35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena wrote:aniu Tolkiena lubię ale to nie był główny powód ,a imię elfki po prostu mi się bardzo spodobało i chciałam coś oryginalnego
lubię nietypowe imionaAasiula, Arwena, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Mnie dzisiaj tez ręce opadły....tak sobie pomyslałam, ze drugie dziecko nie jest mi pisane i tyle, może czas sie z tym pogodzić?
Przyszła @, od rana dzwonię do mojego gina potwierdzić termin laparo - nie odbiera. Poszłam wiec do ogólnego po skierowanie na badania (kazał mi zrobic na świeżo morfologię i koagulogram), przy okazji pomyslałam ze wysepie od niej skierowanie na hormony. Ona do mnie ze hormony to tylko gin może (nie wiem, może ma racje) i ze ńie wie co ten koagulogram jest, bo go nie ma na zestawieniu badan. Oczy mi wypadły z orbit i mowię ze te badania dotyczą chyba krzepliwości krwi. Coś tam popisała i wyszłam nie do konca pewna ze zrobiła to dobrze. Myśle trudno, zadzwonię na infolinie i dopytał, ale najpierw spróbuje sie dodzwonić do gina. Odebrał łaskawie i mówi mi ze sie pomylił z wolnym terminem na laparo na 9 stycznia i ze dopiero w lutym mozna, ma do mnie dzwonić w środę z potwierdzeniem terminu. Kurwa aż sie poryczalam!
Mega nie tylko Ty masz takie myśli...Skąd ja to znam...Trzymaj sieAasiula, Heretyczka, MartaDidi, moremi, gretka, malgos741, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:kurdeee jeszcze nie ma wyników
Jesli tak to miałam ostatnio przed 20ta dopiero heh..Jesli gdzie indziej szansa ze w miare sie pokaza moze
Doczytałam ze inne ale tez ci każa czekac hehWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:12
Aasiula, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Asiula, zaglądam co chwila na forum czekając na dobre wieści od Ciebie a laboratorium sobie jaja robi.
Ja za to co chwile na strone lab wchodzekapturnica, Heretyczka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega, nie wiedziałam że zwykły lekarz nie może. Dwa lata temu mój internista wystawił mi skierowanie na takie właśnie badania. Może coś się zmieniło? Albo to zależy od lekarza? W każdym razie współczuję
Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurwa tak to z lekarzami jest!!!Co do hormonów niestety lekarz 1szego kontaktu nie moze wypisac ci skierowania na hormony płciowe..Tak samo jakz tarczyca..Moze wypisac na tsh ale juz nie na antygeny czy ft3 i ft4.Na to tylko endokrynolog.
Mega nie tylko Ty masz takie myśli...Skąd ja to znam...Trzymaj sieAasiula, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurwa tak to z lekarzami jest!!!Co do hormonów niestety lekarz 1szego kontaktu nie moze wypisac ci skierowania na hormony płciowe..Tak samo jakz tarczyca..Moze wypisac na tsh ale juz nie na antygeny czy ft3 i ft4.Na to tylko endokrynolog.
Mega nie tylko Ty masz takie myśli...Skąd ja to znam...Trzymaj sie
Aasiula lubi tę wiadomość