35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle zescie wczoraj postow natrzaskaly
Obudzilam sie o 4 na siku i se mysle sprawdze czy Mama dala znac
I na nadrabianiu zeszlo mi ze30 minut
Mama gratulacje
Iwcia na priva poprosze numer i info co mam zainstalowac
A i dzien dobry
Jade zaraz na gielde po nowy sprzet zimowyDorka1979, Iwone, Mega, moremi, Arwena, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Raaany, to samo u mnie, doczytac to masakra, powinni swiatlo na forum w nocy wylaczac..
Mamo78- gratulacje coreczki i ekspresowego porodu! Bo to byl ekspres, nie?
Iwone, macduska, Mega, Dorka1979, malgos741, moremi, SolarPolar, Arwena, iwcia77, Mango, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Może była na lodach, które jednak nie przetkały zatok
Witam się na chwilunię z rana i wracam do spania
Własnie się zastanawiam czy aby sie nie wybrać dzisiaj.
A nóż widelec pomoze?Iwone, Mega, Dorka1979, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:to maja szczęście bo napadało przez noc w chuj
doberek
Patrzeliśmy rano na kamery online jakie są warunki, bo ostatnio jak był tylko mój starszy, to padał deszczale przynajmniej mieli stok pusty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 10:09
Mega, Dorka1979, moremi, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:caffe chyba chodziło o ciała jamiste
no moooże
jak w tym kawale:
Ostatni egzamin poprawkowy miało do zdania dwoje studentow, On i Ona. Profesor u którego zdawali egzamin chciał ich poprostu spławić, zadał więc im bardzo proste pytanie:
- Z jakiej tkanki jest zbudowany członek męski?
Ale aby się dobrze zastanowili dał mi 15 minut czasu, na odpowiedź. Po upływie tego czasu pyta się:
- Więc jak ? Co mi pani powie?
Studentka mowi:
- Sędze że z tkanki kostnej.
Profesor:
- A pan co mi powie?
Student:
- Ja sądze że z tkanki mięśniowej.
Profesor:
- Hm, no tak pan zdał, a pani się tylko zdawało!kapturnica, Iwone, Dorka1979, moremi, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Wstałam już dawno ale musiałam rodzinkę wyprawić na narty do Ustronia
Jaka cisza i spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 10:06
Iwone, Dorka1979, moremi, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie pojechałaś na szarlotkę?
no właśnie nie było miejsca, bo jechał z nimi jeszcze syn od męża.
Jakaś część z bagażnika dachowego się złamała i narty musieli włożyć do auta. Tym sposobem miejsca dla mnie brakło.
W nocy nie spałam z powodu tej szarlotki i teraz będę musiała śmigać po jabłka i sama upiecWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 10:11
Dorka1979, Heretyczka, Mega, moremi, kkisia, macduska, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość