35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurka zapomniałam o zakupach alkoholowych
Jakiegoś drinka mojito pociagampiłam lepsze ale z braku laku....
Morek z chęcią sie pisze na chlansko tylko te kilometry mnie przerażająkapturnica, Arwena, MartaDidi, malgos741, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:na ovu nie jakies 7 8 miesiecy
ogolnie bez spinania 3 lata a a tak ze spinka to 1,5 roku nie wiecej ok 2 lat
TEST przed terminem to zUo..
To juz troche..Robilas jakies inwazywniejsze badania czy tylko czekacie na łud szczescia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:50
Mega, Aasiula, MartaDidi, malgos741, kkisia, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKapta wiesz ja zawsze w ostatnie dni mam depresję,wiele z nas bo każda tu czeka,jak na cud jaki. Jak ciota przychodzi to biorę wino i się znieczulam. Ale od nowa, nowy cykl, ja po dwóch latach to już się przyzwyczaiłam do rozczarowania.
Mega, malgos741, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula, a kiedy masz termin @? Bo przepraszam nie doczytalam, czy przed zrobilas, czy juz po terminie?
Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
A moja młoda zrobiła sałatkę owocowa - banan, pomarańcza, kiwi, trochę soku z cytryny i jogurt naturalny...pyszne jej wyszło, a jaka była zadowolona
Aasiula, peppapig, Arwena, kapturnica, MartaDidi, caffe, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To widzisz dalej sie nie nauczylas nie testowac za wczesnie..Ja tamduzo gorzej znosze jedna jebana kreche niz @
TEST przed terminem to zUo..
To juz troche..Robilas jakies inwazywniejsze badania czy tylko czekacie na łud szczescia??kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Teraz to ide sie najebać ,i wyryczeć
kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
peppapig wrote:Kapta wiesz ja zawsze w ostatnie dni mam depresję,wiele z nas bo każda tu czeka,jak na cud jaki. Jak ciota przychodzi to biorę wino i się znieczulam. Ale od nowa, nowy cykl, ja po dwóch latach to już się przyzwyczaiłam do rozczarowania.
Mega, Mango, Aasiula, peppapig, malgos741, caffe, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ostatnio gin powiedział ze jak do konca roku 2014 sie nie uda ro mam sie pojawic i bedziemy robic badania.
Mega, Aasiula, MartaDidi, peppapig, malgos741, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja mam wieksza bo u mnie dochodzi to ,ze nie mogeliczyc na kolejny miesiac..w sumie za caly rok mielismy 6szans w tym 2razy torbiele ,raz na niedroznej stronie owulacja.Mozna sie wkurwic no nie??Dlatego kompletuje kartoteke i uderzam na krakow .A jak in vitro sie nie powiedzie to bede wiedziala ,ze co moglam zrobilam i chuj w dupe
-
kapturnica wrote:Ja mam wieksza bo u mnie dochodzi to ,ze nie mogeliczyc na kolejny miesiac..w sumie za caly rok mielismy 6szans w tym 2razy torbiele ,raz na niedroznej stronie owulacja.Mozna sie wkurwic no nie??Dlatego kompletuje kartoteke i uderzam na krakow .A jak in vitro sie nie powiedzie to bede wiedziala ,ze co moglam zrobilam i chuj w dupe
Elfik, Arwena, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyDobra najpierw relacja z wizyty a za chwile doczytam
A wiec tak lekarz twierdzi ze jajowody wcale nie musza byc niedrozne , mogl byc skurcz jak mnie zaczelo mocno bolec
I dostalam jednak skierowanie na laparo , sam mi je zrobi
Ide do szpitala 21 stycznia na mniej wiecej tydzien
Zrobi mi profil hormonalny dodatkowo
Jesli laparo potwierdzi niedroznosc to od lutego zaczynamy stymulacje
Czyli od ok walentynek
MartaDidi, Arwena, Elfik, kapturnica, Mango, Aasiula, Heretyczka, gretka, Mega, peppapig, Iwone, anna maria, caffe, malgos741, Bozia3, Sabina, gosia7122, ania.g, iwcia77, moremi, BISCA, SolarPolar, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wyjśc do kina i zastać pogorzelisko...
Pusur, bardzo mi przykro. Chyba bym spakowała mu rzeczy. W worki na śmieci oczywiście.
Marta, cieszę się, że wróciłaś. Natomiast nie cieszy mnie zupełnie to co piszecie z Caffe o Waszych związkach.
Bursztynku, czy jak nam już te różowe okulary opadły, to jest szansa na przetrwanie po urodzeniu dziecka? My już 5 lat ze sobą mieszkamy...
Slash, ja znowu miałam dzisiaj o Ciebie pytaćcieszę się, że będzie córeczka. Mi również podoba się imię Maria, ale mężowi nie, za to na liście udało się zapisać Mariannę
I jak sytuacja z podejrzeniem brodawczaka? Wyjaśniło się?
Narazie nie robiłam żadnych badan, lekarka powiedziała że poczekamy do nastepnej wizyty zobaczymy co to będzie, wizyte mam 23 stycznia.
Marianna tak śliczne, w sumie to Marianna chciałam dac córce, ale jest u brata mojego męża Maria więc nie pasuje mi teraz dawac to imięa tak mi szkoda tego imienia. Cóż musze pomyslec nad innym.
MartaDidi, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Dobra najpierw relacja z wizyty a za chwile doczytam
A wiec tak lekarz twierdzi ze jajowody wcale nie musza byc niedrozne , mogl byc skurcz jak mnie zaczelo mocno bolec
Czyli od ok walentynekMega, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ja tez mialam faceta z doskoku... Kurcze spinal sie na maksa i nic nie wychodzilo...az razu pewnego pekla skrzynka wina... A sluz sie lal taki ze myslalam ze sie w spidermana zamieniam- na metr sie to-to ciagnelo. i wiedzialam , ze to wlasnie teraz. Tylko ze u mnie bez historii medycznej... tzn idiopatyczna nieplodnosc-kopulowa jak mowia. Ale dobrze robisz... tez bym tak zrobila...
No a u mnie obciazenie i jepane pcos , jednostronna droznosc..sie nazbieralo wiec nie czekam juz kolejnego roku by te przyslowiowe 12cykliprzepracowac tylko wole jednak z grubej rury..
A ze spinaniem nie ma problemu.Sie mu te starania podobaja bardzo ehhehe.To raczej ja wymiekam mowiac szczerze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:07
MartaDidi, Mango, malgos741, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dobra najpierw relacja z wizyty a za chwile doczytam
Czyli od ok walentynekWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:08
peppapig, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość