35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja tam nie mam co wspominać
Iwone, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to o imionach,bardzo fajny artykuł,wesoło napisany
Polak niejedno ma imię: Mariusz, Mirek, Bogusława, Wiesiek, Bożena i Krystyna. I Waldemar. I Patryk. No i oczywiście Kacper. Ale mało kto wie, że pod tym niepozornym ciągiem literek, jakim jest twoje imię, kryje się również cała twoja przyszłość. Prawda bowiem jest taka, że żaden Wiesiek nigdy nie zostanie szefem Googla, żaden Kacper nie skończy jako menel, a żadna Mariola nie przeczyta książki. Ze święcą też szukać Włodka, któremu nie jebie z mordy. W zwiazku z tym pojawia się pytanie, jak nazwać swoje dziecko, żeby nie wyrosło na kabareciarza/prezentera telewizyjnego/Adama Hofmana albo inne gadające gówno.
1. Szkoła polska klasyczna. Imiona o wyraźnie polskim rodowodzie typu: Józio, Tadzio, Heniu, Futrał. Nieporadni życiowo, ale uczciwi. W szkolę bardzo dobrzy z ZPT-ów. W dziewięciu na dziesięć przypadków analfabeci. Możesz być pewien, że twoje dziecko zrobi zawrotną karierę na kolei albo zostanie najlepszym zdunem w mieście.
Modne imiona w przyszłym roku: dla chłopca – Wawel i Makowiec; dla dziewczynki - Husaria.
2. Szkoła nowoczesna. Imiona o rodowodzie zagranicznym typu: Brajan, Dżesika, Cheetos, Bijonse. Jeśli Polska nie mieści twoich horyzontów myślowych i coraz częściej myślisz o tym, żeby rodzinny Zgierz zamienić na Miami, to jest to szkoła dla ciebie. Imię typu Dżastin sprawi, że twoje dziecko - pomimo twarzy, która niepokojąco przypomina klatkę schodową - roztaczać będzie wokół siebie międzynarodową atmosferę niczym ambasada Słowacji.
Modne imiona w przyszłym roku: dla dziewczynki Nikol, Żyrandol, Panadol; dla chłopca – Ebay, a dla bardziej zachowawczych - Pindol.
3. Szkoła nowoczesna podniesiona do kwadratu o pojebanych starych, potocznie zwana szkołą Michała Wiśniewskiego. Imiona typu: Fabienne, Vivienne, Etiennette. Osoby o tych wyjątkowych imionach wyrosną na prawdziwych oryginałów. W dorosłym życiu bezkompromisowi, odważni i na swój sposób kreatywni. Niestety zamiłowanie do bankietów i świata sztuki nie pójdzie w parze z żadnym talentem, czego przykrym skutkiem będzie depresja, alkoholizm i w konsekwencji samobójstwo. Często świetni żonglerzy.
Modne imiona w przyszłym roku: dla chłopca – Annus; dla dziewczynki – Almette lub Srom.
Ale oczywiście nie popadajmy w paranoję. Imię to tylko jeden z elementów, który kształtuje twoje życie. Obok niego jest jeszcze miejsce urodzenia, uroda, nazwisko i status społeczny twoich starych. Tak więc wszystko w twoich rękach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:49
kapturnica, Aasiula, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:W tych emocjach umkneło waszej uwadze, że Elf przepadł???
macduska, Sabina, gretka, Aasiula, Simba, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Nie. Czekam cały czas na relację z kolacji. Źle chyba nie jest, bo u Kapty coś pisała.
Mega, macduska, gretka, Aasiula, Iwone, moremi, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ale mnie wkurzyla.Bo mi napisala wczoraj ,ze dzis ta kolacja..No to jej pisze dej znac po..Napisala ,zer jej wcielo esa i odezwie sie pozniej..I juz nic nie napisala pinda..Tylko komenta pod wykresem walnela..A glupio mi ja molestowac esami co i jak Bo pewnie z chUopem napawaja sie radoscia...
kapturnica, Iwone, Aasiula, Sabina, moremi, malgos741, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Doczytalam i oświadczam, ze jak Iwcia wyjdzie z pologu to przyjedzie twixy nianczyc - przecież ja muszę kiedyś spac!
Eh...
Co tam jeszcze?
Marta cieszę sie wróciłas
Polar...ja nie pamietam...Ty tez "blądynka"
Bursztyn zapomniałam Ci napisać ze jeśli chodzi o cerę, ciaza niczego nie załatwiła. Oszukanstwo. Tyle lat mi to dermatolodzy powtarzali. Zlamasy... (Tak, tak kącik hejterow sie cieszy)
Dobra lecę do mojej taśmy produkcyjnej pielucha-cycek-butelka-pielucha-cycek-butelka i wracam na niedzielny odcinek porodówka on-line. Chyba w nocy nie dam im cyca. Białe porto sie na mnie kusząco patrzy.Iwone, Mega, moremi, Heretyczka, Parka, Aasiula, Mango, kapturnica, malgos741, SolarPolar, gretka, Arwena, Bursztyn, macduska, kkisia, MartaDidi, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
PS Gosia - ty tez pamiętaj ze ja mam dwoch kawalerów na wydaniu
Kapta uwielbiam twój suwakDzisiaij sobie przypomniałam ze jak nieśmiało zrobiłam test w 9 dniu po transferze, to nasza ordynator Polar pierwsza zatwierdziła ciąże
Polar życzę sobie ze będę mogła Ci sie zrewanżować tym samym, tylko na Boga zacznij kupować odpowiednie testy
Iwone, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, paszczakin, kapturnica, SolarPolar, malgos741, moremi, gretka, Bursztyn, macduska, kkisia, MartaDidi, Bozia3, gosia7122, Sabina, BISCA, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Morka, jak święta minęły?
Nie zalapałam się na przystojniaka Anny i na Kometę. Idę w kartonie posiedzieć.Mega, Aasiula, malgos741, kapturnica, Arwena, macduska, kkisia, MartaDidi, Sabina, BISCA, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Żarłam. Dzisiaj rozpakowaliśmy piernk dojrzewający i stwierdzam, że będę robiła konkurencję dla Torunia.
Nie zalapałam się na przystojniaka Anny i na Kometę. Idę w kartonie posiedzieć.
Iwone, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość