35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry wszystkim.... wyjatkowo niewyspana, normalnie jakies afrykanskie telefon mnie atakowaly w nocy....
Macie zdrowie tak siedziec po nocach...
Tomcio super- a jak sie czuje? leki dzialaja?
Iwcia moze bedziesz sie nam tu meldowac w jakis rownych odstepach czasowych?aasiula zadnych testow przed czasem- ja tez bede to stosowac ostatnio sie poludzilam tez 2 dni- i co - i bardziej szkoda
kurcze pierwszy raz jestem w pl o tej porze od kiedy & jest Swetem i myslam ze pojde zobaczyc pochod- no coz musialabym zaiwaniac w klapkach- wczoraj tak sobie zalatwilam piety- do golego miecha....znacie sposob na szybka regeneracje?Aasiula, MartaDidi, kapturnica, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
gretka -
Ja znowu nie widzialam zdjec asiuli.. Niemniej pamietam jaka laska jestes z tych poprzednich biegowych, gdzie nam siebue zgadywac dalas..
No i update ode mnie- bylam u Sibulca wczoraj, usciskalam porzadnie.. Spodziewalam sie matki w amoku, ale ona jak zwykle klasa. Dzieciakow nie widzialam, bo pigula okropnie oszukala Simbe co do terminu wizyt na neonatologii, widzialam tylko duuzo zdjec- chlopaki sa cudowne i takie malusienkie! Dopiero to widac na zdjeciach, gdzie np Simbowy maz je trzyma, takie kruszynki. Ale slodziaki niesamowite, bo cos niesamowitego jest widziec dwa razem, juz widac ta wiez..
Zalapalam sie tez na wizyte na oddziale, gdzie sie po porodzie lezy, Simba pokazala mi, gdzie mam sie zglosic do porodu, takze jeszcze 3 miechy i moge rodzic
Aasiula, Sabina, Bozia3, kapturnica, kkisia, MartaDidi, iwcia77, caffe, malgos741, SolarPolar, peppapig, macduska, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
No i Asiula- przykro mi, ze beta taka wyszla, tez kurcze mialam na Ciebie nadzieje.
Ewa, Tomaszka zdjecie wypas- normalnie jak dwulatek wyglada, zescie mu stylizacje strzelili i fryza. Super ma ta czupryne..
Aasiula, kkisia, iwcia77, Heretyczka, macduska, Arwena lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja znowu nie widzialam zdjec asiuli.. Niemniej pamietam jaka laska jestes z tych poprzednich biegowych, gdzie nam siebue zgadywac dalas..
No i update ode mnie- bylam u Sibulca wczoraj, usciskalam porzadnie.. Spodziewalam sie matki w amoku, ale ona jak zwykle klasa. Dzieciakow nie widzialam, bo pigula okropnie oszukala Simbe co do terminu wizyt na neonatologii, widzialam tylko duuzo zdjec- chlopaki sa cudowne i takie malusienkie! Dopiero to widac na zdjeciach, gdzie np Simbowy maz je trzyma, takie kruszynki. Ale slodziaki niesamowite, bo cos niesamowitego jest widziec dwa razem, juz widac ta wiez..
Zalapalam sie tez na wizyte na oddziale, gdzie sie po porodzie lezy, Simba pokazala mi, gdzie mam sie zglosic do porodu, takze jeszcze 3 miechy i moge rodzic
-
gretka wrote:Bry wszystkim.... wyjatkowo niewyspana, normalnie jakies afrykanskie telefon mnie atakowaly w nocy....
Macie zdrowie tak siedziec po nocach...
Tomcio super- a jak sie czuje? leki dzialaja?
Iwcia moze bedziesz sie nam tu meldowac w jakis rownych odstepach czasowych?aasiula zadnych testow przed czasem- ja tez bede to stosowac ostatnio sie poludzilam tez 2 dni- i co - i bardziej szkoda
kurcze pierwszy raz jestem w pl o tej porze od kiedy & jest Swetem i myslam ze pojde zobaczyc pochod- no coz musialabym zaiwaniac w klapkach- wczoraj tak sobie zalatwilam piety- do golego miecha....znacie sposob na szybka regeneracje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:22
Aasiula, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No i Asiula- przykro mi, ze beta taka wyszla, tez kurcze mialam na Ciebie nadzieje.
Ewa, Tomaszka zdjecie wypas- normalnie jak dwulatek wyglada, zescie mu stylizacje strzelili i fryza. Super ma ta czupryne..kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
Witam Dziopki...
Tupcio już taki poważny....jak ten czas tutaj nam razem mija szybko..... Fryz pierwsza klasa...
Paszcza - fajnie masz - oswoisz się dodatkowo z własnym miejscem do porodu. Kidy Simba wraca do domu?kapturnica, kkisia, Aasiula, gretka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:a masz jakies fotki chłopaków ?
no nie, nie ukradlam Simbie aparatu.
Ale oni chyba niedlugo wychodza, to sie Simba sama na bank podzieli..Bozia3, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula - cyc do przodu i będzie dobrze....Kurcze taką miałam jakąś nadzieję, że to jet to..
Swoją drogą to dziwny masz ten test...zwykle sika się lub pipką kilka kropel wstrzykuje do okrągłęgo okienka, a wynik pojawia się obok kreski kontrolnej - bo po to ona jest.....dobrze Ty Dziopko użyłaś tego testu???Aasiula, caffe, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Aasiula - cyc do przodu i będzie dobrze....Kurcze taką miałam jakąś nadzieję, że to jet to..
Swoją drogą to dziwny masz ten test...zwykle sika się lub pipką kilka kropel wstrzykuje do okrągłęgo okienka, a wynik pojawia się obok kreski kontrolnej - bo po to ona jest.....dobrze Ty Dziopko użyłaś tego testu???
no tak jest kteska kontrolna i obok kolko i tam kreska testowa a pasek do siusiania jest z boku zamykany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:29
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:tak tego ,strumieniowy ...
no tak jest kteska kontrolna i obok kolko i tam kreska testowa a pasek do siusiania jest z boku zamykany.
no nic - działaj dalej..kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość