X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ale se dziś pospałam jak nigdy ;)
    Nastukałyście tych stron że pół godziny do nadrabiania ;)
    Mama jeszcze raz gratulacje szybkiego porodu .:)
    Reni super że z piesem ok :) oby tak dalej.
    Asiula beta jak najbardziej ja to bym dziś poleciała ...jak test ma drugą bladszą bym nie wytrzymała do jutra... no i trzymam nadal kciuki nie puszczam. ;)

Aasiula, moremi, kapturnica, Reni, Iwone, kkisia, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979, mama78 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja sie na szarlotke nie pisze, za to moj maz jak najbardziej..
    wczoraj za to machnelam pasztet, bo mi Simba wkrecila i przygotowalam obiad na dzis- piersi z przepiorki w sosie kurkowo-smietanowym.. na szczescie wrocil mi zapal do gotowania..
    ooooo mniam jakie pysznosci :)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    o członkach przy sniadaniu?
    A chciałaś o kupie?

Bry :-)

Aasiula, kapturnica, gretka, kkisia, macduska, Iwone, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula trzymam kciuki za betę i siedzę jak na szpilkach :-)

Aasiula, kapturnica, kkisia, macduska, Iwone, Arwena, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Asiula mam andzieje ,że worek z zielonkami rozwiązałas na nowy rok i pociągniesz nas pare.Ja jestem cykor testowy.Jutro ide do gina jak endo będzie obiecujące to we wtorek moze zatestuje..Jutro ostatni dzien z dupkiem....I chyba najgorsze sa te pare ostatnich dni..

Aasiula, moremi, kkisia, Arwena, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega , Macdu , Małgos a Wy test kiedy????

moremi, kkisia, macduska, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mega , Macdu , Małgos a Wy test kiedy????
    No wlasnie tez chcialam o to zapytac

moremi, kkisia, macduska, malgos741, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to Asiula mam andzieje ,że worek z zielonkami rozwiązałas na nowy rok i pociągniesz nas pare.Ja jestem cykor testowy.Jutro ide do gina jak endo będzie obiecujące to we wtorek moze zatestuje..Jutro ostatni dzien z dupkiem....I chyba najgorsze sa te pare ostatnich dni..
    Ja bym nie przerywała dupka. Nie wiem czy kojarzysz, ale ostatnio tak zrobiłam i po dwóch dniach wyszedł pozytyw. Nie było to przyczyną, ale gdzieś tam w głowie siedzi, że może...

kapturnica, kkisia, Arwena, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama gratulacje

kkisia, iwcia77, Dorka1979, mama78 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I taki suchar na niedzielę :-)

- Jestem lesbijką - mówi córka do ojca.
    - W porządku.
    - Tato, ja też jestem lesbijką... - mówi druga córka.
    - Boże, czy w tej rodzinie naprawdę nikt nie lubi penisów?! - pyta ojciec.
    - Ja lubię... - wtrąca się syn.

Heretyczka, kapturnica, Aasiula, caffe, Bozia3, gretka, kkisia, macduska, Iwone, SolarPolar, Pusurek, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja bym nie przerywała dupka. Nie wiem czy kojarzysz, ale ostatnio tak zrobiłam i po dwóch dniach wyszedł pozytyw. Nie było to przyczyną, ale gdzieś tam w głowie siedzi, że może...
    Wiem Zdecyduje po jutrzejszym usg..Jesli endo będzie grubasne to pociągne jeszcze ze 2dni i zrobie teściora..Ale w cuda to ja tam nie wierze...

moremi, anna maria, Aasiula, kkisia, macduska, iwcia77, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiem Zdecyduje po jutrzejszym usg..Jesli endo będzie grubasne to pociągne jeszcze ze 2dni i zrobie teściora..Ale w cuda to ja tam nie wierze...
    Ale ja wierzę ;)

anna maria, Aasiula, kkisia, kapturnica, macduska, malgos741, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama - gratulacje :)

Aasiula - kurna miałam nosa co do Ciebie - tak sądzę...:). Ja bym nie wytrzymała do jutra do bety..pobiegłabym do apteki po testy (pewnie ze 2-3) i testowałabym do wieczora co 2 godziny - ale może ja nienormalna jestem? :)

Aasiula, moremi, caffe, kkisia, kapturnica, macduska, anna maria, Arwena, malgos741, Sabina, Mega, Dorka1979, mama78, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale ja wierzę ;)
    Ja tez :)

kkisia, kapturnica, malgos741, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mama - gratulacje :)

Aasiula - kurna miałam nosa co do Ciebie - tak sądzę...:). Ja bym nie wytrzymała do jutra do bety..pobiegłabym do apteki po testy (pewnie ze 2-3) i testowałabym do wieczora co 2 godziny - ale może ja nienormalna jestem? :)
    Co będzie sama biegać. Niech męża wyśle. To on w końcu lubi wyprawy ;)

Aasiula, kkisia, kapturnica, malgos741, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza - Ania dała Ci bardzo dobre rady...Nie kupuj nic z kapturkami - potem tylko to uciska pod plecami. Jak jest chłodno, to i tak potrzebna czapeczka, żeby uszy były zasłonięte, a te kapturki niczego nie wnoszą.
    Ja bym zaopatrzyła się na początek w śpiochy wygodnie zapinane (nie przez głowę, cienkie na gołe ciało, a grubsze - welurkowe na body)- bo w sumie w tym dziecko jest najcześciej w pierwszym miesiącu. Body i z długim i z krótkim rękawem - przydadzą się wszystkie i w tym dziecko przebywa najczęsciej. Do tego wygodne spodnie miękkie - dresowe, skarpetki cienkie.

Nie baw się w żadne kaftaniki i sraty pierdaty.
    Najłatwiej ubrać dziecko w body (na to spodenki miękkie wygodne, a na górę bluza cieplejsza - jeśli trzeba), na noc i na sam początek śpiochy. Nic się nie wysuwa i nie trzeba poprawiać co 5 min.

moremi, caffe, kkisia, Iwone, anna maria, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wam też tak muli dzisiaj ovu?

kapturnica, Iwone, anna maria, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Co będzie sama biegać. Niech męża wyśle. To on w końcu lubi wyprawy ;)
    o to to....namiot na plecy i do przodu..;)

Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Paszcza - Ania dała Ci bardzo dobre rady...Nie kupuj nic z kapturkami - potem tylko to uciska pod plecami. Jak jest chłodno, to i tak potrzebna czapeczka, żeby uszy były zasłonięte, a te kapturki niczego nie wnoszą.
    Ja bym zaopatrzyła się na początek w śpiochy wygodnie zapinane (nie przez głowę, cienkie na gołe ciało, a grubsze - welurkowe na body)- bo w sumie w tym dziecko jest najcześciej w pierwszym miesiącu. Body i z długim i z krótkim rękawem - przydadzą się wszystkie i w tym dziecko przebywa najczęsciej. Do tego wygodne spodnie miękkie - dresowe, skarpetki cienkie.

Nie baw się w żadne kaftaniki i sraty pierdaty.
    Najłatwiej ubrać dziecko w body (na to spodenki miękkie wygodne, a na górę bluza cieplejsza - jeśli trzeba), na noc i na sam początek śpiochy. Nic się nie wysuwa i nie trzeba poprawiać co 5 min.
    Polać jej, dobrze prawi...

Bozia3, anna maria, iwcia77, Sabina, paszczakin, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy Wam też tak muli dzisiaj ovu?
    tak - okropnie

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6431 6432 6433 6434 6435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ