X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to mówi Ewka??...niezły ruchacz?
    macduska wrote:
    Aniu - miałaś go w 7 klasie podstawówki????
    I jeszcze Michał - najpiekniejsze imię swiata. :-)

BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Aniu - miałaś go w 7 klasie podstawówki????
    I jeszcze Michał - najpiekniejsze imię swiata. :-)
    Mi też podoba się to imię dla chłopaka, ale jak urodziłam syna, to nie mogłam go tak nazwać, bo mój poprzedni facet tak miał na imię i mój mąż o tym wiedział. Głupio by było gdybym tak syna nazwała ;)

ComeToMeBaby, anna maria, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia mi napisała że właśnie się relaksuje ;)

Aasiula, Iwone, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak to mówi Ewka??...niezły ruchacz?

kto???
    jak się wda w tatusia to pewnie tak :-)

Michał to moj Pierworodny

Iwone, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:

No to znieczulenie poszlo na bank, moglaby sie teraz troche zdrzemnac, to by jej bardzo duzo dalo

Aasiula, malgos741, Iwone, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria, tez myslalam, ze corcia w ramionach taty ;)

Aasiula, anna maria, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, jak ty wstawiasz na forum te gify? jestem na tej stronie, klikam sobie i żadna z opcji po prawej nie tworzy linka. tam trzeba mieć konto, czy co?

kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:

Wiecie co? włoskie szpitale są takie pewnie zajebiste, że Iwcia specjalnie przedłuża poród żeby tam dłuzej pobyć.

Iwone, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, Mango, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Jak to "sie relaksuje" ?!?!?! w dupie sie poprzewracalo. My tu w stresie a Paniusia sie relaksuje !?!?!. Prosze przekazac ze rada nakazuje natychmiastowy powrot do pracy. I nie przerywac dopoki sie Ivo nie pojawi.
    No

nick nieaktualny, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, moremi, Simba, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria- a zie aktualne? hmm?
    p.s. lasencja :)

anna maria, gretka lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4cm rozwarcia to ja miałam jak poszłam na wizytę do ginki to był wieczór czwartek ,jak się zdziwiła po badaniu i mówi ze się chyba jeszcze dzisiaj spotkamy w szpitalu :D,,ona była bardziej zdziwiona niż ja

wtedy z byłym czekałam na wizytę ,ona mieszkała w dzielnicy willowej w Tychach i obeszłam naokoło cały staw który tam był,tak mnie wtedy coś od rana kłuło w pęcherzu...i mówiłam mu ze cos podejrzewam ze to dziś :)

ook. 24 znalazłam sie w szpitalu z nieregularnymi skurczami i tak jak pisałam wcześniej zaczęło się po oxy i przebiciu pęcherza
    urodziłam o 3:30
    bóle krzyżowe hardcor ,partych prawie nie czułam ,tylko jakby tylko uczucie lekkiego rozpierania jak poprzechodziła głowa a potem barki
    i zobaczyliśmy syna ,byłam wyczerpana ale szczęśliwa,on przedział pępowinę

ale se powspominałam :D

ComeToMeBaby, Mega, Parka, Iwone, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jak to "sie relaksuje" ?!?!?! w dupie sie poprzewracalo. My tu w stresie a Paniusia sie relaksuje !?!?!. Prosze przekazac ze rada nakazuje natychmiastowy powrot do pracy. I nie przerywac dopoki sie Ivo nie pojawi.
    No

też mnie to zbulwersowało 2wow2.gif

malgos741, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ok, kojarze Ciebie, Arwenko, a na jednym zdjeciu sa 3 dziewczyny, poza Tobą (jestes z prawej), to są ... ( w srodku i z lewej )?

No i zdjecie z koniem mnie zafrapowalo, czy jest tam ktos kogo powinnam poznac? :)
    KKisia i iwcia

Parka, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Nie musisz sie "patyczkowac" . Najgorsze mam za soba. Dzieki Bogu, w naszej anatomii sa tylko 2 jajowody. W przeciwnym wypadku, zalozylabym sobie karte stalego klienta w szpitalu na oddziale ginekologii hihi

W moim wypadku nic nie wskazywalo na cp. Za pierwszym razem w szostym tygodniu kilkuminutowy bardzo ostry bol. Powtorzyl sie na poczatku 7 tygodnia. Za rada mojego gin ze pojechalam do szpitala i diagnostyka CP. W drugiej wiedzialam ze jest wwysokie ryzyko zylam w zawieszeniu 2 tyg. Najgorsze bylo to ze mialam mdlosci od poczatku ( w pierwszej tak nie bylo) , beta + 150 % , nastepna 110% przyrostu. Zadnego krwawienia, zadnego bolu. Byl to 3 miesiac po droznosci ktora wykazala ze jajowod drozny (?!?!?!?!?) ale Na USG w 6+2 bylo pieknie widac zarodek w jajowodzie ...
    Czytalam, ze w wiekszosci wypadkow, sa krwawienia i bole, u mnie nic. Bardzo zdradliwe cholerstwo.
    O cholera to 2razy ci sie zdarzylo ? Współczuje ale skoro 2ciaze pozamaciczne ci sie trafiły to być może kiedys w przeszlosci rpzechodzilas jakies zapalenia przydatkow lub inne zakazenie co spowodowałomoze nie tyle niedroznosc ale problemz rzeskami w jajowodach a to uposledza ruch jajowodów i w konsekwecji wlasnie prowadzi do zagniezdzenia zarodka w jajowodzie..Przykre to wszystko..Ale teraz podejdziesz do in vitro i bedzie piekna zdrowa ciąża!! =D

nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słowa Iwci:

No ale idz pan w chuj z takim dlugim niepostepujacym porodem

ComeToMeBaby, Aasiula, Iwone, Mega, kapturnica, gretka, BISCA, nick nieaktualny, ania.g, moremi, Simba, nick nieaktualny, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no super laska jestes :)

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Pusur gdzieś przepadł.
    Pisała, że bez netu- a niby ta Norwegia taka do przodu...pffff

Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczyny tak se pomyślałam :
    jak szybko zachodzisz to dłuższy poród jest ;)

Iwone, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To Twoj małż ?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    słowa Iwci:

No ale idz pan w chuj z takim dlugim niepostepujacym porodem
    ha ha ha cała Iwcia ;D

Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6695 6696 6697 6698 6699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ