35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:A gdzie Twoje zdjęcie?
Mega, ale ja tak jak Kometa obiadu nie jadłam. U mnie strajk. Ja leżę w łóżku i się zapładniam, a mąż obiad robi. Tak - obiad. Nie kolację.ja zawsze z mężem próbuje
kapturnica, Aasiula, Iwone, Mango, malgos741, gretka, MartaDidi, macduska, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra tylko nie cytować to nasza trójca i mój piesek ,ogląda karpie
nasze zdjęcie to z Wigilii
radze powiększyćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 19:03
moremi, Iwone, Mega, kapturnica, Aasiula, Niuta, gosia7122, Viv78, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A gdzie Twoje zdjęcie?
Mega, ale ja tak jak Kometa obiadu nie jadłam. U mnie strajk. Ja leżę w łóżku i się zapładniam, a mąż obiad robi. Tak - obiad. Nie kolację.
Ale ja mam już 16 kg nadwagi, od ubiegłego lutego pobilam wszelkie rekordy. Nie żale się, mam żal tylko do siebie, bo tyje się łatwo a potem patrzeć w lusterko nie mogę. To taka dygresja i samokrytykamoremi, malgos741, Iwone, Mega, Arwena, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ok, rozumiem...nie, nie rozumiem, ze sama sie zapładniasz jak maz w kuchni?
ja zawsze z mężem próbuje
Mega, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
dodam jeszcze tylko, że mój Pan pierwszy raz w życiu zapytał.. i co urodziła już?
jestem na stronie 6834! cicho, cicho nie mówcie nicmoremi, malgos741, Mega, kapturnica, Aasiula, Sabina, macduska, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dodam jeszcze tylko, że mój Pan pierwszy raz w życiu zapytał.. i co urodziła już?
jestem na stronie 6834! cicho, cicho nie mówcie nicale możesz się nie załapać na zdięcia
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Arwena, czy Twój syn ma dziewczynę? A możesz mi adres podać i rozkład jego zajęć?
MartaDidi, Mega, Arwena, kapturnica, Aasiula, Sabina, Bursztyn, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Potem. Mąż okupuje lapka
Ale ja mam już 16 kg nadwagi, od ubiegłego lutego pobilam wszelkie rekordy. Nie żale się, mam żal tylko do siebie, bo tyje się łatwo a potem patrzeć w lusterko nie mogę. To taka dygresja i samokrytykamoremi, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja już wchłaniam. W sensie - wmówiłam mu, że po seksie nie powinnam się ruszać z łóżka
musze to wypróbować
Mango, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dodam jeszcze tylko, że mój Pan pierwszy raz w życiu zapytał.. i co urodziła już?
jestem na stronie 6834! cicho, cicho nie mówcie nicAasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Potem. Mąż okupuje lapka
Ale ja mam już 16 kg nadwagi, od ubiegłego lutego pobilam wszelkie rekordy. Nie żale się, mam żal tylko do siebie, bo tyje się łatwo a potem patrzeć w lusterko nie mogę. To taka dygresja i samokrytykakapturnica, Sabina, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny