35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale powiem Tobie na pocieszenie, ze Ty tego smrodu czuć nie będziesz... Tylko obcy- goście znaczy...
Mega, Aasiula, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Ale ten wykres to chuj nie wykres. Tempki takie to ja mam zawsze. Tak siknelam - bo mam takie hobby bo tak jak ty najbardziej nie lubie jak temp idzie w dol. Testy mnie nie wzruszaja tzn. Negatywne. Ale zeby tak sie oszukac? Zrobilo mi sie tak goraco i myslalam ze padne. Fajne uczucie.kapturnica wrote:Polar nie pij..Poki test nie wyjdzie..Zwl ze ta tempka wiesz...
Aasiula, nick nieaktualny, MartaDidi, Mega, Mango, moremi, gretka, Bursztyn, ComeToMeBaby, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja miałam za nastolatki papużkę falista w odcieniach niebieskiego Maciek się nazywałMega wrote:A ja mam papugę

teraz jakbym miała kupić to nierozłączki (oczywiści dwie) bo tylko w parach można
MartaDidi, Aasiula, Mega, moremi, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No nie dziwie sie..ale ..moze to dobry omen?? Kup jutro i sikej..Mi wyszedl test lh pozytywny w 13tym dniu po ovu jak rano zrobilam razem z testem ciazowymSolarPolar wrote:Ale ten wykres to chuj nie wykres. Tempki takie to ja mam zawsze. Tak siknelam - bo mam takie hobby bo tak jak ty najbardziej nie lubie jak temp idzie w dol. Testy mnie nie wzruszaja tzn. Negatywne. Ale zeby tak sie oszukac? Zrobilo mi sie tak goraco i myslalam ze padne. Fajne uczucie.
nick nieaktualny, MartaDidi, Aasiula, Mango, moremi, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Ja tam czuje jak wchodze do swojego mieszkania ze smierdzi, wkurwia mnie to ale z drugiej strony lubie ta mala.MartaDidi wrote:Ale powiem Tobie na pocieszenie, ze Ty tego smrodu czuć nie będziesz... Tylko obcy- goście znaczy...
nick nieaktualny, Aasiula, Mega, moremi, MartaDidi, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
znam to u mnie test pokazal druga kreche mizerota ale byla ,ico i chuj jak beta zenujaca byla ,ale uczucie tej chwili niesamowiteSolarPolar wrote:Ale ten wykres to chuj nie wykres. Tempki takie to ja mam zawsze. Tak siknelam - bo mam takie hobby bo tak jak ty najbardziej nie lubie jak temp idzie w dol. Testy mnie nie wzruszaja tzn. Negatywne. Ale zeby tak sie oszukac? Zrobilo mi sie tak goraco i myslalam ze padne. Fajne uczucie.
Mango, kapturnica, Mega, SolarPolar, MartaDidi, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja tam czuje jak wchodze do swojego mieszkania ze smierdzi, wkurwia mnie to ale z drugiej strony lubie ta mala.
ble, moi to do domu kota chcą
i tak już mamy 5 dachowców,
maine coon im się marzy
moremi, Aasiula, kapturnica, Mega, SolarPolar, MartaDidi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Prosze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50f6937a6ccd.jpg
nick nieaktualny, Mango, Aasiula, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Niuta, gretka, nick nieaktualny, MartaDidi, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, BISCA, Parka, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale test lh w zaleznosci od indywidualnych poziomow zawsze moze wyjsc, bladzioch bo bladzioch ale jest widoczny na tescie lh ale dla testu lh taki wynik jest negatywny. Ja jestem w 100 proc. przekonana ze testy lh nie wykrywaja ciazy.kapturnica wrote:No nie dziwie sie..ale ..moze to dobry omen?? Kup jutro i sikej..Mi wyszedl test lh pozytywny w 13tym dniu po ovu jak rano zrobilam razem z testem ciazowym
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
o kurwa kurwa kuraa Burszta ma pozytywaBursztyn wrote:Prosze
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi, Bursztyn, MartaDidi, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
no wiedzialam ,ze zrobi numer ,wiedzialam ,Kapta trza jej wpierdolic ,ty mozesz ci nie oddaBursztyn wrote:Prosze
kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość