35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:no widzisz? Ty se przynajmniej nie musialas narysowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:57
Mega, Aasiula, Bursztyn, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobra, Dziewczynki, wali mi na czajnik bo wczoraj mialam ciezki dzien, jutro bedzie jeszcze ciezszy, musze tez odpisac na wazny email i cisnienie rosnie. Ale teraz koniec glupawy. No i testowac tez oczywiscie nie bede bo zaczyna sie plamienie. Od przyszlego cyklu zapodam sobie progesteron.
kapturnica, Mega, Sabina, Arwena, Aasiula, malgos741, macduska, moremi, gretka, Heretyczka, Dorka1979, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga!
Wacia i Pierworodny Wacik:
OCENZUROWANOWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:17
kapturnica, Arwena, MartaDidi, Mango, Sabina, Mega, Aasiula, malgos741, Bursztyn, Natka_79, ComeToMeBaby, SolarPolar, moremi, gretka, Viv78, Niuta, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dobra, Dziewczynki, wali mi na czajnik bo wczoraj mialam ciezki dzien, jutro bedzie jeszcze ciezszy, musze tez odpisac na wazny email i cisnienie rosnie. Ale teraz koniec glupawy. No i testowac tez oczywiscie nie bede bo zaczyna sie plamienie. Od przyszlego cyklu zapodam sobie progesteron.
Mega, Aasiula, macduska, MartaDidi, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:aa o sztuką jest tak brzydko narysować
chyba ze to obraz abstrakcyjny
moja droga, dzieki takim jak Ty Picasso nigdy nie stalby sie tym kim sie stalMartaDidi, kapturnica, macduska, Arwena, Aasiula, Mega, moremi, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ewa od 15tej nie mam z nią kontaktu.
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017