35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie...a profesor bierze za taka odpowiedz kasepaszczakin wrote:szkoda, ze my nie mozemy odpowiadac na pytania

napisalabym jej, ze na bank ma za wysoki poziom testosteronu i ze byc moze staje sie powoli mezczyzna..
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapcia- zaglosowalam na twoj post, mam nadzieje ze Ci sie uda otrzymac odpowiedz..tylko fote zmien , bo pomysli ze jak na te 36 lat to kiepsko z Toba
aaa i moglas dodac w zalaczniku twoj wykres do wgladu
Aasiula, Arwena, MartaDidi, anna maria, kapturnica, gretka, SolarPolar, kkisia, Mango, moremi, BISCA, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Ty weśśś pogadaj z nia niech sie tak juz nie spinaiwcia77 wrote:ach dziekuje , wlasnie mialam napisac , ze trzymam kciuki za twoja bete i ze ja widze cien cienia na twoim tescie ...badzmy dobrej mysli

dzisiejsza wizyta: szyjka twarda, wysoko i zamknieta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 17:07
Arwena, iwcia77, MartaDidi, anna maria, kkisia, Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
Oj to Ty Kochana tak szybko nie urodzisz... Chyba, ze sie postarasz...iwcia77 wrote:ach dziekuje , wlasnie mialam napisac , ze trzymam kciuki za twoja bete i ze ja widze cien cienia na twoim tescie ...badzmy dobrej mysli

iwcia77, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
no chyba bede musiala ja umowic dzis na wizyte na placu zabaw z Alojzowym wezemAasiula wrote:Ty weśśś pogadaj z nia niech sie tak juz nie spina

to moze sie rozluzni
ania.g, Aasiula, anna maria, MartaDidi, kkisia, Mango, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
o widzisz to pewnie bedeM musiala w stopce ustawic..Dzienks za podpowiedziwcia77 wrote:kapcia- zaglosowalam na twoj post, mam nadzieje ze Ci sie uda otrzymac odpowiedz..tylko fote zmien , bo pomysli ze jak na te 36 lat to kiepsko z Toba
aaa i moglas dodac w zalaczniku twoj wykres do wgladu 

A focia zostaje tylko ściągne czopke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 17:10
Aasiula, iwcia77, ania.g, gretka, MartaDidi, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

-
prawda ale jest cieńiwcia77 wrote:ach dziekuje , wlasnie mialam napisac , ze trzymam kciuki za twoja bete i ze ja widze cien cienia na twoim tescie ...badzmy dobrej mysli

,zobaczymy
moremi lubi tę wiadomość
-
Zgodnie z przepowiednia w terminie,szybko i bez bolu:-)iwcia77 wrote:oj chyba nie
nic sie nie zapowiada na porod 
Kapcia- wez mu napisz, ze w stopce ma wykres do wgladu , bo moze nie zauwazy
iwcia77, MartaDidi, kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny