35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Teraz ide sie napic ,poryczeć ,a jutro od rana ,cycki do przodu i dalej walka
kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie rycz za duzo, bo będziesz miała podkrążone oczy i bedzie cie głowa boleć
Aasiula, Mega, peppapig, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Mega wrote:Makrela, 2 jajka na twardo, pokrojony drobno ogórek kiszony, majonez, sól i pieprz - wszystko mieszasz i włala
(makrela oczywiście obrana z ości
)
Mega, peppapig, Heretyczka, kkisia, gretka, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
W ramach noworocznych postanowień o chudnięciu usmażyłam pączki,
MartaDidi, Mega, Iwone, anna maria, ania.g, Heretyczka, caffe, Arwena, kapturnica, malgos741, kkisia, Aasiula, Bozia3, Sabina, gretka, gosia7122, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ide spac po tym emocjonujacym wieczorze. Moj Maly J-23 o dziwo jeszcze przez swoja radiostacje nie nadawal ale padam na twarz. Nie ukrywam , ze obalilam owo mityczne piwo, ktore z poswieceniem moje dziecko-starsze w ciemna noc przytargalo spragnionej matce... Dobrej nocy... Spijcie spokojnie
Mango, Mega, anna maria, peppapig, caffe, kapturnica, Arwena, malgos741, kkisia, Aasiula, Sabina, gosia7122, Reni, iwcia77, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
Dzieki dziweczyny za trzymanie kciukow
Tym razem nie wyszlo ale mam nadzieje że jeszcze beda mi potrzebne kciukolce wasze I serduchaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:23
MartaDidi, Mega, Mango, peppapig, Heretyczka, caffe, kapturnica, malgos741, kkisia, Iwone, gosia7122, iwcia77, moremi, BISCA, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja do obranej makreli dodaję rozpuszczone masło i posiekaną pietruszkę. Potem jak stężeje to się nadaje do smarowania kanapek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:26
caffe, Arwena, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja wszystkie takie rzeczy robię w rękawiczkach
Iwone, caffe, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Starałam się pomóc jak umiałam
W trąbie trzyma jeszcze słoniątko
Niech to będzie wróżba dla nas na Nowy Rok
A więc dziewczyny w górę biusty, bo nadchodzi czas rozpustyAasiula wrote:I nawet sloń ma trabe do gory ...MartaDidi, Mega, Aasiula, anna maria, kapturnica, Arwena, malgos741, kkisia, Elfik, Iwone, gretka, iwcia77, Sabina, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Starałam się pomóc jak umiałam
W trąbie trzyma jeszcze słoniątko
Niech to będzie wróżba dla nas na Nowy Rok
A więc dziewczyny w górę biusty, bo nadchodzi czas rozpustyMango, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A myślała ze to myszka
Mega, Mango, anna maria, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Wolę tam widzieć mamę słonicę z maleństwemMartaDidi wrote:Kurcze ja tez! Mala bezbronna myszka, ktora slon powiesil se na trabie! Dobra spadam...
anna maria, MartaDidi, Aasiula, Iwone, Mega, kapturnica, kkisia, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Wolę tam widzieć mamę słonicę z maleństwem
kkisia, Aasiula, Elfik, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kkisia dobre wieści.Grunt że gnasz z badaniami do przodu.
Kapta dobre podejście, ja też biorę sięw tym roku do roboty... choć zaczęłam w tamtym i nic nie wyszło ale do trzech razy sztuka.kkisia, Elfik, Mega, Iwone, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017