35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
spadam.... słodkich snów
Mega, Aasiula, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:ja pamietam jak juz bylam tak wysoko w ciazy z mlodym to nie spałam w nocy niestey.
rozpychal sie strasznie i ugniatał pecherz zyc nie umieracAasiula, moremi, Sabina, MartaDidi, kkisia, kapturnica, malgos741, macduska, Mango, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:to prawda i nieprzespane noce ,pozniej kolki i zabkowanie ech ...
MartaDidi, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dobra, przegrałam, idę spać. Dobrej nocki krówki, jałówki, czarownice i reszta
Aasiula, iwcia77, Sabina, MartaDidi, kkisia, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Iwcia jak tam sytuacja na froncie?
robimy co mozemy
Iwone, moremi, Sabina, Aasiula, MartaDidi, kkisia, kapturnica, gretka, Mega, Bozia3, SolarPolar, peppapig, macduska, Mango, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
Aasiula- no kurwa przykro mi strasznie, ze huj nie beta wyszla z tego bladziocha
nie pozostaje mi nic innego jak dalej kibicowac wiernie pod wykresem
Kkisia- no chociaz u ciebie cos sie dzieje w dobrym kierunku
Ewka- Tupek super chlopak i tak mu madrze z oczek patrzy, fryz normalnie lukfaszyn
Evans- ale bedziesz pojawiac sie na ovu i czytac privy? bo jak bede miala znowu wysylke gotowa to dam znac..a tak wogole to nie byla jakas wielka latanina - apteke mam na przeciwko domu, poczte pol km za apteka, wiec tam bez przesadyzmu
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 02:03
moremi, Sabina, Aasiula, MartaDidi, kkisia, kapturnica, Mega, malgos741, ania.g, macduska, Arwena, gosia7122, Evans lubią tę wiadomość
-
macie dziewczyny - idzcie i zaszalejcie- nfz stawia :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/93ef3783c294.jpgmoremi, SolarPolar, Sabina, Aasiula, MartaDidi, paszczakin, kkisia, kapturnica, Mega, malgos741, ania.g, peppapig, macduska, Mango, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Moremi pytaj śmiało
sorki warczałam? Nie miałam nic złego na myśli... a buty no to moje śnieg zasypał!
Tak mi się wydawało, że to buty zasypane śniegiemSabina, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:no i niestety ciaży brak ...
wynik 0,1
Ja juz za stara jestem chybaiwcia77, Sabina, Aasiula, MartaDidi, kkisia, kapturnica, Mega, malgos741, peppapig, slash, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Asiula... Wspieram . Ale ja tez taka jestem, ze testy co najmniej 2 w miesiacu pekaly. Bo oczywiscie wszystkie objawy byly ... Rozumiem Cie ale to rozczarowanie to gra nie warta swieczki.
Wszystkim Paniom milego dniamoremi, Aasiula, MartaDidi, kkisia, kapturnica, iwcia77, peppapig, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość