35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dajcie te porady gdzieś, gdzie się nie zgubią. Przecież wszystkie będziemy się kiedyś przygotowywać do macierzyństwa
Aasiula, gretka, Arwena, malgos741, iwcia77, Mega, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:zamulanie -to znak ze sie zblizamy do szatanskiej strony- dwie 6 juz sa
anna maria, Aasiula, Heretyczka, Arwena, iwcia77, Bursztyn, Mega, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Normalnie dostalam sraczki ,dzwoni moja siostra (ta co sie Heli boi)i mowi co robisz z Helci malym ciuchami,a ja :czesc wywalilam,ona:to zostwa wszystko bo mam plan na lato chce byc w ciazy.
SolarPolar, kkisia, Aasiula, Heretyczka, Bozia3, Pusurek, Arwena, malgos741, iwcia77, Bursztyn, Sabina, Mega, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Normalnie dostalam sraczki ,dzwoni moja siostra (ta co sie Heli boi)i mowi co robisz z Helci malym ciuchami,a ja :czesc wywalilam,ona:to zostwa wszystko bo mam plan na lato chce byc w ciazy.
Dziewczyny, spokój mi tam. Co to za testowanie od 9 dpo? Aasiula, oby to było to, ale nie nakręcaj się.
To samo Duśka - jak możesz prorokować w 9 dpo? Za dwa dni już możemy pogadać, chociaż i tego pewna nie jestem.
Spokój, spokój, spokój.anna maria, Iwone, kapturnica, kkisia, Aasiula, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie wiadomo czy jej wyjdzie tak jak planuje ,ma 42 lata,no ale fajnie ze wogole chce jeszcze jedno(syn 23)Helka bedzie miala sie z kim bawic:-)moremi wrote:Uwielbiam takie dziunie, które zaplanują i od razu zachodzą. Wrrr...
Dziewczyny, spokój mi tam. Co to za testowanie od 9 dpo? Aasiula, oby to było to, ale nie nakręcaj się.
To samo Duśka - jak możesz prorokować w 9 dpo? Za dwa dni już możemy pogadać, chociaż i tego pewna nie jestem.
Spokój, spokój, spokój.moremi, kapturnica, Aasiula, gretka, Bozia3, Iwone, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Nie wiadomo czy jej wyjdzie tak jak planuje ,ma 42 lata,no ale fajnie ze wogole chce jeszcze jedno(syn 23)Helka bedzie miala sie z kim bawic:-)
anna maria, Iwone, iwcia77, Sabina, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Swoja droga to ja tez dosc szybko zaszlam odkad mnie gin uswiadomil jak i kiedy sex:-)w lutym bylam u Gina a w kwietniu w ciazy (czerwiec poronilam)przerwe zrobilam 4 mie.i znowu sie bzyknelam wedlug instrukcji i jest Hela
moremi, peppapig, macduska, caffe, Arwena, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bede z nia dopiero dokladnie gadac jutro,ale najpierw musi odstawi tablety anty.moremi wrote:A chociaż rozsądnie do tego podchodzi, czy na żywioł idzie? W sensie lekarz, badania itp. czy palec boży?
iwcia77, Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A chociaż rozsądnie do tego podchodzi, czy na żywioł idzie? W sensie lekarz, badania itp. czy palec boży?
Więc kobity jeśli właśnie nie zachodze to się poddaje.
Mam dość szósty cykl na clo,jajka raz pękają raz nie..
Chyba się pogodziłam z myślą,że mam dwoje dzieci. Przeszło mi szaleńcze pragnienie, trzeciego chyba... odpuszcze trochę,dam na luz.
Of kors nie znikam nigdzie ale zostaje z czarnym wykresem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 13:24
anna maria, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cholera..mi doktorka na ostatniej wizycie zasugerowała,że jeśli do końca roku nie zajde to badanie drożnosci...
Więc kobity jeśli właśnie nie zachodze to się poddaje.
Mam dość szósty cykl na clo,jajka raz pękają raz nie..
Chyba się pogodziłam z myślą,że mam dwoje dzieci. Przeszło mi szaleńcze pragnienie, trzeciego chyba... odpuszcze trochę,dam na luz.
Of kors nie znikam nigdzie ale zostaje z czarnym wykresem.iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Nie..mam już dość,chyba się poddałam.
peppapig, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA ja nie lubię spiochow dla maluchow. Glupio w nich wyglądają i mam wrażenie, ze się ciągle będą pocic, bo na plecach i pieluchy kawalek , i body, i spioch. U mnie są tylko bodziaki i spodenki, do spania pajacyk bez stopek albo i ze stopkami, jak zimno.
Humor znowu do dupy. W domu slabo. -
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja nie lubię spiochow dla maluchow. Glupio w nich wyglądają i mam wrażenie, ze się ciągle będą pocic, bo na plecach i pieluchy kawalek , i body, i spioch. U mnie są tylko bodziaki i spodenki, do spania pajacyk bez stopek albo i ze stopkami, jak zimno.
Humor znowu do dupy. W domu slabo.
nie wierze że mozna sobie życie zatruwać z powodu porządkumoremi, Aasiula, anna maria, Arwena, macduska, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość