35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kurde u Was tez tak wieje strasznie??Kurwa kolejna noca taka ehh..
Aasiula, kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
i tak
Macdu - love za te buty
gosia i asiula śliczne psiny
bigla kiedyś chciałam ale często uciekają, teriery groźne?? nooo mój się rzuca do gardła.
polar niezły żarcik z tym testem
Bursztyn hahahaaa żartownisiu
ja często cukiernicę do lodówki chowam
dzisiaj dla odmiany szukałam cukru pudru, bo musiałam dokończyć tort bezowy z bitą śmietana i nie mogłam znaleźć pudru..mój mąż złośliwie mówi zobacz w lodówwce i mi ją otwiera..patrzę jest .. mówię dzięki ..jego mina bezcenna hahaha
Bursztyn, moremi, Iwone, MartaDidi, Arwena, Mega, kapturnica, Aasiula, Sabina, macduska, Mango, gosia7122, Simba, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ale test lh w zaleznosci od indywidualnych poziomow zawsze moze wyjsc, bladzioch bo bladzioch ale jest widoczny na tescie lh ale dla testu lh taki wynik jest negatywny. Ja jestem w 100 proc. przekonana ze testy lh nie wykrywaja ciazy.
Radze nasikac na odpowiedni test. Idz do sklepu z obsluga i popros mila pania o test ciazowy bo znowu sie pomylisz i kupisz test na .... Twardosc wody hihimoremi, Iwone, Arwena, SolarPolar, Mega, kapturnica, Aasiula, Sabina, macduska, Mango, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej no i co? nie urodziła? czy mi umknęło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 19:07
MartaDidi, Arwena, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Marta maluch jak z kreskówki
śmiechowy
czy dobrze widzę, że ma zadziorny dołeczek?MartaDidi wrote:A to ja i moj Bobas... Przy bidecie oczywiscie...moremi, MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:nic nie wiemy. Od 4 godz. nie daje znaku życia. Ale może udało jej się na chwilkę zdrzemnąć pomiędzy skurczami.
Iwone, Arwena, Aasiula, malgos741, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
trudny może nie jest ale wkurwiające jest to pieczenie bezy
ja akurat połączyłam dwa przepisy, bo chciałam tym razem zrobić złożony z 4 blatów
SolarPolar wrote:Reni - mam smakamna taki tort bezowy? Trudny do zrobieniA? Jakby nie byl trudny to wrzuc przepis.Arwena, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaa to pewnie urodziła i dochodzi do siebie
to czekamyIwone wrote:nic nie wiemy. Od 4 godz. nie daje znaku życia. Ale może udało jej się na chwilkę zdrzemnąć pomiędzy skurczami.Iwone, Arwena, Mega, moremi, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny