35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:czytam pytania co te baby zadajom i mi rence opadajom. Skond tyle lajków mają to nie rozumiem
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/laptop-ma-brzuchu,5496.html
przecież to kurwa można doczytać w necie, a tylko zaśmiecają forum i zawracają dupę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 16:46
Aasiula, iwcia77, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
melduje sie w kurniku
Reni...yyy coz napisac....no warszawski golab pocztowy chyba zdechl po drodze...nie dostalam jeszcze nic od Ciebie....
...za to dolecial golab z Bialegostoku!!! Moremi- szalona kobieto!!!cale kilo magnesow zem otrzymaladzieki wielkie
a I Alojz dziekuje za pozdrowienia :*
Pusur...bedziemy w kontakcie...trzymaj sie tam ...nich ci sie posklada po twojej mysli<3<3
kapturnica, MartaDidi, ania.g, caffe, Aasiula, Arwena, kkisia, Iwone, Mega, moremi, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
To mnie rozwaliło...
Oboje z mężem mamy po 41 lat,od kwietnia br.próbujemy starać się o dziecko,ale bez rezultatu.Mój mąż ma 2 swoich dzieci,więc martwię się że wina leży po mojej stronie.Od kilku lat obserwuję nadmierne owłosienie nad górną wargą i poniżej brody.Czy to może mieć jakiś związek z zajściem w ciążę?
kapturnica, iwcia77, Aasiula, SolarPolar, Arwena, gretka, Reni, kkisia, gosia7122, Heretyczka, Mega, moremi, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Od ponad roku staramy się z mężem o dziecko. Miałam robione badania, wyszła wysoka prolaktyna ale biorę bromergon i jajeczkowanie wróciło. Niestety ze względu na pracę męża (pracuje za granicą) do stosunku może dojść tylko w weekendy bo wtedy jest w domu. Czy rzadkie odbycia stosunków mogą być przyczyną braku ciąży?
paszczakin, Aasiula, kapturnica, SolarPolar, Arwena, MartaDidi, gretka, Reni, kkisia, Heretyczka, Mega, moremi, Elfik, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Od ponad roku staramy się z mężem o dziecko. Miałam robione badania, wyszła wysoka prolaktyna ale biorę bromergon i jajeczkowanie wróciło. Niestety ze względu na pracę męża (pracuje za granicą) do stosunku może dojść tylko w weekendy bo wtedy jest w domu. Czy rzadkie odbycia stosunków mogą być przyczyną braku ciąży?
Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
caffe wrote:To mnie rozwaliło...
Oboje z mężem mamy po 41 lat,od kwietnia br.próbujemy starać się o dziecko,ale bez rezultatu.Mój mąż ma 2 swoich dzieci,więc martwię się że wina leży po mojej stronie.Od kilku lat obserwuję nadmierne owłosienie nad górną wargą i poniżej brody.Czy to może mieć jakiś związek z zajściem w ciążę?
szkoda, ze my nie mozemy odpowiadac na pytania
napisalabym jej, ze na bank ma za wysoki poziom testosteronu i ze byc moze staje sie powoli mezczyzna..
caffe, iwcia77, kapturnica, Aasiula, ania.g, Arwena, MartaDidi, Reni, kkisia, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
A ja lece do endokrynologa i potem do Simbulcow! Przekaze im Wasze calusy i usciski. I tecze od Ewy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 16:59
iwcia77, caffe, kapturnica, Aasiula, ania.g, SolarPolar, Arwena, MartaDidi, gretka, kkisia, Mango, gosia7122, Iwone, Heretyczka, Mega, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:szkoda, ze my nie mozemy odpowiadac na pytania
napisalabym jej, ze na bank ma za wysoki poziom testosteronu i ze byc moze staje sie powoli mezczyzna..kapturnica, Aasiula, ania.g, Arwena, gretka, Reni, kkisia, Mega, moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Iwcia jak samopoczucie ?
dzisiejsza wizyta: szyjka twarda, wysoko i zamknietacaffe, kapturnica, anna maria, Aasiula, Arwena, MartaDidi, gretka, kkisia, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość