35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:słowa Iwci:
No ale idz pan w chuj z takim dlugim niepostepujacym porodem
Ciążę miała ksiażkową to chociaż przeżycia z porodu będzie mogła opowiadać wnukom.
Iwone, Aasiula, malgos741, Parka, kapturnica, Mega, gretka, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:no dziewczyny tak se pomyślałam :
jak szybko zachodzisz to dłuższy poród jest
To ja urodzxę na ulicy w razie gdyby cos.
Aasiula, Iwone, malgos741, kapturnica, Mega, gretka, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
coście się tak oburzyły że się relaksuje! Po tym co przeszła na reszcie może na chwilkę zapomnieć o bólu

Należy jej się to!
malgos741, Parka, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
napisałam jej to:
jej odpowiedź:
Dokladnie. To kara za wzorowa ciaze
ps. duska to samo napisałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:37
Parka, Iwone, kapturnica, nick nieaktualny, gretka, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
to u nas bedzie jak puszczenie bąkamalgos741 wrote:no dziewczyny tak se pomyślałam :
jak szybko zachodzisz to dłuższy poród jest
Iwone, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dokladnie, powodem moich problèmes byla przebyta chlamydia. Badanie z krwi potwierdzilo przebyta chlamydie a wymaz biologiczny wykluczyl aktualne zakazenie. Moj partner tez byl badany ( wynik negatywny) . To znaczy, ze zakazenie miala miejscu po nad 8 lat temu. Nigdy nie mialam zadnych niepokojacych objawow. no ale tak jak mowisz teraz czekamy na in vitro i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.kapturnica wrote:O cholera to 2razy ci sie zdarzylo ? Współczuje ale skoro 2ciaze pozamaciczne ci sie trafiły to być może kiedys w przeszlosci rpzechodzilas jakies zapalenia przydatkow lub inne zakazenie co spowodowałomoze nie tyle niedroznosc ale problemz rzeskami w jajowodach a to uposledza ruch jajowodów i w konsekwecji wlasnie prowadzi do zagniezdzenia zarodka w jajowodzie..Przykre to wszystko..Ale teraz podejdziesz do in vitro i bedzie piekna zdrowa ciąża!!

kapturnica, gretka, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pewnei ,że tak..Zachodzisz w ciaze zarodek sie rozwija .Problemem bylo tylko jego usytuwanie wiec macie rpzeszkode mechaniczna jedynieBISCA wrote:Dokladnie, powodem moich problèmes byla przebyta chlamydia. Badanie z krwi potwierdzilo przebyta chlamydie a wymaz biologiczny wykluczyl aktualne zakazenie. Moj partner tez byl badany ( wynik negatywny) . To znaczy, ze zakazenie miala miejscu po nad 8 lat temu. Nigdy nie mialam zadnych niepokojacych objawow. no ale tak jak mowisz teraz czekamy na in vitro i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość