35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nikt nie odbiera ,chlop mowi ze jak kiedys dzwonil z awantura bo tez tak bylo to oni tylko do 21 wprowadzaja wyniki.
Kurwa ,dupa, chuj,to co jutro beda ?,jutro świeto przecie .
Ja piredole ...malgos741, Mega, MartaDidi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nikt nie odbiera ,chlop mowi ze jak kiedys dzwonil z awantura bo tez tak bylo to oni tylko do 21 wprowadzaja wyniki.
Ja piredole ...Aasiula, Mega, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:kuzwa ryczeć mi sie normalnie chce
Piociesz sie ,że ciaza ci nie ucieknie..Krecha byla testowa wiec sie ciesz a nie wyj gOOOpia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:15
Aasiula, malgos741, Mega, caffe, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:
I jeszcze chciałam zapytać (chociaż dzisiaj jak zadałam pytanie, to wyszło, że naskoczyłam okrutnie) - Peppa, co za łapcie masz w awatarze?sorki warczałam? Nie miałam nic złego na myśli... a buty no to moje śnieg zasypał!
kapturnica, Aasiula, Mega, MartaDidi, caffe, kkisia, Bozia3, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nikt nie odbiera ,chlop mowi ze jak kiedys dzwonil z awantura bo tez tak bylo to oni tylko do 21 wprowadzaja wyniki.
Ja piredole ...Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAasia to cza ze trzy testy kupić jutro w aptece dobre jakie..
Jak kapcia mówi siknij do kubeczka,pierwszy ranny,ciepły moczyk zostaw na testowaniemoże już coś pokaże...
Dla Moremi moje buty w awatarku mieszkam na ok 700 m nad poziomem morza i nas zasypałokapturnica, malgos741, Aasiula, Mango, Heretyczka, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość