35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jak to mówi Ewka??...niezły ruchacz?macduska wrote:Aniu - miałaś go w 7 klasie podstawówki????
I jeszcze Michał - najpiekniejsze imię swiata.BISCA, Aasiula, macduska, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Aniu - miałaś go w 7 klasie podstawówki????
I jeszcze Michał - najpiekniejsze imię swiata.ComeToMeBaby, anna maria, kapturnica, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwcia mi napisała że właśnie się relaksuje
Aasiula, Iwone, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, kapturnica, gretka, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Iwcia mi napisała że właśnie się relaksuje
No to znieczulenie poszlo na bank, moglaby sie teraz troche zdrzemnac, to by jej bardzo duzo daloAasiula, malgos741, Iwone, macduska, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Iwcia mi napisała że właśnie się relaksuje
Wiecie co? włoskie szpitale są takie pewnie zajebiste, że Iwcia specjalnie przedłuża poród żeby tam dłuzej pobyć.Iwone, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka, Sabina, Mango, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Iwcia mi napisała że właśnie się relaksuje
Nomacduska, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka, Sabina, moremi, Simba, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny4cm rozwarcia to ja miałam jak poszłam na wizytę do ginki to był wieczór czwartek ,jak się zdziwiła po badaniu i mówi ze się chyba jeszcze dzisiaj spotkamy w szpitalu
,,ona była bardziej zdziwiona niż ja
wtedy z byłym czekałam na wizytę ,ona mieszkała w dzielnicy willowej w Tychach i obeszłam naokoło cały staw który tam był,tak mnie wtedy coś od rana kłuło w pęcherzu...i mówiłam mu ze cos podejrzewam ze to dziś
ook. 24 znalazłam sie w szpitalu z nieregularnymi skurczami i tak jak pisałam wcześniej zaczęło się po oxy i przebiciu pęcherza
urodziłam o 3:30
bóle krzyżowe hardcor ,partych prawie nie czułam ,tylko jakby tylko uczucie lekkiego rozpierania jak poprzechodziła głowa a potem barki
i zobaczyliśmy syna ,byłam wyczerpana ale szczęśliwa,on przedział pępowinę
ale se powspominałamComeToMeBaby, Mega, Parka, Iwone, kapturnica, Sabina, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jak to "sie relaksuje" ?!?!?! w dupie sie poprzewracalo. My tu w stresie a Paniusia sie relaksuje !?!?!. Prosze przekazac ze rada nakazuje natychmiastowy powrot do pracy. I nie przerywac dopoki sie Ivo nie pojawi.
No
też mnie to zbulwersowałomalgos741, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Ok, kojarze Ciebie, Arwenko, a na jednym zdjeciu sa 3 dziewczyny, poza Tobą (jestes z prawej), to są ... ( w srodku i z lewej )?
No i zdjecie z koniem mnie zafrapowalo, czy jest tam ktos kogo powinnam poznac?Parka, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie musisz sie "patyczkowac" . Najgorsze mam za soba. Dzieki Bogu, w naszej anatomii sa tylko 2 jajowody. W przeciwnym wypadku, zalozylabym sobie karte stalego klienta w szpitalu na oddziale ginekologii hihi
W moim wypadku nic nie wskazywalo na cp. Za pierwszym razem w szostym tygodniu kilkuminutowy bardzo ostry bol. Powtorzyl sie na poczatku 7 tygodnia. Za rada mojego gin ze pojechalam do szpitala i diagnostyka CP. W drugiej wiedzialam ze jest wwysokie ryzyko zylam w zawieszeniu 2 tyg. Najgorsze bylo to ze mialam mdlosci od poczatku ( w pierwszej tak nie bylo) , beta + 150 % , nastepna 110% przyrostu. Zadnego krwawienia, zadnego bolu. Byl to 3 miesiac po droznosci ktora wykazala ze jajowod drozny (?!?!?!?!?) ale Na USG w 6+2 bylo pieknie widac zarodek w jajowodzie ...
Czytalam, ze w wiekszosci wypadkow, sa krwawienia i bole, u mnie nic. Bardzo zdradliwe cholerstwo.Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
słowa Iwci:
No ale idz pan w chuj z takim dlugim niepostepujacym porodemComeToMeBaby, Aasiula, Iwone, Mega, kapturnica, gretka, BISCA, Sabina, ania.g, moremi, Simba, kkisia, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
no dziewczyny tak se pomyślałam :
jak szybko zachodzisz to dłuższy poród jestIwone, Arwena, Mega, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017