35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki ale se dziś pospałam jak nigdy
Nastukałyście tych stron że pół godziny do nadrabiania
Mama jeszcze raz gratulacje szybkiego porodu .
Reni super że z piesem okoby tak dalej.
Asiula beta jak najbardziej ja to bym dziś poleciała ...jak test ma drugą bladszą bym nie wytrzymała do jutra... no i trzymam nadal kciuki nie puszczam.Aasiula, moremi, kapturnica, Reni, Iwone, kkisia, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979, mama78 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:ja sie na szarlotke nie pisze, za to moj maz jak najbardziej..
wczoraj za to machnelam pasztet, bo mi Simba wkrecila i przygotowalam obiad na dzis- piersi z przepiorki w sosie kurkowo-smietanowym.. na szczescie wrocil mi zapal do gotowania..Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:o członkach przy sniadaniu?
BryAasiula, kapturnica, gretka, kkisia, macduska, Iwone, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No to Asiula mam andzieje ,że worek z zielonkami rozwiązałas na nowy rok i pociągniesz nas pare.Ja jestem cykor testowy.Jutro ide do gina jak endo będzie obiecujące to we wtorek moze zatestuje..Jutro ostatni dzien z dupkiem....I chyba najgorsze sa te pare ostatnich dni..
Aasiula, moremi, kkisia, Arwena, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to Asiula mam andzieje ,że worek z zielonkami rozwiązałas na nowy rok i pociągniesz nas pare.Ja jestem cykor testowy.Jutro ide do gina jak endo będzie obiecujące to we wtorek moze zatestuje..Jutro ostatni dzien z dupkiem....I chyba najgorsze sa te pare ostatnich dni..
kapturnica, kkisia, Arwena, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I taki suchar na niedzielę
- Jestem lesbijką - mówi córka do ojca.
- W porządku.
- Tato, ja też jestem lesbijką... - mówi druga córka.
- Boże, czy w tej rodzinie naprawdę nikt nie lubi penisów?! - pyta ojciec.
- Ja lubię... - wtrąca się syn.Heretyczka, kapturnica, Aasiula, caffe, Bozia3, gretka, kkisia, macduska, Iwone, SolarPolar, Pusurek, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja bym nie przerywała dupka. Nie wiem czy kojarzysz, ale ostatnio tak zrobiłam i po dwóch dniach wyszedł pozytyw. Nie było to przyczyną, ale gdzieś tam w głowie siedzi, że może...
moremi, anna maria, Aasiula, kkisia, macduska, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiem Zdecyduje po jutrzejszym usg..Jesli endo będzie grubasne to pociągne jeszcze ze 2dni i zrobie teściora..Ale w cuda to ja tam nie wierze...
anna maria, Aasiula, kkisia, kapturnica, macduska, malgos741, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mama - gratulacje
Aasiula - kurna miałam nosa co do Ciebie - tak sądzę.... Ja bym nie wytrzymała do jutra do bety..pobiegłabym do apteki po testy (pewnie ze 2-3) i testowałabym do wieczora co 2 godziny - ale może ja nienormalna jestem?
Aasiula, moremi, caffe, kkisia, kapturnica, macduska, anna maria, Arwena, malgos741, Sabina, Mega, Dorka1979, mama78, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mama - gratulacje
Aasiula - kurna miałam nosa co do Ciebie - tak sądzę.... Ja bym nie wytrzymała do jutra do bety..pobiegłabym do apteki po testy (pewnie ze 2-3) i testowałabym do wieczora co 2 godziny - ale może ja nienormalna jestem?
Aasiula, kkisia, kapturnica, malgos741, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Paszcza - Ania dała Ci bardzo dobre rady...Nie kupuj nic z kapturkami - potem tylko to uciska pod plecami. Jak jest chłodno, to i tak potrzebna czapeczka, żeby uszy były zasłonięte, a te kapturki niczego nie wnoszą.
Ja bym zaopatrzyła się na początek w śpiochy wygodnie zapinane (nie przez głowę, cienkie na gołe ciało, a grubsze - welurkowe na body)- bo w sumie w tym dziecko jest najcześciej w pierwszym miesiącu. Body i z długim i z krótkim rękawem - przydadzą się wszystkie i w tym dziecko przebywa najczęsciej. Do tego wygodne spodnie miękkie - dresowe, skarpetki cienkie.
Nie baw się w żadne kaftaniki i sraty pierdaty.
Najłatwiej ubrać dziecko w body (na to spodenki miękkie wygodne, a na górę bluza cieplejsza - jeśli trzeba), na noc i na sam początek śpiochy. Nic się nie wysuwa i nie trzeba poprawiać co 5 min.moremi, caffe, kkisia, Iwone, anna maria, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza - Ania dała Ci bardzo dobre rady...Nie kupuj nic z kapturkami - potem tylko to uciska pod plecami. Jak jest chłodno, to i tak potrzebna czapeczka, żeby uszy były zasłonięte, a te kapturki niczego nie wnoszą.
Ja bym zaopatrzyła się na początek w śpiochy wygodnie zapinane (nie przez głowę, cienkie na gołe ciało, a grubsze - welurkowe na body)- bo w sumie w tym dziecko jest najcześciej w pierwszym miesiącu. Body i z długim i z krótkim rękawem - przydadzą się wszystkie i w tym dziecko przebywa najczęsciej. Do tego wygodne spodnie miękkie - dresowe, skarpetki cienkie.
Nie baw się w żadne kaftaniki i sraty pierdaty.
Najłatwiej ubrać dziecko w body (na to spodenki miękkie wygodne, a na górę bluza cieplejsza - jeśli trzeba), na noc i na sam początek śpiochy. Nic się nie wysuwa i nie trzeba poprawiać co 5 min.Bozia3, anna maria, iwcia77, Sabina, paszczakin, Dorka1979 lubią tę wiadomość