35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A tak z czystej ciekawości czemu akurat "Arwena" z miłości do Tolkiena czy z jakiegoś innego powodu?
lubię nietypowe imiona
Mega, Aasiula, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no bedzie wieczor pelen wrazen...Asiula i jej beta + kkisia i jej wizyta
czekam z niecierpliwoscia
i wolalabym zeby to byly bardzo dobre wiesci
Mega, Arwena, MartaDidi, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:a my dzis wzielismy Tupusia do fotografa, oczywiście nie chciał sie obudzic i na zdjeciach wyszedł zapłakany...wnioski na paszport i dowód dla małego złozone, teraz jeszcze mnie czeka tłumacz przysiegły do dokumentów
Mega, Aasiula, Iwone, moremi, gosia7122, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:kurdeee jeszcze nie ma wyników
i wcale sie nie dziwie
Arwena, Aasiula, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Idę robić pastę z wędzonej makreli....
,własnie G ma mi kupić makrelę
nooo chamstwo z tym terminem,człowiek się nastawia na dany dzień a tu takie coś,ale nie łam się i nie gadaj takich głupot bo jak się spotkamy to postawie cię do pionu
Mega, Iwone, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makrela, 2 jajka na twardo, pokrojony drobno ogórek kiszony, majonez, sól i pieprz - wszystko mieszasz i włala
(makrela oczywiście obrana z ości
)
Arwena, Aasiula, Iwone, malgos741, gosia7122, Sabina, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Makrela, 2 jajka na twardo, pokrojony drobno ogórek kiszony, majonez, sól i pieprz - wszystko mieszasz i włala
(makrela oczywiście obrana z ości
)
to na 1 makrelę składniki ??
a robisz to w blenderze ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 18:57
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a my dzis wzielismy Tupusia do fotografa, oczywiście nie chciał sie obudzic i na zdjeciach wyszedł zapłakany...wnioski na paszport i dowód dla małego złozone, teraz jeszcze mnie czeka tłumacz przysiegły do dokumentów
Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:aaa podziekowała ,mniam
najgorzej mnie wkurza to obieranie makreli
Iwone, Arwena, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:aaa podziekowała ,mniam
to na 1 makrelę składniki ??
a robisz to w blenderze ??widelcem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 18:58
Arwena, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-