35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia jest już znieczulona z.o, ale do końca porodu mówi że jeszcze daleko
Sabina, Aasiula, BISCA, Parka, anna maria, gretka, ComeToMeBaby, gosia7122, macduska, Mega, Arwena, kapturnica, ania.g, moremi, Simba, Bursztyn, kkisia, Bozia3, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
rozwarcie 4 cm ale na reszcie się coś dzieje
Dziewczyny będzie dobrze. Ja wiem że Iwcia da radę i Ivo też
Aasiula, gretka, Sabina, Parka, Mango, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, Heretyczka, kapturnica, ania.g, moremi, Simba, Niuta, Bursztyn, kkisia, Bozia3, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
myślałam, że jesteś nagaComeToMeBaby wrote:dooobra, to taki wstęp jeno był
oto ja, z ostatnich wakacji w Szwecji:Aasiula, macduska, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Co mam zrobic zeby wstawic zdjecie ,bylam na zapodaj.net i robie tam co kaza ale u mnie jest tylko link(jak kopiuje)a nie zdjecie tak jak u was.Mam nadzieje ze ktos mnie rozumie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Iwci Humor dopisuje
Aasiula, ComeToMeBaby, Iwone, Mega, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Z relacji Iwone, to Troche jakbym widziala swoj pierwszy poród, bardzo dlugo skurcze, ale takie pozwalajace przetrwac, bezsenna noc, a potem jeszcze dlugo postepujace rozwarcie.... Jak Iwcia ma dopiero 4 cm, to jeszcze moze potrwac
malgos741, Aasiula, macduska, Arwena, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Co mam zrobic zeby wstawic zdjecie ,bylam na zapodaj.net i robie tam co kaza ale u mnie jest tylko link(jak kopiuje)a nie zdjecie tak jak u was.Mam nadzieje ze ktos mnie rozumie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny