X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ale se dziś pospałam jak nigdy ;)
    Nastukałyście tych stron że pół godziny do nadrabiania ;)
    Mama jeszcze raz gratulacje szybkiego porodu .:)
    Reni super że z piesem ok :) oby tak dalej.
    Asiula beta jak najbardziej ja to bym dziś poleciała ...jak test ma drugą bladszą bym nie wytrzymała do jutra... no i trzymam nadal kciuki nie puszczam. ;)

Aasiula, moremi, kapturnica, Reni, Iwone, kkisia, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979, mama78 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja sie na szarlotke nie pisze, za to moj maz jak najbardziej..
    wczoraj za to machnelam pasztet, bo mi Simba wkrecila i przygotowalam obiad na dzis- piersi z przepiorki w sosie kurkowo-smietanowym.. na szczescie wrocil mi zapal do gotowania..
    ooooo mniam jakie pysznosci :)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    o członkach przy sniadaniu?
    A chciałaś o kupie?

Bry :-)

Aasiula, kapturnica, gretka, kkisia, macduska, Iwone, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula trzymam kciuki za betę i siedzę jak na szpilkach :-)

Aasiula, kapturnica, kkisia, macduska, Iwone, Arwena, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Asiula mam andzieje ,że worek z zielonkami rozwiązałas na nowy rok i pociągniesz nas pare.Ja jestem cykor testowy.Jutro ide do gina jak endo będzie obiecujące to we wtorek moze zatestuje..Jutro ostatni dzien z dupkiem....I chyba najgorsze sa te pare ostatnich dni..

Aasiula, moremi, kkisia, Arwena, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega , Macdu , Małgos a Wy test kiedy????

moremi, kkisia, macduska, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mega , Macdu , Małgos a Wy test kiedy????
    No wlasnie tez chcialam o to zapytac

moremi, kkisia, macduska, malgos741, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to Asiula mam andzieje ,że worek z zielonkami rozwiązałas na nowy rok i pociągniesz nas pare.Ja jestem cykor testowy.Jutro ide do gina jak endo będzie obiecujące to we wtorek moze zatestuje..Jutro ostatni dzien z dupkiem....I chyba najgorsze sa te pare ostatnich dni..
    Ja bym nie przerywała dupka. Nie wiem czy kojarzysz, ale ostatnio tak zrobiłam i po dwóch dniach wyszedł pozytyw. Nie było to przyczyną, ale gdzieś tam w głowie siedzi, że może...

kapturnica, kkisia, Arwena, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama gratulacje

kkisia, iwcia77, Dorka1979, mama78 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I taki suchar na niedzielę :-)

- Jestem lesbijką - mówi córka do ojca.
    - W porządku.
    - Tato, ja też jestem lesbijką... - mówi druga córka.
    - Boże, czy w tej rodzinie naprawdę nikt nie lubi penisów?! - pyta ojciec.
    - Ja lubię... - wtrąca się syn.

Heretyczka, kapturnica, Aasiula, caffe, Bozia3, gretka, kkisia, macduska, Iwone, SolarPolar, Pusurek, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja bym nie przerywała dupka. Nie wiem czy kojarzysz, ale ostatnio tak zrobiłam i po dwóch dniach wyszedł pozytyw. Nie było to przyczyną, ale gdzieś tam w głowie siedzi, że może...
    Wiem Zdecyduje po jutrzejszym usg..Jesli endo będzie grubasne to pociągne jeszcze ze 2dni i zrobie teściora..Ale w cuda to ja tam nie wierze...

moremi, anna maria, Aasiula, kkisia, macduska, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiem Zdecyduje po jutrzejszym usg..Jesli endo będzie grubasne to pociągne jeszcze ze 2dni i zrobie teściora..Ale w cuda to ja tam nie wierze...
    Ale ja wierzę ;)

anna maria, Aasiula, kkisia, kapturnica, macduska, malgos741, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama - gratulacje :)

Aasiula - kurna miałam nosa co do Ciebie - tak sądzę...:). Ja bym nie wytrzymała do jutra do bety..pobiegłabym do apteki po testy (pewnie ze 2-3) i testowałabym do wieczora co 2 godziny - ale może ja nienormalna jestem? :)

Aasiula, moremi, caffe, kkisia, kapturnica, macduska, anna maria, Arwena, malgos741, Sabina, Mega, Dorka1979, mama78, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale ja wierzę ;)
    Ja tez :)

kkisia, kapturnica, malgos741, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mama - gratulacje :)

Aasiula - kurna miałam nosa co do Ciebie - tak sądzę...:). Ja bym nie wytrzymała do jutra do bety..pobiegłabym do apteki po testy (pewnie ze 2-3) i testowałabym do wieczora co 2 godziny - ale może ja nienormalna jestem? :)
    Co będzie sama biegać. Niech męża wyśle. To on w końcu lubi wyprawy ;)

Aasiula, kkisia, kapturnica, malgos741, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza - Ania dała Ci bardzo dobre rady...Nie kupuj nic z kapturkami - potem tylko to uciska pod plecami. Jak jest chłodno, to i tak potrzebna czapeczka, żeby uszy były zasłonięte, a te kapturki niczego nie wnoszą.
    Ja bym zaopatrzyła się na początek w śpiochy wygodnie zapinane (nie przez głowę, cienkie na gołe ciało, a grubsze - welurkowe na body)- bo w sumie w tym dziecko jest najcześciej w pierwszym miesiącu. Body i z długim i z krótkim rękawem - przydadzą się wszystkie i w tym dziecko przebywa najczęsciej. Do tego wygodne spodnie miękkie - dresowe, skarpetki cienkie.

Nie baw się w żadne kaftaniki i sraty pierdaty.
    Najłatwiej ubrać dziecko w body (na to spodenki miękkie wygodne, a na górę bluza cieplejsza - jeśli trzeba), na noc i na sam początek śpiochy. Nic się nie wysuwa i nie trzeba poprawiać co 5 min.

moremi, caffe, kkisia, Iwone, anna maria, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wam też tak muli dzisiaj ovu?

kapturnica, Iwone, anna maria, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Co będzie sama biegać. Niech męża wyśle. To on w końcu lubi wyprawy ;)
    o to to....namiot na plecy i do przodu..;)

Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Paszcza - Ania dała Ci bardzo dobre rady...Nie kupuj nic z kapturkami - potem tylko to uciska pod plecami. Jak jest chłodno, to i tak potrzebna czapeczka, żeby uszy były zasłonięte, a te kapturki niczego nie wnoszą.
    Ja bym zaopatrzyła się na początek w śpiochy wygodnie zapinane (nie przez głowę, cienkie na gołe ciało, a grubsze - welurkowe na body)- bo w sumie w tym dziecko jest najcześciej w pierwszym miesiącu. Body i z długim i z krótkim rękawem - przydadzą się wszystkie i w tym dziecko przebywa najczęsciej. Do tego wygodne spodnie miękkie - dresowe, skarpetki cienkie.

Nie baw się w żadne kaftaniki i sraty pierdaty.
    Najłatwiej ubrać dziecko w body (na to spodenki miękkie wygodne, a na górę bluza cieplejsza - jeśli trzeba), na noc i na sam początek śpiochy. Nic się nie wysuwa i nie trzeba poprawiać co 5 min.
    Polać jej, dobrze prawi...

Bozia3, anna maria, iwcia77, Sabina, paszczakin, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy Wam też tak muli dzisiaj ovu?
    tak - okropnie

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6431 6432 6433 6434 6435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ