35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyle ,ze on na szczescie nie odpowiada na wiekszosc takich smieciowych postow....caffe wrote:czytam pytania co te baby zadajom i mi rence opadajom. Skond tyle lajków mają to nie rozumiem
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/laptop-ma-brzuchu,5496.html
przecież to kurwa można doczytać w necie, a tylko zaśmiecają forum i zawracają dupę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 16:46
Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, moremi lubią tę wiadomość

-
melduje sie w kurniku

Reni...yyy coz napisac....no warszawski golab pocztowy chyba zdechl po drodze...nie dostalam jeszcze nic od Ciebie
....
...za to dolecial golab z Bialegostoku!!! Moremi- szalona kobieto!!!cale kilo magnesow zem otrzymala
dzieki wielkie
a I Alojz dziekuje za pozdrowienia :*

Pusur...bedziemy w kontakcie...trzymaj sie tam ...nich ci sie posklada po twojej mysli
<3<3
kapturnica, MartaDidi, ania.g, caffe, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Mega, moremi, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
To mnie rozwaliło...
Oboje z mężem mamy po 41 lat,od kwietnia br.próbujemy starać się o dziecko,ale bez rezultatu.Mój mąż ma 2 swoich dzieci,więc martwię się że wina leży po mojej stronie.Od kilku lat obserwuję nadmierne owłosienie nad górną wargą i poniżej brody.Czy to może mieć jakiś związek z zajściem w ciążę?
kapturnica, iwcia77, Aasiula, SolarPolar, nick nieaktualny, gretka, Reni, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Od ponad roku staramy się z mężem o dziecko. Miałam robione badania, wyszła wysoka prolaktyna ale biorę bromergon i jajeczkowanie wróciło. Niestety ze względu na pracę męża (pracuje za granicą) do stosunku może dojść tylko w weekendy bo wtedy jest w domu. Czy rzadkie odbycia stosunków mogą być przyczyną braku ciąży?
paszczakin, Aasiula, kapturnica, SolarPolar, nick nieaktualny, MartaDidi, gretka, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi, Elfik, nick nieaktualny, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Ręcę opadają...caffe wrote:Od ponad roku staramy się z mężem o dziecko. Miałam robione badania, wyszła wysoka prolaktyna ale biorę bromergon i jajeczkowanie wróciło. Niestety ze względu na pracę męża (pracuje za granicą) do stosunku może dojść tylko w weekendy bo wtedy jest w domu. Czy rzadkie odbycia stosunków mogą być przyczyną braku ciąży?
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
caffe wrote:To mnie rozwaliło...
Oboje z mężem mamy po 41 lat,od kwietnia br.próbujemy starać się o dziecko,ale bez rezultatu.Mój mąż ma 2 swoich dzieci,więc martwię się że wina leży po mojej stronie.Od kilku lat obserwuję nadmierne owłosienie nad górną wargą i poniżej brody.Czy to może mieć jakiś związek z zajściem w ciążę?
szkoda, ze my nie mozemy odpowiadac na pytania
napisalabym jej, ze na bank ma za wysoki poziom testosteronu i ze byc moze staje sie powoli mezczyzna..
caffe, iwcia77, kapturnica, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny, MartaDidi, Reni, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A ja lece do endokrynologa i potem do Simbulcow! Przekaze im Wasze calusy i usciski. I tecze od Ewy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 16:59
iwcia77, caffe, kapturnica, Aasiula, ania.g, SolarPolar, nick nieaktualny, MartaDidi, gretka, nick nieaktualny, Mango, gosia7122, Iwone, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
właśnie patrzyłam czy można odpowiadać hehehee administratorzy wiedzieli co robią, bo gdyby dali możliwość odpowiadania to profesor nie miałby co robićpaszczakin wrote:szkoda, ze my nie mozemy odpowiadac na pytania

napisalabym jej, ze na bank ma za wysoki poziom testosteronu i ze byc moze staje sie powoli mezczyzna..
kapturnica, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny, gretka, Reni, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
ach dziekuje , wlasnie mialam napisac , ze trzymam kciuki za twoja bete i ze ja widze cien cienia na twoim tescie ...badzmy dobrej mysliAasiula wrote:Iwcia jak samopoczucie ?

dzisiejsza wizyta: szyjka twarda, wysoko i zamknieta
caffe, kapturnica, anna maria, Aasiula, nick nieaktualny, MartaDidi, gretka, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość