35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to był taki żarcik
kapturnica wrote:Renek dalam 4ry w jednym coby sie nie rozdrabniac bezsensownie..A ma wszystkie dane w kupie nie ma bata jak nie odpowiedziec hyhyhy,Ciekawe co napisze..Jutro sa odpowiedzi tylko bardzo was dziołuszki prosze o wsparcie lajkami
Z gory dzienks razem i kazdej z osobnakapturnica, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Nie moge sie powstrzymac- jestes NIESAMOWITA. Wybacz, musialam to napisac...
oj tam- Denholma samobojcuje raz za razem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 16:34
MartaDidi, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:Pusurku
wracaj szybko
Caffe czy u ciebie te dragi działają jeszcze co je ostatnio brałaś(takie mam wrażenie z ostatnich postów,wiesz jak ktoś tak sam do siebie pisze
)
witam nowa koleżankęiwcia77, Aasiula, Arwena, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Andzia, a ja mam pytanie. Specjalnie się tutaj zarejestrowałaś, żeby się chwalić ciążą? Bo że nie czytasz tego forum to pewne. Nie wiesz też, że Twoje "dawanie otuchy" działa na większość jak płachta na byka. Nie kumam.
kapturnica, kkisia, Aasiula, gretka, Arwena, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje szczwane niemowle rozkminilo jak sie odkreca wode w bidecie... Juz mi brakuje bodziakow na przebranie bo zeby pisac na forumovum to go wabie do lazienki a bidet jest jego wielka namietnoscia....
caffe, kkisia, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, gretka, Arwena, Reni, Mango, Iwone, Mega, moremi, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
czytam pytania co te baby zadajom i mi rence opadajom. Skond tyle lajków mają to nie rozumiem
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/laptop-ma-brzuchu,5496.html
przecież to kurwa można doczytać w necie, a tylko zaśmiecają forum i zawracają dupę.MartaDidi, kkisia, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Reni, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Moje szczwane niemowle rozkminilo jak sie odkreca wode w bidecie... Juz mi brakuje bodziakow na przebranie bo zeby pisac na forumovum to go wabie do lazienki a bidet jest jego wielka namietnoscia....
caffe, Aasiula, iwcia77, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kkisia wrote:Kapta zalatwione
Ale to nie jutro dopiero 13 odpowiadacaffe, Aasiula, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Moje szczwane niemowle rozkminilo jak sie odkreca wode w bidecie... Juz mi brakuje bodziakow na przebranie bo zeby pisac na forumovum to go wabie do lazienki a bidet jest jego wielka namietnoscia....
Aasiula, iwcia77, anna maria, Arwena, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a mój kilka dni temu rozpiął się w bujawce i stwierdził, że sam schodzi...
caffe, Aasiula, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę