35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja szynkę do piekarnika idę wstawić, nie swoja rzecz jasna, ale o ileż życie byloby prostsze.. Mam za duza szynkę- wstawiam ja do piekarnika i po sprawie- tak wiem- już nie pije...
kapturnica, macduska, Mega, moremi, Aasiula, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Juz kiedys swojego synka pokazywala ale niedawno znalazlam zdiecie ktore mial robione so pierwszego paszportu na zdjeciu ma rok i dwa miesiace.
Zdjecie kiepskiej jakosci bo robione ze zdjecia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:40
kapturnica, MartaDidi, macduska, Bursztyn, Sabina, Mega, Viv78, moremi, Aasiula, malgos741, Arwena, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Juz kiedys swojego synka pokazywala ale niedawno znalazlam zdiecie ktore mial robione so pierwszego paszportu na zdjeciu ma rok i dwa miesiace.
slodziaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:14
macduska, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość

-
Dzień doberek
dopiero dobrałam się do netu
wcześniej byłam u rodziców na rocznicy ślubu
cicho cicho nie mówcie czy urodziła czytam dopiero 6824 stronę
kapturnica, MartaDidi, Mega, macduska, moremi, Aasiula, malgos741, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aaaa, jak dla nas to Kometa - marsz do kuchni, szybciutko!moremi wrote:Jak się nie opłaca? Toco my będziemy jeść?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
to ja bym se sloninke wysmazylaMartaDidi wrote:to ja szynkę do piekarnika idę wstawić, nie swoja rzecz jasna, ale o ileż życie byloby prostsze.. Mam za duza szynkę- wstawiam ja do piekarnika i po sprawie- tak wiem- już nie pije...
MartaDidi, Mega, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:SolarPolar wrote:Juz kiedys swojego synka pokazywala ale niedawno znalazlam zdiecie ktore mial robione so pierwszego paszportu na zdjeciu ma rok i dwa miesiace.
slodziaczek
kapta dokładnie to samo pomyślałam
kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tobie co kurwa mac brakuje???? SCZelic cie?? Ładna fajna babeczka zCiebie i nie mow ,że nie wiem bo mam cie na Fb!!Sabina wrote:Kapta jak Was oglądam łapię depreche
same laski 
Zaraz mnie przejdzie
jeszcze chwilę
MartaDidi, moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnySabina wrote:Kapta jak Was oglądam łapię depreche
same laski 
Zaraz mnie przejdzie
jeszcze chwilę
trala lala, widziałam Twoje zdjęcia
nie ściemniaj
kapturnica, MartaDidi, Mega, moremi, gretka, Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
A gdzie Twoje zdjęcie?Sabina wrote:Kapta jak Was oglądam łapię depreche
same laski 
Zaraz mnie przejdzie
jeszcze chwilę
Mega, ale ja tak jak Kometa obiadu nie jadłam. U mnie strajk. Ja leżę w łóżku i się zapładniam, a mąż obiad robi. Tak - obiad. Nie kolację.
Mega, kapturnica, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH