35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Peppek a skad ty dokladnie jestes????peppapig wrote:Aasia to cza ze trzy testy kupić jutro w aptece dobre jakie..
Jak kapcia mówi siknij do kubeczka,pierwszy ranny,ciepły moczyk zostaw na testowanie
może już coś pokaże...
Dla Moremi moje buty w awatarku mieszkam na ok 700 m nad poziomem morza i nas zasypało
peppapig, Mega lubią tę wiadomość

-
Nadrabiam sobie pomalutku, pasta mi czas zabrałakapturnica wrote:zes na czasie zdjecie przystojniaka juz dodane było..A jaki fryz

zrobiona, zjedzona
szybciej jedzona niż robiona 
Ewa Tomaszek boski jest, fryzurę ma zajebista, no i taki poważny na zdjęciu, faktycznie na 2 lata wyglada
kapturnica, Heretyczka, peppapig, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodhale widok na Babią Górę ostatnio głośno o niej.kapturnica wrote:Peppek a skad ty dokladnie jestes????
Spychacz od wczoraj nie dojechał
lubię to! siaty z żarciem i bieg pod górę! Jjuuhhhuu!!
kapturnica, Mango, gretka, Heretyczka, Mega, malgos741, kkisia, Bozia3, Sabina, iwcia77, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
A ja nie znosze ..U nas wczoraj taa zadymka byla ,ze 20 na liczniu wydawalo sie za duzo..Ledwo doturlalismy sie do domu.Ale dzis juz idealnie odsniezone wszystko w miesciepeppapig wrote:Podhale widok na Babią Górę ostatnio głośno o niej.
Spychacz od wczoraj nie dojechał
lubię to! siaty z żarciem i bieg pod górę! Jjuuhhhuu!!
Mega, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:no i niestety ciaży brak ...
wynik 0,1
Ja juz za stara jestem chyba
..W szoku jestem!!!Kurde ale cien miałas widoczny..
Ja dlatego nie robie wczesnie testow Bo takie cienie cieni sa zwodnicze...
Przykro mi....
Aasiula, Mega, MartaDidi, Iwone, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Kapcia ja mam ten test przed nosem ,i jest kreska chuj i znow rozczarowaniekapturnica wrote:..W szoku jestem!!!Kurde ale cien miałas widoczny..
Ja dlatego nie robie wczesnie testow Bo takie cienie cieni sa zwodnicze...
Przykro mi....
Opierdol mnie jak bede chciała kiedykolwiek robic test
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobieto głowa do góry,dupa i cycki! Dzisiaj Cię tu wszystkie przytulą, po to my tu są... mi nie jedna beta taka wyszła, doczekasz się..no i becz masz prawo, ...Aasiula wrote:Teraz to ide sie najebać ,i wyryczeć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:47
kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Moge cie nawet zjebac *) Masz to jak w banku!!!Aasiula wrote:Kapcia ja mam ten test przed nosem ,i jest kreska chuj i znow rozczarowanie
Opierdol mnie jak bede chciała kiedykolwiek robic test
Aasiula, MartaDidi, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

-
Ja za 3,4dni@ dostane ale wiecie co??nie ta @ najgorsza ale to jak na termometrze rano widze pierdolniecie na dol...To mnie wkurwia najbardziej..peppapig wrote:Kobieto głowa do góry,dupa i cycki! Dzisiaj Cię tu wszystkie przytulą, po to my tu są... mi nie jedna beta taka wyszła, doczekasz się! A teraz becz masz prawo, ...

Aasiula, Mega, kkisia, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość

-
Aasiula wrote:no i niestety ciaży brak ...
wynik 0,1
Ja juz za stara jestem chyba
ja ci dam zaraz za stara, przykro mi Asiula ... dlatego ja nienawidzę testów.
kapturnica, Aasiula, Mega, Arwena, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017

i jej marzenie