35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:Iwcia jakies zmiany po wczorajszm wspomaganiu
?
Mega, kapturnica, Aasiula, Arwena, gosia7122, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b828634559d2.jpg
ja bigos moge jesc codziennie na sniadanie, obiad, podwieczork i kolacje- uwielbiam
A na obiad planujemy ziemniaki z piekarnika, z pomidorkami koktajlowymi,salate no i stripsy z kurczaka w cieście naleśnikowymiwcia77, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:musialam wstac z lozka choc spac mi sie chce bardzo , lezec nie moge ... macica tak mnie ciagnie jak na okres, az to ciagniecie mi poszlo na odcinek ledzwiowy...ale jak chodze to mniej czuje...boje sie polozyc do wyrka ...
czyli jednak wychodzi na to ze ruch to zdrowie....
iwcia77, Aasiula, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:czyli jednak wychodzi na to ze ruch to zdrowie....
Alojz dzialal , bo ja sie umiem juz tylko przekulac z prawego boku na lewy
kkisia, Mega, Aasiula, peppapig, MartaDidi, Mango, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:ja tez lubie
A na obiad planujemy ziemniaki z piekarnika, z pomidorkami koktajlowymi,salate no i stripsy z kurczaka w cieście naleśnikowymAasiula, Mega, paszczakin, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Asiula, doczytałam na forach, że te testy często zawodzą. Ja bym to zgłosiła do producenta, może ta seria jest wadliwa.
Dwa pozytywne to Ci wyszły tej firmy, a negatywy innej?kapturnica, iwcia77, kkisia, Aasiula, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:ja tez lubie
A na obiad planujemy ziemniaki z piekarnika, z pomidorkami koktajlowymi,salate no i stripsy z kurczaka w cieście naleśnikowymiwcia77, kkisia, Aasiula, Mega, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hello dziołchy
U mnie słonecznie i biało ..taka fajna zima
iwcia77, kkisia, gretka, Aasiula, peppapig, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Dobry
Kapta a ja się nie dziwię bo pytanie bardzo dobre i sama jestem ciekawa co Ci ekspert odpisze.
Asiula,załapałam się wczoraj na Twoją fotkę. Laska z Ciebie i syn też bomba
Moremi, radosnych Świąt.kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny