35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale powiem Tobie na pocieszenie, ze Ty tego smrodu czuć nie będziesz... Tylko obcy- goście znaczy...
Mega, Aasiula, macduska, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:Polar nie pij..Poki test nie wyjdzie..Zwl ze ta tempka wiesz...
Aasiula, Arwena, MartaDidi, Mega, Mango, moremi, gretka, Bursztyn, ComeToMeBaby, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A ja mam papugę
teraz jakbym miała kupić to nierozłączki (oczywiści dwie) bo tylko w parach możnaMartaDidi, Aasiula, Mega, moremi, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ale ten wykres to chuj nie wykres. Tempki takie to ja mam zawsze. Tak siknelam - bo mam takie hobby bo tak jak ty najbardziej nie lubie jak temp idzie w dol. Testy mnie nie wzruszaja tzn. Negatywne. Ale zeby tak sie oszukac? Zrobilo mi sie tak goraco i myslalam ze padne. Fajne uczucie.
Sabina, MartaDidi, Aasiula, Mango, moremi, malgos741, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ale powiem Tobie na pocieszenie, ze Ty tego smrodu czuć nie będziesz... Tylko obcy- goście znaczy...
Sabina, Aasiula, Mega, moremi, MartaDidi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ale ten wykres to chuj nie wykres. Tempki takie to ja mam zawsze. Tak siknelam - bo mam takie hobby bo tak jak ty najbardziej nie lubie jak temp idzie w dol. Testy mnie nie wzruszaja tzn. Negatywne. Ale zeby tak sie oszukac? Zrobilo mi sie tak goraco i myslalam ze padne. Fajne uczucie.
Mango, kapturnica, Mega, SolarPolar, MartaDidi, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja tam czuje jak wchodze do swojego mieszkania ze smierdzi, wkurwia mnie to ale z drugiej strony lubie ta mala.
ble, moi to do domu kota chcą
i tak już mamy 5 dachowców,
maine coon im się marzymoremi, Aasiula, kapturnica, Mega, SolarPolar, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Prosze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50f6937a6ccd.jpgSabina, Mango, Aasiula, kapturnica, Mega, Heretyczka, moremi, Arwena, Niuta, gretka, macduska, MartaDidi, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, Dorka1979, peppapig, Reni, BISCA, Parka, Simba, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No nie dziwie sie..ale ..moze to dobry omen?? Kup jutro i sikej..Mi wyszedl test lh pozytywny w 13tym dniu po ovu jak rano zrobilam razem z testem ciazowym
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość