35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
o zesz ty orzeszki, skąd ty takie cuda wyciągasz?Reni wrote:ale wiesz co tak poważnie
zobacz.. trafi się laska, która nie studiowała owufrienda albo nie przykładała się do nauki i pójdzie do takiego gina to masakra - kasa, czas i nerwy zmarnowane
a potem trafiają się takie wpisy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b758ffa44b00.png http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6790e90b3119.png i perełka http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98457a3fe080.png
iwcia77, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:No właśnie nie idealny, ale w porównaniem z poprzednim to ideał.Iwone wrote:w jakim sensie, czy napisałam prawdę?[/Q Dla mnie to kurcze facet idealny prawie. Iwone, nie grzesz!

Potrafi być upierdliwy i inne, ale nie są to jakieś rażące wady a i ja nie jestem bez wad.
Właśnie wczoraj zdałam sobie sprawę z tego, że czepiam się szczegółów, a nie patrzę na to co ważne.
MartaDidi, caffe, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Marta nie martw się, ja nie dość że chuj nie matka, to jeszcze chuj nie żonaMartaDidi wrote:I to duzy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 18:35
iwcia77, nick nieaktualny, MartaDidi, Mega, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno właśnie doszedł mój INOFEM , G mi przyniósł teraz z poczty

mam nadzieje ze pomoże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 18:29
kapturnica, MartaDidi, Iwone, iwcia77, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj tez ręce opadły....tak sobie pomyslałam, ze drugie dziecko nie jest mi pisane i tyle, może czas sie z tym pogodzić?
Przyszła @, od rana dzwonię do mojego gina potwierdzić termin laparo - nie odbiera. Poszłam wiec do ogólnego po skierowanie na badania (kazał mi zrobic na świeżo morfologię i koagulogram), przy okazji pomyslałam ze wysepie od niej skierowanie na hormony. Ona do mnie ze hormony to tylko gin może (nie wiem, może ma racje) i ze ńie wie co ten koagulogram jest, bo go nie ma na zestawieniu badan. Oczy mi wypadły z orbit i mowię ze te badania dotyczą chyba krzepliwości krwi. Coś tam popisała i wyszłam nie do konca pewna ze zrobiła to dobrze. Myśle trudno, zadzwonię na infolinie i dopytał, ale najpierw spróbuje sie dodzwonić do gina. Odebrał łaskawie i mówi mi ze sie pomylił z wolnym terminem na laparo na 9 stycznia i ze dopiero w lutym mozna, ma do mnie dzwonić w środę z potwierdzeniem terminu. Kurwa aż sie poryczalam!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Iwone, kapturnica, MartaDidi, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya my dzis wzielismy Tupusia do fotografa, oczywiście nie chciał sie obudzic i na zdjeciach wyszedł zapłakany...wnioski na paszport i dowód dla małego złozone, teraz jeszcze mnie czeka tłumacz przysiegły do dokumentów
Mega, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, MartaDidi, moremi, anna maria, SolarPolar, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kiedy planujecie wyjazd?Heretyczka wrote:a my dzis wzielismy Tupusia do fotografa, oczywiście nie chciał sie obudzic i na zdjeciach wyszedł zapłakany...wnioski na paszport i dowód dla małego złozone, teraz jeszcze mnie czeka tłumacz przysiegły do dokumentów

i jej marzenie