35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Aasia to cza ze trzy testy kupić jutro w aptece dobre jakie..
Jak kapcia mówi siknij do kubeczka,pierwszy ranny,ciepły moczyk zostaw na testowaniemoże już coś pokaże...
Dla Moremi moje buty w awatarku mieszkam na ok 700 m nad poziomem morza i nas zasypałopeppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:zes na czasie zdjecie przystojniaka juz dodane było..A jaki fryz
zrobiona, zjedzona
szybciej jedzona niż robiona
Ewa Tomaszek boski jest, fryzurę ma zajebista, no i taki poważny na zdjęciu, faktycznie na 2 lata wygladakapturnica, Heretyczka, peppapig, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppek a skad ty dokladnie jestes????
Spychacz od wczoraj nie dojechałlubię to! siaty z żarciem i bieg pod górę! Jjuuhhhuu!!
kapturnica, Mango, gretka, Heretyczka, Mega, malgos741, kkisia, Bozia3, Sabina, iwcia77, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Podhale widok na Babią Górę ostatnio głośno o niej.
Spychacz od wczoraj nie dojechałlubię to! siaty z żarciem i bieg pod górę! Jjuuhhhuu!!
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:no i niestety ciaży brak ...
wynik 0,1
Ja juz za stara jestem chyba
..W szoku jestem!!!Kurde ale cien miałas widoczny..
Ja dlatego nie robie wczesnie testow Bo takie cienie cieni sa zwodnicze...
Przykro mi....Aasiula, Mega, MartaDidi, Iwone, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:..W szoku jestem!!!Kurde ale cien miałas widoczny..
Ja dlatego nie robie wczesnie testow Bo takie cienie cieni sa zwodnicze...
Przykro mi....
Opierdol mnie jak bede chciała kiedykolwiek robic testiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Teraz to ide sie najebać ,i wyryczeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:47
kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapcia ja mam ten test przed nosem ,i jest kreska chuj i znow rozczarowanie
Opierdol mnie jak bede chciała kiedykolwiek robic testAasiula, MartaDidi, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kobieto głowa do góry,dupa i cycki! Dzisiaj Cię tu wszystkie przytulą, po to my tu są... mi nie jedna beta taka wyszła, doczekasz się! A teraz becz masz prawo, ...
Aasiula, Mega, kkisia, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:no i niestety ciaży brak ...
wynik 0,1
Ja juz za stara jestem chyba
ja ci dam zaraz za stara, przykro mi Asiula ... dlatego ja nienawidzę testów.kapturnica, Aasiula, Mega, Arwena, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017