35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Kapta od stycznia prawdopodobnie nawet na TSH nie może:(
Aasiula, MartaDidi, Arwena, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja z innej beczki. Wyslalam dzisiaj starszego syna po piwo.. Ze lzami wzruszenia w oczach go zegnalam na ganku. 31 grudnia skonczyl 18 lat... Moj Boze... Na legalu moze mi flaszkie kupic
ania.g, Aasiula, Heretyczka, kapturnica, Arwena, Mango, moremi, Reni, gretka, SolarPolar, malgos741, gosia7122, Mega, BISCA, Sabina, mysza1975, caffe, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:A ja z innej beczki. Wyslalam dzisiaj starszego syna po piwo.. Ze lzami wzruszenia w oczach go zegnalam na ganku. 31 grudnia skonczyl 18 lat... Moj Boze... Na legalu moze mi flaszkie kupic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:28
kapturnica, MartaDidi, moremi, Mega, Sabina, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:szkoda, ze my nie mozemy odpowiadac na pytania
napisalabym jej, ze na bank ma za wysoki poziom testosteronu i ze byc moze staje sie powoli mezczyzna..ania.g, Aasiula, kapturnica, MartaDidi, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A ja z innej beczki. Wyslalam dzisiaj starszego syna po piwo.. Ze lzami wzruszenia w oczach go zegnalam na ganku. 31 grudnia skonczyl 18 lat... Moj Boze... Na legalu moze mi flaszkie kupic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:32
MartaDidi, kapturnica, Aasiula, moremi, Iwone, gosia7122, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:hehe no moja cora to od 2 lat na legalu kupuje hihih a i za drajwera robi jak z imprezki wracamy no nie ma lettko, ha a co
Aasiula, moremi, Arwena, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:??? To podstawowe badanie jak morfologia wiec mysle ,ze nie usuna..Ale niedlugo ide do mojej rodzinnej to sie zapytam z ciekawosci...
MartaDidi, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:Wspaniale pomysly i podsuwasz! Moj jeszcze bez prawka. Dopiero na wakacje po maturze bedzie robil...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:37
MartaDidi, Arwena, kapturnica, Mega, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Doczytałam
Pusurku, z matematyki pała. Tam nie było 48 magnesów.
Iwcia, chyba nigdy muskułów nie ćwiczyłaś. Te magnesy nie ważyły kilograma.
Cieszę się, że wszystkie magnesy dostarczonezaczynam zbierać nowe.
Mega, wpaść do Ciebie z flaszką, czy Ty się pofatygujesz?Aasiula, kapturnica, Iwone, Pusurek, Mega, BISCA, Sabina, mysza1975, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Może. Mój mąż dostał na tsh (nie wiem co chciała zobaczyć, ale jest).
Aasiula, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa Marta masz zajebiście
ja muszę fochy strzelać, by mój mąż do sklepu wyszedł, a Ty tak zwyczajnie "synu kup flaszkę i ramkę fajek".
Aasiula, no jak tam?MartaDidi, Aasiula, Iwone, malgos741, Mega, Sabina, peppapig, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ale jak będą, to wstawisz suwaczek?
Idź już szukać właściwego.anna maria, Aasiula, Mega, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!