35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja szynkę do piekarnika idę wstawić, nie swoja rzecz jasna, ale o ileż życie byloby prostsze.. Mam za duza szynkę- wstawiam ja do piekarnika i po sprawie- tak wiem- już nie pije...
kapturnica, macduska, Mega, moremi, Aasiula, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Juz kiedys swojego synka pokazywala ale niedawno znalazlam zdiecie ktore mial robione so pierwszego paszportu na zdjeciu ma rok i dwa miesiace.
Zdjecie kiepskiej jakosci bo robione ze zdjecia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:40
kapturnica, MartaDidi, macduska, Bursztyn, Sabina, Mega, Viv78, moremi, Aasiula, malgos741, Arwena, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Juz kiedys swojego synka pokazywala ale niedawno znalazlam zdiecie ktore mial robione so pierwszego paszportu na zdjeciu ma rok i dwa miesiace.
slodziaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:14
macduska, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
dopiero dobrałam się do netu
wcześniej byłam u rodziców na rocznicy ślubu
cicho cicho nie mówcie czy urodziła czytam dopiero 6824 stronękapturnica, MartaDidi, Mega, macduska, moremi, Aasiula, malgos741, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak się nie opłaca? Toco my będziemy jeść?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:to ja szynkę do piekarnika idę wstawić, nie swoja rzecz jasna, ale o ileż życie byloby prostsze.. Mam za duza szynkę- wstawiam ja do piekarnika i po sprawie- tak wiem- już nie pije...
MartaDidi, Mega, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:SolarPolar wrote:Juz kiedys swojego synka pokazywala ale niedawno znalazlam zdiecie ktore mial robione so pierwszego paszportu na zdjeciu ma rok i dwa miesiace.
slodziaczek
kapta dokładnie to samo pomyślałamkapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kapta jak Was oglądam łapię depreche
same laski
Zaraz mnie przejdziejeszcze chwilę
MartaDidi, moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Kapta jak Was oglądam łapię depreche
same laski
trala lala, widziałam Twoje zdjęcia
nie ściemniajkapturnica, MartaDidi, Mega, moremi, gretka, Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kapta jak Was oglądam łapię depreche
same laski
Mega, ale ja tak jak Kometa obiadu nie jadłam. U mnie strajk. Ja leżę w łóżku i się zapładniam, a mąż obiad robi. Tak - obiad. Nie kolację.Mega, kapturnica, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny