35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:szkoda, ze my nie mozemy odpowiadac na pytania
napisalabym jej, ze na bank ma za wysoki poziom testosteronu i ze byc moze staje sie powoli mezczyzna..Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapcia- zaglosowalam na twoj post, mam nadzieje ze Ci sie uda otrzymac odpowiedz..tylko fote zmien , bo pomysli ze jak na te 36 lat to kiepsko z Toba
aaa i moglas dodac w zalaczniku twoj wykres do wgladu
Aasiula, Arwena, MartaDidi, anna maria, kapturnica, gretka, SolarPolar, kkisia, Mango, moremi, BISCA, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ach dziekuje , wlasnie mialam napisac , ze trzymam kciuki za twoja bete i ze ja widze cien cienia na twoim tescie ...badzmy dobrej mysli
dzisiejsza wizyta: szyjka twarda, wysoko i zamknietaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 17:07
Arwena, iwcia77, MartaDidi, anna maria, kkisia, Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ach dziekuje , wlasnie mialam napisac , ze trzymam kciuki za twoja bete i ze ja widze cien cienia na twoim tescie ...badzmy dobrej mysli
dzisiejsza wizyta: szyjka twarda, wysoko i zamknietaiwcia77, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Aasiula wrote:Ty weśśś pogadaj z nia niech sie tak juz nie spina
to moze sie rozluzni
ania.g, Aasiula, anna maria, MartaDidi, kkisia, Mango, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kapcia- zaglosowalam na twoj post, mam nadzieje ze Ci sie uda otrzymac odpowiedz..tylko fote zmien , bo pomysli ze jak na te 36 lat to kiepsko z Toba
aaa i moglas dodac w zalaczniku twoj wykres do wgladu
A focia zostaje tylko ściągne czopkeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 17:10
Aasiula, iwcia77, ania.g, gretka, MartaDidi, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
dzisiejsza wizyta: szyjka twarda, wysoko i zamknieta,zobaczymy
moremi lubi tę wiadomość
-
Zgodnie z przepowiednia w terminie,szybko i bez bolu:-)iwcia77 wrote:oj chyba nie
nic sie nie zapowiada na porod
Kapcia- wez mu napisz, ze w stopce ma wykres do wgladu , bo moze nie zauwazyiwcia77, MartaDidi, kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny