35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:słowa Iwci:
No ale idz pan w chuj z takim dlugim niepostepujacym porodem
Ciążę miała ksiażkową to chociaż przeżycia z porodu będzie mogła opowiadać wnukom.Iwone, Aasiula, malgos741, Parka, kapturnica, Mega, gretka, Sabina, moremi, kkisia, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
napisałam jej to:
jej odpowiedź:
Dokladnie. To kara za wzorowa ciaze
ps. duska to samo napisałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:37
Parka, Iwone, kapturnica, macduska, gretka, Mega, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:no dziewczyny tak se pomyślałam :
jak szybko zachodzisz to dłuższy poród jestIwone, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O cholera to 2razy ci sie zdarzylo ? Współczuje ale skoro 2ciaze pozamaciczne ci sie trafiły to być może kiedys w przeszlosci rpzechodzilas jakies zapalenia przydatkow lub inne zakazenie co spowodowałomoze nie tyle niedroznosc ale problemz rzeskami w jajowodach a to uposledza ruch jajowodów i w konsekwecji wlasnie prowadzi do zagniezdzenia zarodka w jajowodzie..Przykre to wszystko..Ale teraz podejdziesz do in vitro i bedzie piekna zdrowa ciąża!!
kapturnica, gretka, Arwena, Iwone, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dokladnie, powodem moich problèmes byla przebyta chlamydia. Badanie z krwi potwierdzilo przebyta chlamydie a wymaz biologiczny wykluczyl aktualne zakazenie. Moj partner tez byl badany ( wynik negatywny) . To znaczy, ze zakazenie miala miejscu po nad 8 lat temu. Nigdy nie mialam zadnych niepokojacych objawow. no ale tak jak mowisz teraz czekamy na in vitro i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
BISCA, macduska, Arwena, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość