najwygodniejsze są bodziaki rozpinane po całej długości, czyli takie co nie trzeba ich przez głowę zakładać, pajace do spania też rozpinane po całości ale najlepiej takie bez stóp bo nie każde dziecko lubi mieć stópki zakryte a i na dłużej taka piżama starczy ( w sensie że możesz wziąć większy rozmiar). Jeśli bluzy to bez kaptura, bo maluchom on tylko przeszkadza. Spodnie najlepsze typu dres, mięciutkie i nie krępujące ruchów. Na tak wczesnym etapie odpuść sobie ogrodniczki bo może maluch słodko w nich wygląda ale górna część zawsze podjeżdża do góry.

Bosze, skopiowalam sobie wczoraj Twojego posta, zeby go dzis odnalesc i dobrze, bo utonal w morzu fantastycznych, nocnych konwersacji.
    Jade dzis znowu napasc sklep- tym razem 3000m2 rzeczy dla dzieci. Bedzie ciezko, ale trzeba korzystac z wyprzedazy. Wiec bardzo istotne info potrzebuje- te bodziaki to maja byc bez rekawow (bo na to sie pakuje bluzeczki), z krotkim rekawem, czy z dlugim?
    Czy rozne? Rodze na koniec kwietnia, u nas to lato juz, raczej trzeba liczyc 20 stopni i plus.
    My oboje duzi jestesmy, wiec chyba mniejszych niz 56 nie mam co kupowac, nie? Czy rozmiar dziecia nie zalezy od rozmiaru rodzicow?
    I ile tego ja na rozmiar potrzebuje? Nie zamierzam dzis duzo kupowac, bo mam jeszcze obiecane ciuchy od znajomych, ale tak mniej wiecej chcialabym wiedziec..

Mega, malgos741, moremi, kkisia, Arwena, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    caffe chyba chodziło o ciała jamiste ;)
    oj tam oj tam ;) ja tam wyczuwam ożebrowanie ;)

Mega, moremi, kapturnica, kkisia, macduska, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o członkach przy sniadaniu?

Mega, Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, macduska, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bosze, skopiowalam sobie wczoraj Twojego posta, zeby go dzis odnalesc i dobrze, bo utonal w morzu fantastycznych, nocnych konwersacji.
    Jade dzis znowu napasc sklep- tym razem 3000m2 rzeczy dla dzieci. Bedzie ciezko, ale trzeba korzystac z wyprzedazy. Wiec bardzo istotne info potrzebuje- te bodziaki to maja byc bez rekawow (bo na to sie pakuje bluzeczki), z krotkim rekawem, czy z dlugim?
    Czy rozne? Rodze na koniec kwietnia, u nas to lato juz, raczej trzeba liczyc 20 stopni i plus.
    My oboje duzi jestesmy, wiec chyba mniejszych niz 56 nie mam co kupowac, nie? Czy rozmiar dziecia nie zalezy od rozmiaru rodzicow?
    I ile tego ja na rozmiar potrzebuje? Nie zamierzam dzis duzo kupowac, bo mam jeszcze obiecane ciuchy od znajomych, ale tak mniej wiecej chcialabym wiedziec..
    ja bym za dużo w rozmiarze 56 nie kupowała, bo dziecko szybko wyrasta. W kwietniu jest ciepło, ale warto mieć różne bodziaki. Ja na noc np. zakładałam z długim rękawem a w dzień z krótkim.
    Na szczęście wymiary dziecka nie zależą od rodziców (przynajmniej noworodki)bo ja musiałabym urodzić wielkiego klocka :D

Mega, moremi, macduska, Arwena, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ja bym za dużo w rozmiarze 56 nie kupowała, bo dziecko szybko wyrasta. W kwietniu jest ciepło, ale warto mieć różne bodziaki. Ja na noc np. zakładałam z długim rękawem a w dzień z krótkim.
    Na szczęście wymiary dziecka nie zależą od rodziców (przynajmniej noworodki)bo ja musiałabym urodzić wielkiego klocka :D
    Ten klocek mi sie z czymś innym skojarzył ;) czyli temat przewodni naszego forum ;)

Iwone, paszczakin, moremi, kapturnica, kkisia, macduska, Arwena, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ten klocek mi sie z czymś innym skojarzył ;) czyli temat przewodni naszego forum ;)
    hehe mi też, ale było już za późno, bo post poszedł :D

Mega, moremi, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w końcu "klocki" też się czasami rodzi :D

Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co nikogo nie ma? pewnie ruszyla produkcja szarlotek?
    to ja tez ide produkowac...

Mega, macduska, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

gretka
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Prowadziłam monolog i sobie poszłam :P

Mega, gretka, macduska, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Ja nie przepadam za szarlotka :)
    Idę robić kawę :)

Iwone, paszczakin, Aasiula, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj rano zrobiłam test w pierwszym momencie ,nic nie było ,poryczałam sie i rozzalona poszlam poryczec do wyra z testem pod pacha i komputerem wpisalam w wykresie ze chuj nic nie wyszło test ujemny.
    Po kilku minutach na tescie pojawiła sie mizerna ale jest druga kreseczka .myslalam ze oczy widza to co chcialabym zobaczyc ale chlop tez ja widzi
    Jutro zrobie drugi ,moze jednak sie udało :)

paszczakin, Mega, Iwone, malgos741, caffe, Heretyczka, moremi, kapturnica, Viv78, gosia7122, Bozia3, gretka, kkisia, macduska, SolarPolar, Pusurek, Arwena, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Dorka1979, Mango, mama78, ania.g lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie na szarlotke nie pisze, za to moj maz jak najbardziej..
    wczoraj za to machnelam pasztet, bo mi Simba wkrecila i przygotowalam obiad na dzis- piersi z przepiorki w sosie kurkowo-smietanowym.. na szczescie wrocil mi zapal do gotowania..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 10:55

Mega, Aasiula, moremi, Bozia3, kkisia, macduska, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dziewczyny dzisiaj rano zrobiłam test w pierwszym momencie ,nic nie było ,poryczałam sie i rozzalona poszlam poryczec do wyra z testem pod pacha i komputerem wpisalam w wykresie ze chuj nic nie wyszło test ujemny.
    Po kilku minutach na tescie pojawiła sie mizerna ale jest druga kreseczka .myslalam ze oczy widza to co chcialabym zobaczyc ale chlop tez ja widzi
    Jutro zrobie drugi ,moze jednak sie udało :)

wow asiula, byloby pieknie! moze beta jutro zamiast inwestowac w testy?

Aasiula, Mega, malgos741, moremi, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Masz racje beta :)

Mega, malgos741, moremi, kapturnica, kkisia, macduska, Sabina, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja sie na szarlotke nie pisze, za to moj maz jak najbardziej..
    wczoraj za to machnelam pasztet, bo mi Simba wkrecila i przygotowalam obiad na dzis piersi z przepiorki w sosie kurkowo-smietanowym.. na szczescie wrocil mi zapal do gotowania..
    O matko, mam korale ze śliny do kolan.
    Pewnie smakuje rewelacyjnie....

kapturnica, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Wynik pewniejszy i oczy nie bolą od wypatrywania drugiej krechy ;)
    Idź na betę!

Aasiula, malgos741, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wynik pewniejszy i oczy nie bolą od wypatrywania drugiej krechy ;)
    Idź na betę!
    Rano lece na badanie :)

malgos741, moremi, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    O matko, mam korale ze śliny do kolan.
    Pewnie smakuje rewelacyjnie....

wczoraj wieczorem bylo pycha, a teraz po nocce w tym kurkowym sosie.. :)
    pakuj sie mega i przyjezdzaj, duzo zrobilam..

malgos741, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula no no ;)

Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe dlaczego Simba teraz tak mało pisze, czasu ma mało czy co hehehehe

malgos741, Aasiula, moremi, kapturnica, Bozia3, kkisia, macduska, Arwena, Sabina, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 6430 6431 6432 6433 6434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ