35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kurwa, mój szanowny małżonek skasował wszystkie zdjęcia ze świąt. Zajebiście, kurwa no!
malgos741, MartaDidi, Iwone, Dorka1979, Sabina, Aasiula, Mega, macduska, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja was podziwiam za odwagę, jakbym miała syna to bałabym sie wam pokazać jego zdjecie - tak sie ślinicie
Arwena, kapturnica, Iwone, Sabina, moremi, SolarPolar, Aasiula, MartaDidi, macduska, ComeToMeBaby, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja mialam raz chlopaka mlodszego o rok..A tak jakos zawsze ciaglo mnie do starszych..Moze rpzez to ,ze mam duzo mlodszego brata..I dla mnie od razu przestawia sie ,ze jak z bratem..No wieta o co mi chodzita
kapturnica, Sabina, moremi, Aasiula, MartaDidi, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:widzialyscie kiedy faceta położnika??wlasnie gosciu zajmuje sie babeczka..Sama bym chlopa chciala
kapturnica, Mega, gretka, moremi, Aasiula, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Kurwa, mój szanowny małżonek skasował wszystkie zdjęcia ze świąt. Zajebiście, kurwa no!
kapturnica, Iwone, SolarPolar, Mega, moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny