35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie masakra... Udalo mi sie godz urwac i wyszlam z Malym na spacer, ale wracalam juz przy wyciu wiatru...kapturnica wrote:Kurde u Was tez tak wieje strasznie??Kurwa kolejna noca taka ehh..
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
i tak
Macdu - love za te buty
gosia i asiula śliczne psiny
bigla kiedyś chciałam ale często uciekają, teriery groźne?? nooo mój się rzuca do gardła.
polar niezły żarcik z tym testem
Bursztyn hahahaaa żartownisiu
ja często cukiernicę do lodówki chowam
dzisiaj dla odmiany szukałam cukru pudru, bo musiałam dokończyć tort bezowy z bitą śmietana i nie mogłam znaleźć pudru..mój mąż złośliwie mówi zobacz w lodówwce i mi ją otwiera..patrzę jest .. mówię dzięki ..jego mina bezcenna hahaha
Bursztyn, moremi, Iwone, MartaDidi, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, gosia7122, Simba, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Polar, nie chce Cie nakrecac ale owulacyjny wykryje ciaze. Mi wykryl. Mialam tylko to pod reka i spoznione miesiaczke. Wyszedl pozytyw potwierdzony godzine pozniej testem ciazowym ( bo sie wybralam w koncu do apteki) szkoda ze moja radosc nie trwaly dlugo.... 2 tyg pozniej diagnoza : pozamaciczna.SolarPolar wrote:Ale test lh w zaleznosci od indywidualnych poziomow zawsze moze wyjsc, bladzioch bo bladzioch ale jest widoczny na tescie lh ale dla testu lh taki wynik jest negatywny. Ja jestem w 100 proc. przekonana ze testy lh nie wykrywaja ciazy.
Radze nasikac na odpowiedni test. Idz do sklepu z obsluga i popros mila pania o test ciazowy bo znowu sie pomylisz i kupisz test na .... Twardosc wody hihi
moremi, Iwone, nick nieaktualny, SolarPolar, Mega, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
chciałam złożyć oficjalny protest!
publikowanie zdjęć kiedy mnie nie ma to jawna dyskryminacja
żądam satysfakcji!
MartaDidi, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Mega, kapturnica, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nic nie wiemy. Od 4 godz. nie daje znaku życia. Ale może udało jej się na chwilkę zdrzemnąć pomiędzy skurczami.Reni wrote:ej no i co? nie urodziła? czy mi umknęło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 19:07
MartaDidi, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Marta maluch jak z kreskówki
śmiechowy
czy dobrze widzę, że ma zadziorny dołeczek?
MartaDidi wrote:A to ja i moj Bobas... Przy bidecie oczywiscie...
moremi, MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ja trzymam kciuki za to, że właśnie Ivo przytula.Iwone wrote:nic nie wiemy. Od 4 godz. nie daje znaku życia. Ale może udało jej się na chwilkę zdrzemnąć pomiędzy skurczami.
Iwone, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
trudny może nie jest ale wkurwiające jest to pieczenie bezy
ja akurat połączyłam dwa przepisy, bo chciałam tym razem zrobić złożony z 4 blatów
SolarPolar wrote:Reni - mam smakamna taki tort bezowy? Trudny do zrobieniA? Jakby nie byl trudny to wrzuc przepis.
nick nieaktualny, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaa to pewnie urodziła i dochodzi do siebie

to czekamyIwone wrote:nic nie wiemy. Od 4 godz. nie daje znaku życia. Ale może udało jej się na chwilkę zdrzemnąć pomiędzy skurczami.
Iwone, nick nieaktualny, Mega, moremi, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny