35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Asiula, doczytałam na forach, że te testy często zawodzą. Ja bym to zgłosiła do producenta, może ta seria jest wadliwa.
Dwa pozytywne to Ci wyszły tej firmy, a negatywy innej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 11:19
Mega lubi tę wiadomość
-
gretka wrote:prosze przepis
Przygotowujemy blaszkę do pieczenia. Na dnie układamy kapustę (z całym powstałym wywarem), na kapuście karczek. W kapustę wtykamy liść laurowy, ziele angielskie i obkładamy plastrami boczku wędzonego. Pieczemy do miękkości mięsa.
Jak widać, mięsa nie przyprawiamyale jeśli ktoś chce to może trochę posolić i popieprzyć
Aasiula, kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega, gretka, malgos741, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dobry
Kapta a ja się nie dziwię bo pytanie bardzo dobre i sama jestem ciekawa co Ci ekspert odpisze.
Asiula,załapałam się wczoraj na Twoją fotkę. Laska z Ciebie i syn też bomba
Moremi, radosnych Świąt.iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:wszystkie widziały??
Zeby nie było ,moremi jesteś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 11:28
Aasiula, iwcia77, anna maria, kkisia, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Hello dziołchy
U mnie słonecznie i biało ..taka fajna zima
Młoda juz na dwór poleciała, a od jutra kierat szkolny od nowa na 3 tygodnie i ferieAasiula, anna maria, kkisia, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Ja własnie pichce rosołek i devolaje z maselkiem, sie zastanawiam tylko co upiec?
Na "kotletach" rozsmaruj pikantny ketchupu, na nim połóż/rozsyp plasterki pora, rozsmaruj majonez, posyp granulowanym czosnkiem.
Całość włóż do piekarnika na ok. 20 min i zapiecz.
iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość