35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a da sie jakos film wstawic? Ewa Ty kiedys taki fajny filmik wstawialas jak sobie Tomcio usteczka oblizuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 19:44
Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiedziałam Waciakowi, że dostał tytuł ruchacza na forum.
Micha mu się sama śmieje, zadowolony
I ciągle przychodzi i pyta: urodziło się już?????Sabina, Aasiula, Niuta, Parka, gretka, Mango, Reni, SolarPolar, Heretyczka, kapturnica, moremi, kkisia, Bozia3, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja znikam na pare godz. idę Małego wykąpać i uśpić i potrenować godzinkę... Mam nadzieje, ze już będzie po wszystkim...
Arwena, macduska, Mega, Sabina, Aasiula, gosia7122, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Bisca a mialas jakies objawy ze cos jest nie tak?? Przepraszam ,ze pytam nie musisz odpowidac.Wiem ,ze to trudny temat...
W moim wypadku nic nie wskazywalo na cp. Za pierwszym razem w szostym tygodniu kilkuminutowy bardzo ostry bol. Powtorzyl sie na poczatku 7 tygodnia. Za rada mojego gin ze pojechalam do szpitala i diagnostyka CP. W drugiej wiedzialam ze jest wwysokie ryzyko zylam w zawieszeniu 2 tyg. Najgorsze bylo to ze mialam mdlosci od poczatku ( w pierwszej tak nie bylo) , beta + 150 % , nastepna 110% przyrostu. Zadnego krwawienia, zadnego bolu. Byl to 3 miesiac po droznosci ktora wykazala ze jajowod drozny (?!?!?!?!?) ale Na USG w 6+2 bylo pieknie widac zarodek w jajowodzie ...
Czytalam, ze w wiekszosci wypadkow, sa krwawienia i bole, u mnie nic. Bardzo zdradliwe cholerstwo.Sabina, Arwena, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny