X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Asiula, niezla laska ;)
    dzieki ;)

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam, widziałam :-)
    Laska :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81b1e8b376a4.jpg

Kapcia TO TOOOO :(

• gretka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wszystkim.... wyjatkowo niewyspana, normalnie jakies afrykanskie telefon mnie atakowaly w nocy....

Macie zdrowie tak siedziec po nocach...

Tomcio super- a jak sie czuje? leki dzialaja?
    Iwcia moze bedziesz sie nam tu meldowac w jakis rownych odstepach czasowych?aasiula zadnych testow przed czasem- ja tez bede to stosowac ostatnio sie poludzilam tez 2 dni- i co - i bardziej szkoda :-(

kurcze pierwszy raz jestem w pl o tej porze od kiedy & jest Swetem i myslam ze pojde zobaczyc pochod- no coz musialabym zaiwaniac w klapkach- wczoraj tak sobie zalatwilam piety- do golego miecha....znacie sposob na szybka regeneracje?

Aasiula, MartaDidi, kapturnica, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

gretka
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Widziałam, widziałam :-)
    Laska :-)
    dzieki 01icon_lol2.gif

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu nie widzialam zdjec asiuli.. Niemniej pamietam jaka laska jestes z tych poprzednich biegowych, gdzie nam siebue zgadywac dalas..

No i update ode mnie- bylam u Sibulca wczoraj, usciskalam porzadnie.. Spodziewalam sie matki w amoku, ale ona jak zwykle klasa. Dzieciakow nie widzialam, bo pigula okropnie oszukala Simbe co do terminu wizyt na neonatologii, widzialam tylko duuzo zdjec- chlopaki sa cudowne i takie malusienkie! Dopiero to widac na zdjeciach, gdzie np Simbowy maz je trzyma, takie kruszynki. Ale slodziaki niesamowite, bo cos niesamowitego jest widziec dwa razem, juz widac ta wiez..

Zalapalam sie tez na wizyte na oddziale, gdzie sie po porodzie lezy, Simba pokazala mi, gdzie mam sie zglosic do porodu, takze jeszcze 3 miechy i moge rodzic ;)

Aasiula, Sabina, Bozia3, kapturnica, kkisia, MartaDidi, iwcia77, caffe, malgos741, SolarPolar, peppapig, macduska, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Asiula- przykro mi, ze beta taka wyszla, tez kurcze mialam na Ciebie nadzieje.
    Ewa, Tomaszka zdjecie wypas- normalnie jak dwulatek wyglada, zescie mu stylizacje strzelili i fryza. Super ma ta czupryne..

Aasiula, kkisia, iwcia77, Heretyczka, macduska, Arwena lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja znowu nie widzialam zdjec asiuli.. Niemniej pamietam jaka laska jestes z tych poprzednich biegowych, gdzie nam siebue zgadywac dalas..

No i update ode mnie- bylam u Sibulca wczoraj, usciskalam porzadnie.. Spodziewalam sie matki w amoku, ale ona jak zwykle klasa. Dzieciakow nie widzialam, bo pigula okropnie oszukala Simbe co do terminu wizyt na neonatologii, widzialam tylko duuzo zdjec- chlopaki sa cudowne i takie malusienkie! Dopiero to widac na zdjeciach, gdzie np Simbowy maz je trzyma, takie kruszynki. Ale slodziaki niesamowite, bo cos niesamowitego jest widziec dwa razem, juz widac ta wiez..

Zalapalam sie tez na wizyte na oddziale, gdzie sie po porodzie lezy, Simba pokazala mi, gdzie mam sie zglosic do porodu, takze jeszcze 3 miechy i moge rodzic ;)
    a masz jakies fotki chłopaków ?:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81b1e8b376a4.jpg

Kapcia TO TOOOO :(
    AA to nie znam ci powiem ..Kupowalas w necie czy w aptekowy?

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Bry wszystkim.... wyjatkowo niewyspana, normalnie jakies afrykanskie telefon mnie atakowaly w nocy....

Macie zdrowie tak siedziec po nocach...

Tomcio super- a jak sie czuje? leki dzialaja?
    Iwcia moze bedziesz sie nam tu meldowac w jakis rownych odstepach czasowych?aasiula zadnych testow przed czasem- ja tez bede to stosowac ostatnio sie poludzilam tez 2 dni- i co - i bardziej szkoda :-(

kurcze pierwszy raz jestem w pl o tej porze od kiedy & jest Swetem i myslam ze pojde zobaczyc pochod- no coz musialabym zaiwaniac w klapkach- wczoraj tak sobie zalatwilam piety- do golego miecha....znacie sposob na szybka regeneracje?
    Wymocz sobie stoppki w zwyklym szarym mydle z ciepla woda..dziala cuda ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:22

Aasiula, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No i Asiula- przykro mi, ze beta taka wyszla, tez kurcze mialam na Ciebie nadzieje.
    Ewa, Tomaszka zdjecie wypas- normalnie jak dwulatek wyglada, zescie mu stylizacje strzelili i fryza. Super ma ta czupryne..
    ech... trudno ,wczoraj sobie poryczałam a dzisiaj juz troszke lepiej,czekam na @ ma byc dzisiaj ,lub jutro :(

kapturnica, gretka lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziopki...
    Tupcio już taki poważny....jak ten czas tutaj nam razem mija szybko....:). Fryz pierwsza klasa...:)

Paszcza - fajnie masz - oswoisz się dodatkowo z własnym miejscem do porodu. Kidy Simba wraca do domu?

kapturnica, kkisia, Aasiula, gretka, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    AA to nie znam ci powiem ..Kupowalas w necie czy w aptekowy?
    Rossman

kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a masz jakies fotki chłopaków ?:)

no nie, nie ukradlam Simbie aparatu. ;)
    Ale oni chyba niedlugo wychodza, to sie Simba sama na bank podzieli..

Bozia3, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula - cyc do przodu i będzie dobrze....Kurcze taką miałam jakąś nadzieję, że to jet to..
    Swoją drogą to dziwny masz ten test...zwykle sika się lub pipką kilka kropel wstrzykuje do okrągłęgo okienka, a wynik pojawia się obok kreski kontrolnej - bo po to ona jest.....dobrze Ty Dziopko użyłaś tego testu???

Aasiula, caffe, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie znowu nie zalapalam na zdjecia buuuu

I zapomialam wczoraj
    Ewa masz slodziaka i tak powaznie wyglada <3 ucaluj Tomcia

iwcia77, Heretyczka, Arwena lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi - wesołych świąt !! Czy na święta prawosławne życzy się takie same życzenia jak na katolickie? Czy są jakieś inne zwyczaje?

Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia, macduska, MartaDidi, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aasiula - cyc do przodu i będzie dobrze....Kurcze taką miałam jakąś nadzieję, że to jet to..
    Swoją drogą to dziwny masz ten test...zwykle sika się lub pipką kilka kropel wstrzykuje do okrągłęgo okienka, a wynik pojawia się obok kreski kontrolnej - bo po to ona jest.....dobrze Ty Dziopko użyłaś tego testu???
    tak tego ,strumieniowy ...
    no tak jest kteska kontrolna i obok kolko i tam kreska testowa a pasek do siusiania jest z boku zamykany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:29

kapturnica lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra wstawiam jeszcze raz :)

Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    tak tego ,strumieniowy ...
    no tak jest kteska kontrolna i obok kolko i tam kreska testowa a pasek do siusiania jest z boku zamykany.
    no to jakieś cuda wianki.....nie widziałam takiego....:)
    no nic - działaj dalej..:)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6477 6478 6479 6480 6481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ