35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam szoka na moj post do ekspertoza zaglosowalo juz 67osób...
Aasiula, nick nieaktualny, gretka, caffe, malgos741, ania.g, SolarPolar, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, moremi, MartaDidi, Mango, nick nieaktualny, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

-
NOO widziałam ,bedzie odpowiedz jak nickapturnica wrote:Dziewczyny mam szoka na moj post do ekspertoza zaglosowalo juz 67osób...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:36
iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
widzisz jaka z ciebie celebrytka forumowakapturnica wrote:Dziewczyny mam szoka na moj post do ekspertoza zaglosowalo juz 67osób...

tyle sie udzielalas w roznych tematach, poznalas wiele lasek , to i glosuja na ciebie
Aasiula, Mega, kapturnica, gretka, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
noo kudeły były prawie do dupska,ale obcielam dla wygodyiwcia77 wrote:Aasiula- Wow! ale kudely masz dlugasne
super laska!
tzn skrociłam
dzieki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:44
kapturnica, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
celebrytka z Pcinowaiwcia77 wrote:widzisz jaka z ciebie celebrytka forumowa
tyle sie udzielalas w roznych tematach, poznalas wiele lasek , to i glosuja na ciebie 
Aasiula, iwcia77, gretka, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Nie no tera jako ovufriendowa celebrytka nie moge, musze dbac o imagegretka wrote:Kapta fundnij sobie jakas czapeczke kolorowa z cekinami na karnawal bo troche lepiej sie prezentowalas z zywszm kolorkiem

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość