35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luzik - jeden lubi ogórki, a drugi ogrodnika córki
, więc nie wyciągaj pochopnych wniosków
kapturnica wrote:No a miało byc ,że chuj jest brzydszy..Zraniłaś moje uczucia..Ide skoczyc z okna..CVale 4metry jebne na beton.kapturnica, Aasiula, anna maria, Elfik, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Nie przeszkadzajcie sobie. Ja to tylko tak z boku narrację poprowadzę.
Kkisia i jak tam?
Aasiuli nie przeszkadzajcie. Ciiiii... Niech tego suwaczka szuka i się nie denerwuje.
I jeszcze chciałam zapytać (chociaż dzisiaj jak zadałam pytanie, to wyszło, że naskoczyłam okrutnie) - Peppa, co za łapcie masz w awatarze?kapturnica, Aasiula, Elfik, peppapig, Mega, MartaDidi, caffe, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja tyż czekam na wynik Asiuli i sprawozdanie Kkisi.
Aasiula, Elfik, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ja tyż czekam na wynik Asiuli i sprawozdanie Kkisi.
Znaczy nie tego ale do ekspertaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 20:36
Aasiula, malgos741, Elfik, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No a miało byc ,że chuj jest brzydszy..Zraniłaś moje uczucia..Ide skoczyc z okna..CVale 4metry jebne na beton.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 20:38
kapturnica, malgos741, Elfik, Mega, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Aasiula, ania.g, moremi, SolarPolar, gretka, Iwone, Niuta, malgos741, anna maria, Elfik, Pusurek, gosia7122, peppapig, Mega, MartaDidi, mysza1975, Arwena, slash, caffe, kkisia, Bozia3, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie przeszkadzajcie sobie. Ja to tylko tak z boku narrację poprowadzę.
Kkisia i jak tam?
Aasiuli nie przeszkadzajcie. Ciiiii... Niech tego suwaczka szuka i się nie denerwuje.
I jeszcze chciałam zapytać (chociaż dzisiaj jak zadałam pytanie, to wyszło, że naskoczyłam okrutnie) - Peppa, co za łapcie masz w awatarze?
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Heretyczka wrote:Tomaszka paszportowe
Wyglada na dwulatka. Po kim on taka marchewka?
chyba po mnie......miałam identyczne, potem mi ściemnały na brązmoremi, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Malgos ,że tak cie szturchne leciuchno..Lajkniesz mi posta malenka??
Znaczy nie tego ale do ekspertai lajkować
Aasiula, Elfik, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:No a miało byc ,że chuj jest brzydszy..Zraniłaś moje uczucia..Ide skoczyc z okna..CVale 4metry jebne na beton.
czekaj!
Kurka, czekaj babo!
Najpierw zaczekaj na @!!!!
Bo dziecka szkoda,,,
Mango, moremi, Aasiula, malgos741, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ewcia Tomaszek super przystojniak.
moremi, Heretyczka, Aasiula, peppapig, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017